ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

Загуба на достъп до имейл в abv.bg

Защо и как губим достъп до пощата си?

Причината при над 40% от потребителите на АБВ загубили достъп до пощата си е че предварително не са въвели алтернативен мейл или мобилен телефон в Профила си.

Над 30% от забравилите паролата си, са я запаметили в браузера си или използват АБВ само през мобилното приложение. И тъй като паролата не се въвежда ръчно, се забравя. А ако се повреди компютъра или мобилното устройство може да се загуби и запаметената парола.

Често забравяме паролата си като я променим набързо, без нужното внимание – независимо от причината поради която сме го направили.

Едва в 8% от случаите, загубата на достъп до пощата се дължи на външна намеса: тривиална парола; фишинг; представяне за друго лице; използване на паролата за имейла при регистрации в други интернет сайтове;

Помогнете си сами, за да Ви помогнем и ние:

 • Ако ползвате приложението на АБВ проверявайте Пощата си и през компютър от време на време за да не забравите паролата.
 • Въвеждайте паролата си ръчно вместо да я записвате в браузера, където е уязвима от зловреден софтуер.
 • Измислете си силна парола. Не споделяйте паролата или sms кода за Забравена парола с никого – никога не може да сте 100% сигурни с кого комуникирате през интернет.
 • Въведете и поддържайте актуални мобилен номер и алтернативен имейл адрес в „Профил“-а си в АБВ.
 • Никога не използвайте паролата за имейла си на друго място.

253 Коментара

 1. Ивелина

  сеп. 27, 2022 at 7:58

  Моля да ми бъде активиран акаунтът ivelina_aleksandrova_@abv.bg
  Свързан е с Агенция по обществени поръчки и ми е жизнено важно да заработи днес!!!

 2. РОСИЦА АНДРЕЕВА

  сеп. 12, 2022 at 9:08

  моля възстановете достъпа до акаунт rossy7512@abv.bg

 3. p_a_k_o1991 zabravih si parolata pratil sam vi livhna karta otzad i itpred telefona s koito se vastanovqva e nevaliden molq vi za sadeistvie imam mnogo informaciq tam.

 4. Ваня Иванова

  авг. 20, 2022 at 11:42

  Здравейте,
  Получих съобщение за актуализиране на акаунта си като следвам посочена връзка. В забележка пише, че ако игнорирам това съобщение ще се прекрати пощенската ми кутия без разрешение.
  Изпращате ли такива съобщения?
  Поздрави!

 5. Здравейте някой ми е хакнал пощата и фейсбук профила – променен е телефона за изпращане на смс

 6. Живка Атанасова

  авг. 16, 2022 at 19:21

  Здравейте,не можем да влезем в имейл акаунта на дъщеря ми nikol.ivanova_2012@abv.bg-тел номер ,който е използван вече не е валиден,а не помним данните,който сме въвели за да възстановим паролата.
  Моля за съдействие от ваша страна-кажете какво можем да направим,за да използваме акаунта?

  Оставям мой имейл за връзка.
  благодаря предварително!

 7. моля възстановете достъпа до акаунт lety_1989@abv.bg

 8. Здравейте, имам проблем с достъпа до пощата spirididi@abv.bg. Изписва ми, че има грешка при установяване на интернет връзка. Не мога да вляза в пощата нито през компютъра, нито през телефона. Имам Интернет телевизия на която съм регистрирана с този имейл и в момента нямам достъп и до нея. Мога да ви дам и алтернативен имейл за връзка spirididi62@gmail.com. Моля помогнете. Предварително благодаря.

 9. Зорница Дамянова

  юли 22, 2022 at 0:52

  Здравейте, нямам достъп до пощата си! Моля да ми помогнете!

 10. Светлана

  юли 19, 2022 at 20:18

  svetulja@abv.bg Не мога да вляза от компютър

 11. Здравейте, нямам проблем с влизането в пощата си и всичко ми е активно, но при използване на имейла ми за регистрация на различни места, ми дава че е невалиден. На какво се дължи това и как може да бъде оправено?
  Благодаря предварително!

 12. Радостин Христов

  юни 27, 2022 at 23:18

  Моля да ми бъде активиран акаунтът tin4o19@abv.bg

 13. Emiliya Decheva

  юни 20, 2022 at 10:04

  Здравейте, моят проблем е подобен на многото тук. Нямам достъп до пощата си от компютър, с обяснението, че сайтът е недостъпен. В същото време от телефона си влизам безпроблемно. Само че воденето на кореспонденцията от компютъра е едно, съвсем друго е през телефона. Рестартирах, ъпдейтвах, нищо не помага. И това наистина е от скоро. Беше се оправило за седмица и от днес отново е проблем.

 14. Здравейте,забравила съм паролата си и немога да си вляза в пощата,какво трябва да направя?

 15. Здравейте!
  Изгубих достъпа до e-maila си stef_d@abv.bg Помня паролата и потребителското си име, но не й отговора на тайния въпрос. Пощата е създадена преди 2010 г и нямам идея какъв е отговорът.
  Също така ми прави впечателние, че когато се опитам да възстановя акаунта си – ми дава възможност да посоча друг мейл m…..exel.com, но аз такъв мейл нямам.
  Пощата е свързана с няколко мои лични акаунти, до които в момента нямам достъп.
  Моля, помогнете ми!
  Email за връзка: akim.stef@abv.bg

 16. Спрян ми е акаунта за много дълго време без причина , ако може да въстановите моят имейл natalka.lv@abv.bg

 17. Миглена

  юни 11, 2022 at 12:52

  Здравейте, не ми зареждат новите имейли, показва ми ги от преди 2 дни . Показва че зарежда ,но след 15 мин просто си стоят старите ,но не и нови, а иначе получих известие че имам нови имейли.

 18. Валентина

  юни 11, 2022 at 8:37

  Здравейте, от известно време, когато съм с компютър не мога да вляза в пощата си. Опитах през всички браузъри, навсякъде ми изписва, че няма връзка със сървъра passport.abv.bg.abv.bg. Такъв проблем през телефона ми няма. От 4 години живея в Прага, Чехия, но проблемът е отскоро. Получавам важна информация на пощата си и през телефона не ми е удобно да водя кореспонденция. Опитах да се свържа с вас през посочения линк, но той също е на passport и нямам достъп до него.

 19. светла чолакова

  юни 10, 2022 at 8:45

  Здравейте нямам достъп до профила си svetla_s4@abv.bg

 20. Здравейте, ползвам си имейла всеки ден, паролата беше автоматично запаметена, но ми изчезна изведнъж и сега не спомням паролата. Знам отговора на тайния въпрос н е спомням за алтернативен имейл.
  Дали ще има някакъв начин да го оправя това

 21. Лалка Иванова Терзиева

  май 29, 2022 at 7:44

  За пореден път имам проблем с използването и влизането в пощата ми. Моля, да ми бъде оправен достъпа до нея. Имам важни имейли вътре. Алтернативен имейл lale112758@gmail.com

 22. Цветанка Димитрова

  май 16, 2022 at 10:11

  Здравейте, не мога да вляза в пощата си /tsvety_dimitrova@abv.bg /
  поради използване на стара парола. Телефонът и адресът за възстановяване не са ми познати. При попълване на формата не си спомням отговора на тайния въпрос. Как да се справя?

 23. Радостин

  май 08, 2022 at 13:22

  Здравейте .. акаунта ми беше блокиран поради липсва на ползването му и сега не мога да си го възтановя, защото не съм въвел алтернативел E-mail и не си помня тайния въпрос/отговор.. какво да правя ?

  Контанкт : radostin.kaludov@abv.bg

 24. здравейте .
  Какво да направим ако сме изгубили паролата си и не знаем отговора на тайния въпрос, а имейл които сме въвели не наш?

 25. Мариана Генова

  мар. 09, 2022 at 11:46

  Здравейте, не бях влизала отдавна в абв пощата си и днес, когато влязох, видях че цялата входяща и изхходяща кореспонденция я няма. Няма ли някакъв начин да бъде възстановена. Не знаех за условието да се влиза от време на време в кутията. Вече няма да пропускам.
  Моля ви, помогнете ми!
  Благодаря предварително!

 26. Дентален център 2 Пловдив

  мар. 02, 2022 at 11:48

  Здравейте , не се отваря пощата . Съобщението е :Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен.
  Попълних , което изисквате , но никакъв резултат .

 27. Йовка Антонова

  фев. 26, 2022 at 15:50

  Здравейте, получих съобщение, че не мога да изпращам съобщения от имейла си, тъй като е констатирано нерегламентирано влизане в него. Не констатирах нищо такова. Моля да ми бъде възстановен достъпът. Смених паролите и на двете ми пощи, но след това не ги приема, на забравена парола изобщо не ми се изпраща смс код. Пощите са много от отдавна и не помня отговори и въпроси и т.н. Моля да ми върнете достъпа.

 28. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 29. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 30. Евгени Кирилов Евгениев

  фев. 20, 2022 at 12:11

  Здравейте, вероятно следствие на злонамерени действия, не мога да вляза в профила си. Като пробвам със „забравена парола“, не ми предоставя опция чрез СМС.

 31. Това е имейла:
  emilfilipov123@abv.bg

 32. Здравейте, имам проблем с достъпа до ел,пощата си! Изведнъж ме изкара от приложението и сега когато се опитвам да вляза ми исписва грешен потребител или парола!? А аз си въвеждам реалните с които си влизах до последно!
  Понеже пощата ми е от години
  Не помня и нямам този тел.номер
  За въстановяване…
  Моля помогнете.

 33. Здравейте Хакнаха Ми Профила Как Може Да Го Върна Пише Че Не Е Верифициран Моля!

 34. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 35. Николова

  ян. 04, 2022 at 21:18

  Здравейте ,имам проблем с имейла си
  При потребител и парола изписва невалиден имейл
  Това е имейла djulinik@abv.bg

 36. Здравейте, имам нужда от спешен достъп до моят имейл, но не съвпадат данните с твзи иоито въвеждам. Помня таен въпрос и таен отговор, преди беше само с това опцията за възстановяване на парола, а сега не става. Моля за съдействие!!! cantona_7@abv.bg е мейлът с който имам проблем

 37. Мариана

  дек. 31, 2021 at 12:38

  Здравейте! Хакнали са ми профила в абв и нямам достъп до нея! Какво мога да направя?

 38. Немога да вляза в пощата

 39. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 40. Nabi Terziiska

  дек. 04, 2021 at 19:24

  Здравейте не мога да си влезна в пощата nabi93@abv.bg моля да се свържа с вас по някакъв начин изписва ми номер който не е моя и не мога да вляза

 41. Проблем с отваряне на абв имейл от 1 ден насам от чужбина. При опит за отваряне изписва: грешка при установяване на интернет връзка.

  Моля за съдействие!

 42. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 43. Екипа екипа неможе да ти помогне да си върнеш абв пощата занимават те с въпроси къде си ги забравил а те ако искат ще ти дадат паролата на забравената поща чрез нов имейл адрес ама артисти попълни това направи това то ако човек ги помни с точност кво е писал дали щеше да се обяснява така в тази страница вече 3 имейла ми закриха искам само този да си върна

 44. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 45. Zdravko Zdravkov

  сеп. 16, 2021 at 13:50

  непомня паролата си, нито въпросът.
  Номерът на мобилния също е сменен.

 46. Здравейте,как мога да си отблокирам абв пощата …Влизам в https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form…след което ми изписва полето е попълнено некоректно

 47. Маргарита Петрова

  юли 29, 2021 at 11:00

  Здравейте! Забравила съм си паролата! Как мога да си я възстановя ? Ще ми трябва да си ползвам пощата от телефона. Какво трябва да направя?

 48. Мария Трендафилова (Георгиева)

  юли 23, 2021 at 18:48

  Здравейте! Не мога да влизам в пощата си нито от телефона нито от компютъра. Изписва ми грешен потребител/парола. Дори се опитах да си сменя паролата, но без успех. Пощата ми е много важна! Пощата, която съм задала като допълнителен email не ползвам от години а не помня как съм изписала отговора на тайния въпрос. Моля за съдействие!
  Пощата ми е ming@abv.bg

 49. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 50. Нина Илиева

  юли 17, 2021 at 6:48

  Добър ден! Не мога да вляза в пощата ,нещо се обърка…знам паролата , но емейл адреса ми излиза не пълен, моля за помощ!

 51. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 52. Здравейте.Като гледам доста хора вече имат
  сходни проблеми с домейна ви и аз не съм изключение.И при мен изписва Грешен потребител или парола.Направих проверка през инспектиране и излиза,че паролата и потребителското име са си наред.Явно проблема е при вас.Надявам се на съдействие,ако въобще знаете как да го оправите.

 53. Когато се опитам да вляза в моята поща ми излиза съобщение : От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е
  временно ограничен.

  След като уведомих abv за това те просто ми изпращат съобщение което няма нищо общо със въпросът ми тази поща да бъде активирана отново.

 54. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 55. Здравейте,

  Акаунтът ми вече не е валиден, защото не съм влизала в пощата си за определен период за време. Акаунтът ми към АБВ е и към социални и други мрежи, към които сега нямам достъп.

  Има ли някакъв начин да се свържа с вас и да си подновя акаунта?

  Благодаря

 56. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 57. Здравейте,може ли да ми изпратите нова парола на смс,понеже старата не върви?

 58. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 59. Нели Танчева

  май 18, 2021 at 1:29

  На компютъра ми се смени интерфейса на мобилна поща абв излиза абв мобилна поща .Искам стария интерфейс за компютър не мобилна версия.

 60. Antoaneta Valcheva

  май 12, 2021 at 8:03

  Здравейте! Не мога да влизам в пощата си нито от телефона нито от компютъра. Изписва ми грешен потребител/парола. Дори се опитах да си сменя паролата, но нямах никакъв успех. Пощата ми е много важна! Моля за съдействие! А не мога да се свържа с екипа по поддръжка, като попълня формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form , съобщението не се изпраща!
  Изгубеният мейл е toni_mn@abv.bg .

 61. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 62. Здравейте, от 2 дни не мога да си вляза в пощата. Въвеждам всичко правилно и ми излиза, че сайтът не може да бъде намерен (същото ми излиза когато ми спрат интернета). Това става с няколкото ми мейла в abv. Но иначе си имам интернет и другите сайтове ми работят нормално. Може ли да ми съдействате?

 63. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 64. Теодора Дойнова

  апр. 27, 2021 at 10:10

  Здравейте, по незнайна за мен причина, не мога да си вляза в пощата. Паролата ми е запаметене, но въпреки това и си я знам. Възможно ли е да ми садействате по някакъв начин. Благодаря Предварително

 65. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 66. Здравейте,

  купих си нов телефон и за жалост не си спомням нито потребителското име, нито паролата. Моля Ви за съдействие, достъп до пощата ми е много важен.

  Благодаря Ви!
  Поздрави,

 67. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 68. Мария Найденова

  апр. 18, 2021 at 19:34

  Здравейте! Влизам си в имейла само от компютъра и го имам в браузъра. Ако се опитвам да си въведа паролата, ми дава грешка. Не знам какво ще стане ако се повреди компютъра ми. Съвет!

 69. Здравейте преди известно време си преинсталирах уиндоуса и изгубих паролата си в абв и не мога да се сетя защото акаунта е правен през не толкова близката 2007 или 2008 година не съм сигурен защото беше преди повече от 10 години и не помня нито таен въпрос нито нищо но имам на него регистриран стеам акаънт кадето съм закупил доста неща в стийм и по други саитове като и в youtube пробвах всички парили които се сещам моля за помощ имейла ми е Mielehan@abv.bg имейл за връзка toxica1991@gmail.com

 70. Камелия Тодорова

  апр. 12, 2021 at 12:09

  Здравейте, пиша Ви с много сериозен, за мен проблем. Днес бях изхвърлена от приложението на абв от телефона си, като след това не можах да влезна повече(нито от телефона нито от компютъра). Изписваше ми грешен потребител/парола. Дори се опитах да си сменя паролата, но нямах никакъв успех. Пощата ми е изключително важна! Моля за съдействие! А не мога да се свържа с екипа по поддръжка, като попълня формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form , просто не се праща!
  Иагубения мей ми е daywatch@abv.bg , a този на който може да се свържете с мен е daywatch_pln@abv.bg .

 71. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 72. Иван Георгиев

  апр. 05, 2021 at 10:00

  Здравейте, от вчера следобед не мога да си вляза в пощата. Адресът на екипа за поддръжка също е недостъпен. Живея в Германия.

 73. Николай Скабрин

  апр. 05, 2021 at 9:52

  Здравейте, от вчера нито аз нито жена ми имаме достъп до пощите ни. Опитахме през приложението на телефоните ни и през лаптоп също, но без успех. Молиме за помощ.

 74. Диляна Топалова

  апр. 05, 2021 at 9:35

  Здравейте,

  Имам проблем с пощата от няколко седмици бих казала, трудно ми показваше нови мейли, а сега съвсем заби и като гледам коментарите, проблемът е генерален и е изцяло ваш. Ползвам и мобилното приложение и десктоп версия, никъде не ме пуска да вляза, знам си парола и всичко, а имам супер важни неща за получаване. На компа ми дава някаква грешка, а на телефона, че нямам интернет или нещо такова. Деинсталирах и пак не става, не може да се взеле и в линка, който админа предоставя, уж за да помогне. Моля Ви, направете нещо и си оправете пощата, защото дори и да имам друг доста по-сигурен мейл от този, тук също имам важни неща и в момента няма как да видя, дали са ми отговорили.

 75. Мирослав Димитров

  апр. 05, 2021 at 9:31

  Здравейте,

  не мога да се впиша в пощата си ( miroslavv10@abv.bg ). От няколко дни след като натисна „вход“ ми изпасва,че нямам връзка с интернет. Връзката не е прекъсвала, а е стабилна и в момента пиша чрез нея. Главните интернет настройки не са променяни.

  Можете ли да ми помогнете?

  Поздрави

 76. Виолета Стоянова

  апр. 05, 2021 at 9:09

  Здравейте, пощата ми е заразена с вирус.
  Не получавам имейли или ако получа ги получавам в папка „Кошче“ от къдете след известно време изчезват.
  Може ли да се направи нещо, защото пощата е служебна.
  link_23@abv.bg
  Благодаря предварително!

 77. Николай

  апр. 05, 2021 at 8:53

  Така не мога да си вляза в пощата, изписва ми не може да се установи връзка с Интернет или нещо такова.. Видях че доста други потребители са имали същия проблем, интересува ме изобщо помогнали ли сте на някои? Линка които давате също не зарежда.. Така имам наистина важни за мен документи във имеила си незнам по каква причина нямам достъп до пощата си но не мисля че вината или проблема е в мен или в моеъо устройство.. Много моля да ми възстановите достъпа до пощата!!!?

 78. Здравейте,
  От вчера аз срещам абсолютно същите премеждия, когато се опитвам да се log in- на в пощата си.
  „This site can’t be reached“
  „passport.abv.bg took too long to respond.“
  Понастоящем аз също се намирам извън България. Изглежда доста хора имаме сходен проблем и се надявам, че той ще бъде отстранен „централно“.
  В момента нямам време да направя качествен репорт със screenshot-s, и прочее, но ако и утре ситуацията е същата, ще отделя време за такъв.

 79. Милена Михайлова

  апр. 05, 2021 at 8:09

  Здравейте, и аз от няколко дни нямам достъп до пощата си. Линка който давате за попълване също не се отваря.

 80. Здравейте,
  от вчера няма достъп до АБВ.
  Нито от лаптопа нито от мобилното приложение за телефона
  сменях браузера, сменях интернета (от мобилния на лаптопаили от рутера на лаптопа, от рутера към телефона … нищо)

  Hmmm… can’t reach this pagepassport.abv.bg took too long to respond
  Try:

  Checking the connection
  Checking the proxy and the firewall
  Running Windows Network Diagnostics
  ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
  Check your Internet connection
  Check your network cables, modem and routers.
  Allow Microsoft Edge to access the network in your firewall or antivirus settings.
  If it’s already listed as a program allowed to access the network, try removing it from the list and adding it again.
  If you use a proxy server:
  Check your proxy settings. You might need to ask your organisation if the proxy server is working. If you don’t think you should be using a proxy server, go to Settings > System > Open your computer’s proxy settings

 81. Здравейте,
  от вчера не мога да си влезна в пощата abv. !

  Имам важни неща там и не ми приема паролата!

  Поздрави

 82. Здравейте ! От вчера не мога да си отворя пощата sonini@abv.bg,
  пише, че има грешка в интернета.
  Можете да ми пишете на имейл :
  sonya64dimitrova@gmail.com
  Благодаря !!!

 83. Не ми се зарежда пощата.Паспорт не знам там какъв проблем…Добре де защо само в абвто имам такъв проблем?Ако това продължи ще съм принуден да си изтрия акаунта, а не искам.Доволен съм си,но ми е важно да имам постоянен достъп 24ч.Какво да направя за да се оправи това блокиране?

 84. ивелин цочев

  апр. 04, 2021 at 21:30

  нямам достъп до имейлите си в абв.
  какъв е проблема и кога ще го отстраните?

 85. Мария Зубевс

  апр. 04, 2021 at 18:28

  Здравейте, имам проблем с достъпа до емайла си, нямам достъп и до формата с въпроси. Няма как да направя запитване на посочения линк.

 86. Кристина Пайташева

  апр. 03, 2021 at 10:14

  Здравейте!

  Пощата ми сякаш е достигнала някакъв лимит и не може да получава съобщения.
  Бихте ли ми помогнали?

 87. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 88. Христина

  мар. 27, 2021 at 15:26

  Здравейте, не мога да си вляза в пощата, бихте ли помогнали малко?Появява се съобщение :,, ГРЕШКА при установяване на интернет връзка. Продължи,,
  Живея в чужбина ако има някакво значение. Четох че много хора имат в момента такъв проблем и само трябва да се актуализира апа, направих го и нищо не помага…
  Този линк който давате не може да се отвори..
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

 89. Здравейте ,
  Имам нужда от помощ. Единственото , което ми излиза е:
  This site can’t be reached passport.abv.bg took too long to respond.
  Също така като се опитам да потърся екипът по поддръжката. Какво да правя , как мога да ползвам отново пощата си ?

  Благодаря предварително

 90. Марияна

  мар. 27, 2021 at 1:45

  Какво става с тази поща немога да вляза в нея през телефона. Вкарвам парола и пак пише че има грешка …….
  Как да вляза пак имам важна информация

 91. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 92. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 93. Марикатрин Чокоева

  мар. 09, 2021 at 12:23

  Здравейте ,
  Имам нужда от помощ. Ползвам пощата си както ото мобилно устройство така и от компютър където въвеждам паролата си ръчно. Това беше дори вчера и вече днес не мога да отворя пощата си от никое устройство. Единственото , което ми излиза е This site can’t be reachedpassport.abv.bg took too long to respond. Също така като се опитам да потърся екипът по поддръжката. Какво да правя , как мога да ползвам отново пощата си ?

  Благодаря предварително

 94. Здравейте,

  има ли някакъв проблем в момента защото не мога да нито отворя пощата си нито https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

  Благодаря

 95. Здравейте! От днес (9.3.21 г.), не мога да си вляза в пощата. Тъй като през телефона успях, защото там е запазено, но на компютъра не е, от телефона успях да видя, че имам изпратено т.нар „фишинг“ съобщение с някакъв непознат линк, който аз не съм отваряла, и така достъпа до имейла ми е спрян. Не мога да сменя и паролата, защото каквото и да отворя, не ми дава никакъв достъп. Не мога да се свържа и с никого от Вашия екип и единствения вариант който ми остана, е да напиша коментар тук. Силно се надявам да получа бързо съдействие от Вас. Без достъп спира възможността да си върша работата. Имейл: azfornetkata@abv.bg

 96. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 97. Здравейте. Не мога да възстановя паролата си нито с телефонен номер нито с алтернативен имейл тъй като са отпреди много време и вече не ги помня. Имейлът е bugsi13@abv.bg. Моля изпрате ми данните за възстановяване на rokikolio8@abv.bg

 98. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 99. Reni Stefanova

  фев. 04, 2021 at 12:31

  Здравейте от 1.02.2021 нямам достъп до пощата си в АБВ
  Изпратих няколко запитвания в посочената от вас форма и все още нямам отговор от вас на посочения от мен имейл адрес. Моля да се свържете с мен на следните имейл адреси: stefanova.ren@gmail.com или на Rayna@idea.com Използвам активно този имейл и работата ми е нарушена.

 100. Петър иванов

  фев. 03, 2021 at 13:23

  От седмица нямам достъп до пощата като ми изписва че профилът е блокиран и да се свържа с вашият екип за съдействие. Попълних няколко пъти формата за връзка но нямам оказано съдействие. Има ли друг начин за коренспонденция с вас за да се изяснат причините и да продължа да си ползвам пощата.

 101. Борислав Николов

  фев. 01, 2021 at 14:20

  Здравейте,
  От няколко дни не мога да използвам абв пощата си,
  тъй като ми излиза следното съобщение

  „Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен. “

  Писах няколко пъти, но нямам никакъв отговор.

  Може ли за съдействие за възстановяването и?

 102. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 103. Просто имам няколко абв поща нито един от тях не мога да влизам ботът на абв едно и също ми изпраща https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtos този линк е бот на абв моля помогнете ми всички личните ми данни са в пощата в чекмеджета

 104. Здравейте,
  От 30.12.2020г. не мога да използвам абв пощата си,
  тъй като ми излиза следното съобщение

  Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен. Писах няколко пъти, но нямам никакъв отговор.
  Може ли за судействие за възстановяването и?

 105. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 106. Относно горния коментар. Моля да ми върнете отговор на мейл anna_p@mail.bg

  Разчитам на бърза реакция

 107. Здравейте,
  От няколко дни не мога да използвам абв пощата си,
  тъй като ми излиза следното съобщение

  Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен.

  И ми дава тук-да опиша проблема си. Три дни подред описвам и пиша , а отговор и решение на проблема няма , а пощата си ми трябва

 108. Здравейте , не съм си сменяла паролата , а не мога да си вляза в пощата ., попълних формати за контакт , но нямам никакъв отговор .

 109. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 110. Здравейте!

  Както виждам и други хора, освен мен в последните няколко дни, не могат да осъществят достъп до пощата си. При опит за връзка с вас, не получавам никакъв отговор, изпратила съм няколко пъти попълнен формуляр с проблема си. Моля да ми върнете отговор.
  Благодаря.

 111. Хора, преглеждайте си редовно история на влизанията във вашата пощенска кутия. През месец октомври случайно хвърлих едно око и установих, че ежедневно през POP3 се опитват да се логнат от различни IP-адреси (от цял свят). Веднага смених паролата си с надеждна такава, и сега поне съм спокоен, че няма шанс за случайно уцелване. Опитите са влизане не секнаха, но все пак.

 112. Здравейте,имам огромен проблем.Моя ФБ е хакнат /предполагам от самата система,защото имам достатъчно сложна парола там и т.н/ Дотук добре,обаче единствената връзка със света е поща при вас,която лично аз не съм ползвала години.Даже се очудих че потребителското име е „заето“,за парола няма да казвам че не помня.Искам да попитам някакъв шанс да възтановя връзката с тази поща?

 113. Христина Чепилева

  дек. 12, 2020 at 18:28

  Здравейте, попълних формуляра Ви за възстановяване на имейл, но нямам отговор. Пощата ми беше разбита, чрез фб. Фб профилът ми също се използва в момента от друг човек, който разпраща имейли за кражба на лични данни на всички фб приятели. Моля за съдействие!

 114. Здравейте. Опитвам се да си вляза в пощата, но всеки път ми излиза съобщението : „Няма достъп до този сайт“. Какъв може да е проблема?

 115. Здравейте!
  По-рано получих мейл от „abv“ , в който ми съобщават,че трябва да си защитя информацията си, но най-отгоре ми излезе предупреждение, че в имейла има фишинг и да не отварям линковете в него. Аз маркирах писмото като фишинг и го изтрих. След това неколкократно използвах пощата си (и през телефона, и през стационарен компютър, и през лап топ)- нямаше проблем. До този момент,в който нямам достъп по информцията в пощата си. В алтернативния ми имейл влизам, без проблем. Въпреки това всичката важна за мен информация е в тази поща , до която нямам достъп сега. Има ли начин да оправим това и да разполагам отново с работния си мейл , който имам от много години?

 116. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 117. Йорданка

  дек. 10, 2020 at 17:53

  Здравейте, не мога да си влезна в пощата от доста време, не мога да се свържа с Вас , защото ми изписва, че съм въвела грешен имейл.
  Dany_nik2004@abv.bg

  Имейл за връзка
  Danasabot@hotmail.com

 118. Здравейте.
  В средата на ноември бе изтрита цялата ми входяща кореспонденция в електронната ми поща в ABV до дата 02.11.2020г. Това са хиляди писма от 2000г. насам. В тях има изклюително важна информация, кореспонденция и адреси.
  Писах на посоченият адрес, но не получих никакъв отговор. След това се свързах и по телефона с поддръжката, от където ми казаха, че ще направят проверка и ще ме уведомят, но отново нямам никаква обратна информация.

  Използвам тази електронна поща за опорна в много услуги и регистрации, поади което паролата за акаунта ми се актуализира периодично с много силни пароли.
  До сега не е имало проблеми с ABV, но след тази ситуация сериозно се замислям дали да продължа да ползвам услугите им.

 119. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 120. От 1 седмица съм с блокирана от моя ФБ профил и всичко ми е сменено. Не мога да си вляза в Абв пощата защото е хакната и всичко е сменено и там!!
  Във фейсбук съветват да се свържа с имайл доставчика.
  Абв имайла който както разбирам, и на други е бил хакнат и имат същия проблем както ме.
  Трябва да помогнете с всички възможно, не да ни въртите в кръг!
  Това е толкова не професионално!!!

 121. Lilyana Ovardova

  дек. 06, 2020 at 17:43

  Здравейте!
  Постоянно ми изписва грешна парола, Не мога да се свържа с вас по-формата за контакти, понеже пък там ми изписва, че съм вавел неправилен мейл, за обратна връзка. 

 122. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 123. Димитър

  ное. 27, 2020 at 13:55

  Здравейте, от дълги години имам 4 мейла в Abv. Мога да влизам само в 1 от тях. Постоянно ми изписва грешна парола, Не мога да се свържа с вас по-формата за контакти, понеже пък там ми изписва, че съм вавел неправилен мейл, за обратна връзка. А този мейл ми е единственият работещ. Не мога да си направя и нов е мейл. Моля направете нещо. Имам ценна и важна инфо в тези мейли

 124. Владимир

  ное. 23, 2020 at 23:13

  Здравейте,

  И моят акаунт както и на доста други потребители коментирали тук е бил хакнат. Сменено е всичко в профила ми включително и тайният въпрос и имейлът за възстановяване. Попълних формата, към която е даден линк, но не получих потвърждение на имейла, че успешно е получен сигнал за моя проблем. Колко време би трябвало да отнеме преди да получа обратен отговор? Как да знам дали трябва да попълня форматя още веднъж? Благодаря.

 125. г-н 100янов

  ное. 18, 2020 at 15:00

  Здравейте!
  На съпругата ми е хакнат мейла, оттам съответно и фб профила. Имам вече над 10 познати със същия проблем в последната седмица. Явно е масово явление, не мога да твърдя дали се дължи на вътрешен проблем в сървърите на АБВ или „слаби“ пароли.
  Писах до https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form и очакваме връзка с администрацията за разрешаване на проблема, но бих бил благодарен ако го обсъдим и на посочения от мен имейл.

  Доколкото виждам са сменили телефона в профила в АБВ и е невъзможно да възстановим с смс достъпа.
  Благодаря.

 126. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 127. Мирослава

  ное. 16, 2020 at 17:37

  Здравейте, бихте ли ми помогнали? От четвъртък насам ми е блокиран достъпът до пощенската кутия . По съобщението, което ми излезе, подозирам, че е била хакната? Аз самата се намирам във Великобритания, не съм сигурна дали това е от значение или не.
  Но важни акаунти са ми вързани за нея, включително PayPal, документи, които ми трябват – притеснявам се Все не успявам да се свържа с Вас чрез онлайн бланката, не отговаряте. – много Ви моля, възстановете ми достъпа.

  Не мога да прикача изображение този път по някаква причина, но пише “Този потребителски профил е блокиран поради установено нарушение, попадащо в пписаните в чл.1, ал.3 от обявените общи условия. За въпроси и разрешавани на проблеми, моля обърнете се към екипа на АБВ.”

 128. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 129. Здравейте снощи ми хакнаха феиса и абв пощата как да си въстановя пощата не ползвам номера които на които трябва да ми пратят съобщение помощщщщ

 130. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 131. Росица Цветанова

  окт. 20, 2020 at 20:17

  Здравейте, имам проблем с достъпа до АВV пощата си.
  Какво ли не пробвах…… и май оплетох всичко….. Моля за съдействие.
  Сменях пароли, лаптопи, телефони и още какво ли не. И не , и не , и нееее.
  Телефон за връзка: 0886204980
  Росица Цветанова

 132. Гневен клиент

  окт. 20, 2020 at 10:17

  това, че пействате един и същи отговор изобщо не е професионално. Писал съм 15 пъти на контактната форма на която давате линк, и вече 40 дена никой не ме е потърсил. Да не говорим, че би трябвало да работите дистанционно, ако изобщо имате хора да работят в тази фирма. Ако до края на седмицата не получа отгворо от вас и някой не се свърже с мене на 0886270220 , ще се обърна към всички възможни институции.

 133. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 134. Елена Григорова

  окт. 16, 2020 at 6:47

  Здравейте. На 9.10 акаунтът ми в абв поща беше хакнат и от там ФБ профилът ми. Опитах се да Ви пиша, но ми дава – некоректно попълване (не приема абв пощата ми). Телефонът в Нетинфо не отговаря. Как изобщо мога да се свържа с Вас???

 135. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 136. Ралица Владимирова

  окт. 12, 2020 at 21:00

  Здравейте имам проблем с това,че пощата ми е създадена много отдавна и не помня паролата.Бихте ли ми дали други инструкции за потвърждение на самоличността ми с цел да ми отключите профила.Задавала съм алтернатива с мобилен телефон ,но съм с нов телефонен номер.Ако можете да ми помогнете пишете на този имейл ralicavladymiriva@gmail.com

 137. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 138. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 139. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 140. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 141. Здравейте!!
  Бих искала да Ви помоля за помощ, свързана с влизането ми в електронната поща. След опит за възстановяване на паролата изписва, че въведените данни не са точни. Профила е стар и в него имам важни неща. Моля за помощ, писах няколко пъти но към момента нямам отговор.

 142. Живко Николов

  окт. 02, 2020 at 11:26

  От 24 часа се опитват да ми открият паролата за пощата .. в последните 8 часа главно от IP 13.73.153.68 бихте ли направили нещо по въпроса !

 143. георги стефанов

  сеп. 29, 2020 at 16:57

  3 пъти пращам запитване защо не мога да си вляза в пощата и никой не ми отговатя
  пише че Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен. вече повече от 10 дни
  motorista22@abv.bg

 144. Калин Грозев

  сеп. 29, 2020 at 14:09

  Здравейте! Имам kalinsg1@abv.bg от супер много години. Не го ползвам попринцип, но от Instagram ми искат код който трябва да го видя през него изключително спешно. Не мога да влезна защото не си спомням отговора на тайния въпрос. Има ли и друг начин за възстановяване на патола и да мога да си влезна в пощата.

 145. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 146. Здравейте как мога да си оправя имейли в кутията показва ми най-старите отгоре а най-новите най-отдолу как да ми показва най-новите отгоре благодаря!

 147. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 148. Здравейте!
  Бих искала да Ви помоля за помощ, свързана с влизането ми в електронната поща. Преди известно време паролата ми беше променена и от тогава нямам достъп до профила си.След опит за възстановяване на паролата изписва, че въведените данни не са точни.

 149. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 150. Нямам достъп до пощата си в abv.bg . Забравил съм паролата си и не мога дапопълня формата за възстановяване на достъпа. Моля, да ми помогнете, писах ви но не получих отговор.

 151. Габриела Йорданова

  сеп. 14, 2020 at 9:54

  Здравейте, вече един път писах тук, като коментарът ми беше под номер 100. Сега не го виждам, предполагам , че е изтрит. Ще напиша отново. Нямам достъп до пощата си от един месец, казва ми -грешна парола, което не е възможно. Категорично съм убедена в това. Изпратила съм три запитвания с идентификатори: 2020090510001 2020090510001115 и 2020090510001195. Нямам никакъв отговор. Моля за адекватни отговори в най-скоро време.

 152. Здравейте !
  Имам същите проблеми, който описват по горе хората. Забравила съм си паролата и няма как да си вляза в нея .имам важна информация на нея и ми трябва . Писах ви вече няколко пъте , за сега нямам отговор . Моля свържете с мен на тоЗи имел javier@abv.bg

 153. Наталия

  сеп. 13, 2020 at 7:16

  Здравейте, аз също получавам това съобщение при опит за влизане в пощата ми :
  “”Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен.“
  Вече някоко пъти ви пиша, но до момента няма отговор от вала странс. Тази поща ми е безкрайно необходима. За пореден път ви моля да предприемете някакви действия . Попълнила съм вече 5 формуляра и до момента няма обратна връзка.

 154. На мен по същия начин ми се изгуби достъпа до пощата. Писах до екипа на АБВ,попълних формата,предоставих алтернативен имейл,отговориха ми,че искат електронен подпис……В крайна сметка я прежалих,нищо че я имам от много години. Просто си направих нова.

 155. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 156. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 157. Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен.
  Вече 2ри месец нямам достъп до пощата си.Пощата ми е на повече от 10г. Активна и имам много регистрации на тази поща. Сигурно ви пиша за 5-6ти път,но отговор не получавам. Искам накакви други данни или номера на които мога да се свържа с вас

 158. Нямам достъп до пощата си в abv.bg . Забравила съм паролата си и не мога дапопълня формата за възстановяване на достъпа. Моля, да ми помогнете, писах ви но не получих отговор.

 159. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 160. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 161. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 162. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 163. Здравеите от 3 седмици немога да си вляза във абв пощата.изписва ми грешен потребител и парола. Правих опит да си възстановя но не става имам абв профил от над 15 год и работя със него моля помогнете. Профила е :fanduko@abv.bg

 164. Как мога да променя част от името на мейла си?

 165. Елена Фенерски

  авг. 27, 2020 at 13:11

  Здравейте ,купих си нов телефон и не успявам да си вляза в пощата.А от стария си излезнах от пощата.В момента нямам достъп до лаптоп или компютър,а спешно трябва да си вляза в пощата.

 166. Пепа Аврамова

  авг. 24, 2020 at 20:55

  Нямам достъп до пощата си в abv.bg . Забравила съм паролата си и не мога дапопълня формата за възстановяване на достъпа. Моля, да ми помогнете.

 167. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 168. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 169. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 170. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 171. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 172. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 173. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 174. Здравейте, не мога да си вляза в пощата след като си направих регистрация в Тик Ток, поне след това забелязах че не мога да си вляза имейла! Не мога и да си сменя паролата защото ми изписва, че в имейла ми има неправилни символи!

 175. Здравейте, от две седмици ми е блокирана пощата като ми изписва, че е от съображения за сигурност. Попълних формуляра за забравена парола периодично няколко пъти и нищо – няма отговор. Как да си я отблокира?

 176. Здравейте,от две седмици имам проблем с абв ,не мога да си вляза в имейла, изписва ми грешен потребител или парола.Използвам имейла си само от телефона.Пробвах чрез забравена парола , но не мисля че като съм си правила имейла преди 15-16 г.,съм въвела алтернативен имейл и таен въпрос.Получавам всекидневно имейли и ще съм благодарна за бързо съдействие!!!

 177. Здравейте, защо изтривате коментарът ми? Ще ми откажете ли съдействие за поща aspirin_poli@abv.bg , която имам от както се помня или да забравя за нея? Защо не ми отговаряте, нито чрез формата за контакт,нито по телефона?

 178. Петър Пенев

  авг. 17, 2020 at 16:01

  Моля да ми отблокирате пощата, която не мога да ползвам вече повече от седмица!

 179. Мария Бечева

  авг. 17, 2020 at 14:48

  Има ли някой ,който все пак е успял да възстанови пощата си.Не знам каква е причината,изписва ми невалиден имейл,при положение ,че съм сигурна в изписването му.И кой е номерът,на който мога да се обадя.Формата,която сте дали за попълване не ми върши работа,тъй като в момента ,в който напиша потребителската поща с проблем ми дава ,че е невалидна

 180. Милена Николова

  авг. 15, 2020 at 10:35

  Здравейте. От около 3 седмици не мога да си вляза в пощата. В началото ми изписваше грешно потребителско име или парола. Нито е грешно,нито съм ги забравила. След това, че е засечено необичайно действие. Сега ми дава опция да напиша последните имейл и теми ,които съм получила или написала. Моля,Ви това е абсурдно. На ден получавах толкова имейл и.. Как да помня или от къде да знам кой ми е писал последно…Пощата ми е на повече от 10г. И с тези алтернативи мейли… Моля за съдействие. Имейла на ,който може да ми пишете е mnikolova3101@abv.bg
  Благодаря предварително

 181. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 182. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 183. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 184. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 185. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 186. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 187. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 188. Георги Минчев

  авг. 13, 2020 at 6:38

  Здравейте, вече повече от десет дни не мога да си вляза в пощата/minchevvarna@abv.bg/, изписва ми това съобщение: /Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен./ Три пъти ви пусках попълнен формуляр с друг имейл на който да ми отговорите каква е причината и кога ще може да се оправи този проблем. Моля ви за съдействие и очаквам бърз отговор от вас! Алтернатижен имейл: joro_beatstreet@abv.bg

 189. От 2 дни се опитвам да вляза в профила си, 1-вият ден ми изписваше , че има засечена необичайна дейност и профилът ми е временно ограничен, а сега изписва че паролата ми е грешна. Нямам алтернативен имейл или телефонен номер, а тайният ми въпрос от преди 15 години просто няма как да си спомня. Опитах какво ли не, пратих 20 съобщения до техническа поддръжка на АБВ Поща опитвайки се да получа помощ и нищо! Има ли някаква вероятност някой да ми помогне или да забравя за тази поща изобщо?

 190. Здравейте!
  От няколко дни не мога да си вляза в пощата.
  Опитвам се да възстановя профила си чрез „Форма за възстановяване на достъпа до АБВ профила“ ,но не получавам отговор на посочения от мен имейл адрес.
  Моля за вашето съдействие!

 191. Здравейте. Не мога няколко дни да си влезна в пощата.Моля за помощ ,ако може чрез sms

 192. Не мога да си обясня защо въпросите, които задавам тук се изтриват. Това е поредния ми пост, който вероятно също ще бъде изтрит. Опитвам се да призова ако има някой компетентен от поддръжката на АБВ да възстанови достъпа до пощата ми. Правя този опит за незнам кой път но резултат няма. Няма и обяснение. Нищо, никаква обратна връзка. Абонат съм от създаването на АБВ и никога не съм очаквал такова унизително отношение!

 193. Zdraveite.Molq za pomo6t.Predi vreme mi pratiha pismo 4e ako ne platq v srok ot 12 dni. 6te mi haknat po6tete.Estestveno ne povqrvah.No sega ne moga dasi vlezna v po6tata.

 194. Здравейте, моля някой да се свърже с мен, нямам достъп до пощата.

 195. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 196. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 197. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 198. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 199. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 200. Благодаря Ви за бързото разрешаване на проблема, относно достъпа ми до пощенската кутия!
  Желая Ви здраве и успехи!

 201. Евелина Христова

  юли 16, 2020 at 11:27

  Здравейте, тази сутрин си влизах в пощата, а 2 часа по-късно вече не мога. Какво се случва. Ако ми пишете на пощата аз не мога да прочета отговора. Попълвам наново формата, но не си спомням какъв е бил тайния ми въпрос преди 17 години и сега ми изписва, че данните не съвпадат с данните на профила, в който се опитвам да вляза? Какво да правя?

 202. Здравейте!
  От 15 минути получавам следното известие при опитите да вляза във всичките си адреси в АБВ поща
  HTTP статус 404 – не е намерен
  Въведете отчет за състоянието

  Съобщението не е намерено

  Описание Сървърът за начало не намери текущо представяне за целевия ресурс или не желае да разкрие, че съществува.

  Apache Tomcat / 9.0.22

 203. Моля ви посочете някакъв телефон за връзка! Имам проблем с пощата ми и от повече от година се опитвам да я възстановя а вие не помагате въобще! Няколкото пъти в които съм говорил с ваш служител той се е държал изключително арогантно и не ми предостави никаква информация!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧАКАМ!

 204. Димитров

  юли 02, 2020 at 9:09

  Защо само български телефони могат да се вкарат .. Много вече не живеем в България но си ползваме пощата.

 205. Чавдар Чавдаров

  юли 01, 2020 at 7:25

  Здравейте, в последно време има доста атаки към имейл-а, основно през POP3 ! IP-адресите са различни, най-често от България, от София през А1 ! Координатите дават източник сградата на БТВ !

 206. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 207. Бистра Денева

  юни 30, 2020 at 9:52

  Здравейте! Не мога да изпращам имейли. Получавам съобщение , че ми е проникнато в пощата и трябва да си сменя паролата но не успявам да я сменя. Моля, кажете ми как да си сменя паролата , за да пускам имейли.
  Благодаря!

 208. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 209. Здравейте! Има ли начин да се върне изтекла абв поща със забравена парола? С този имейл се бях регистрирала във фейсбук и сега не мога да вляза и там. Моля Ви, помогнете ми. Благодаря!

 210. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 211. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 212. Здравейте.Много имам нужда от вашата помощ.Моя приятелка загуби достъпа си до профила си в фейсбук които е много важен за нея защото има много снимки лекции и тн.Неможе да възтановиме паролата защото емейла който е използвала преди години явно не е активен вече и е регистриран от друг потребител или просто не му знаем паролата.Опитахме се възтановяване но не се получчи.Писахме,говорихме по телефона и няма как.Моля ви дайте ни някаква възможност да си върнем емейла за 1 час поне за да си възтановим паролата от фейсбук.Писах мейл на загубената поща и го получава но никой не връща отговор иначе щях да ги помоля да ни изпратят кода за рестартиране на паролата.

 213. Деян Петков

  май 11, 2020 at 14:04

  Здравейте не мога да вляза в пощата си. Моля за съдействие .Не мога да се свържа с вас нито по телефона нито по електронен път

 214. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 215. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 216. здравейте забравих си абв името на потребителят и не мога да си влезна в абв пощата може ли чрез телефонен номер?

 217. Здравейте ,не ми позволява да вляза в моята abv поща , когато натисна “вход“ ,ме отпраща в сайт който не зарежда.
  https://nm80.abv.bg/email/login?s=7DAB0CA5DF5B8BD62C66E740941C360D.passport1
  това е линка на сайта!

 218. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 219. Любомира Цанева

  май 02, 2020 at 13:35

  Здравейте,забравила съм си паролата,а ми е важно да я възстановя!!!Има ли вариант чрез СМС през телефона ми???Моля за помощ!!!Ако ми изпратите меил няма как да влезна да го прочета!!!

 220. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Или на адрес support@netinfo.bg
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 221. Фантазий Фантазиев

  апр. 22, 2020 at 19:57

  ЗДРАВЕЙТЕ!
  Имам няколко проблема с пощата ми:
  1. От месец или повече, папките ми „Кутия“ и „Изпратени“ и др. не ми дават достъп до повече от 35 бр. архивирани писма в папка там?!
  2. Изчезнаха маркировките/флагче/ на писмата, на които съм поставил флаг, а и не ми дава да поставя?!
  3. Изчезнаха опциите за „удебелен шрифт“ и следващите в панела?!
  4. Пред датата на получаване или изпращане на писмо се появи „пътния знак“ „Забранено“?! Как да разбирам това?!
  5. В бланката в раздел „Помощ“, не мога да попълня/не откривам или няма/ прозорец за „Антиспам верификация“!? И по тази причина не можах да изпратя това мое писмо там! За което се извинявам!!!
  Моля за Вашата помощ и намеса за справяне с тези проблеми!
  БЛАГОДАРЯ!!!
  „Христос воскресе!“…
  За отговор или връзка: fantasy2_bg@abv.bg

 222. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  или на адрес support@netinfo.bg
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 223. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 224. Александра Вълева

  апр. 22, 2020 at 11:28

  Как да попълним антиспам верификацията, като не излиза такава въобще? И не мога да си задам проблема на този посочен от вас имейл, многократно: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Какво да направим? Молим за насоки и указания!

 225. здравейте не мога да си влезна в пощата дава ми невалидна парола или потребител това няма как да стане , защото тя ми е от дълго време като вляза на забравена парола и попълня бланката ме пита за имейл за обратна връзка нито този който искам да възтановя нито друг ми допуска да изпиша моля помогнете

 226. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 227. – Здравейте от няколко дни не мога да вляза в профила на пощата си abv. bg страницата не се зарежда изобщо. Моля помогнете! Чакам важен имейл.. Поздрави!

 228. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 229. Елена Ортиз

  апр. 01, 2020 at 18:17

  Здравейте,
  От няколко дни се опитвам да вляза в пощенската си кутия от компютър МАК и не успявам. Всеки път ми изписва едно и също съобщение: Сафари не може да отвори страницата, защото не може да установи сигурна връзка със сървъра (може би преводът от испански не е съвсем точен). Успявам да вляза само в профила си, без проблем, и днес забелязах, че статусът на Включени услуги Поща и Докс е СПРЯН. Не зная дали има нещо общо с невъзможността да вляза в пощенската кутия… Засега успявам да вляза в абв пощата си само от мобилния си телефон.
  Опитах се да попълня и изпратя формата за връзка с абв, но когато се стигне до Антиспам верификация, то там няма нито текст, нито поле, което да попълня или потвърдя.
  Влязох в Историята на профила си, и видях, че само през последния месец има 5 опита от САЩ и Турция да влязат в пощата ми. Моля за съдействие.
  Предварително Ви благодаря,
  Сърдечен поздрав,

 230. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 231. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 232. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 233. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 234. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 235. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 236. Гергана Ангелова

  мар. 15, 2020 at 4:08

  Здравейте, поради забравена парола направих опит чрез Формата Ви за възстановяване да я сменя, но всеки път излиза съобщение, че въведените данни не съвпадат с тези на профила, до който се опитвам да възстановя достъп. Тъй като акаунта е създаван отдавна, не си спомням какви данни съм попълнила първоначално. Какви са възможните варианти?

 237. Как да се свържа с хората на АБВ нямам достъп до емейла дава ми не съществуващ емейл грешна парола грешен потребител не съществуващ емейл

 238. Немога да си вляза в профила bo4ka79@abv.bg какъв е проблема

 239. Радостина Стоянова

  фев. 16, 2020 at 16:17

  Здравейте днес смених паролата си но не я запомних.Имейла на който не помня паролата е r_angelova_stoianova@abv.bg. Моля Ви за помощ

 240. Радка Hиколова

  фев. 14, 2020 at 22:01

  Здравейте !Казвам се Радка Николова и се обръщам към екипа ви за помощ.
  Лаптопът ми се счупи , а заедно с него и твърдия диск , поради което техниците не бяха в състояние да възстановят данните ми. Преди всичко ми е важен моят имейл , защото там получавам важна информация от работодалетя си , от училището , в което правя обучение , а също сметки .Опитах се да следвам стъпките , които горе сте описали , но нямам никаква идея какъв допълнителен имейл мога да предоставя- защото от години не съм ползвала такъв.
  Молбата ми е да ми помогнете да получа достъп до сегашния си имейл ,защото информацията ми е много нужна. Оставям и телефона си за връзка-0049 15115208154. Живея в Германия и съм готова да заплатя стойността на всеки проведен разговор. Имейлът е rada1819@abv.bg.
  Благодаря предварително ! С уважение : Р.Николова

 241. Въвеждам правилно имейл адреса си, но пише, че не съществува такъв! Изтриват ли се адреси и как е възможно такъв да бъде възстановен?

 242. Samo jeni hahaha

 243. Здравейте!

  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 244. Янчо Петков

  авг. 19, 2019 at 17:52

  Здравейте,
  От вчера не мога да си вляза в пощата. Не ми приема паролата.
  Моля за помощ и евентуална консултация!

 245. Здравейте!

  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 246. Ирена Дикова

  юни 25, 2019 at 11:29

  Здравейте,
  от вчера не мога да си влезна в пощата abv. !

  Имам важни неща там и не ми приема паролата!

  Поздрави

  Дикова

 247. Здравейте,

  Проверете дали часовника на компютъра ви показва точно време и ако не е така го сверете в съответствие с текущата часова зона. Ако използвате по-стара версия на Google Chrome обновете я до най-новата, която е пусната за изтегляне. Препоръчваме Ви да използвате последните версии на всички Интернет браузъри, които използвате. Почистете бисквитките(cookies) и кешираните страници на Google Chrome. За да достигнете до настройките за почистване на кеша и бисквитките в Google Chrome и Mozilla Firefox можете да използвате клавишната комбинация ctrl+shift+del
  Ако имате други въпроси или срещнете нови затруднения, пишете ни отново от формата за връзка на адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form?

  Поздрави,
  Екипът на АБВ

 248. Людмил Вълков Беров

  юни 20, 2019 at 21:24

  И аз работя с Гугъл хром, но от няколко месеца пощата ми не се отваря. Изписва ми невалидна сесия и се показва друг имейл. В същото време на Музила се отваря, но е доста неприятно да се местя ту в Музилата , ту в Гугъл хром.

 249. Здравейте,

  Можете да видите детайлни инструкции как да смените парола си тук

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 250. Живка Златева

  юни 17, 2019 at 19:44

  Работя с Гугъл хром, но от няколко месеца пощата ми не се отваря. Изписва ми невалидна сесия и се показва друг имейл. В същото време на Музила се отваря, но е доста неприятно да се местя ту в Музилата , ту в Гугъл хром.

 251. Галина Попова

  юни 17, 2019 at 11:39

  Моля, да ми обясните как да си сменя паралота.

 252. Невзие Ахмедова Арифова

  юни 16, 2019 at 12:25

  Здравейте! Не мога да отворя файловете!

 253. Невзие Ахмедова Арифова

  юни 16, 2019 at 12:23

  nez_57@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*