ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

Загуба на достъп до имейл в abv.bg

Защо и как губим достъп до пощата си?

Причината при над 40% от потребителите на АБВ загубили достъп до пощата си е че предварително не са въвели алтернативен мейл или мобилен телефон в Профила си.

Над 30% от забравилите паролата си, са я запаметили в браузера си или използват АБВ само през мобилното приложение. И тъй като паролата не се въвежда ръчно, се забравя. А ако се повреди компютъра или мобилното устройство може да се загуби и запаметената парола.

Често забравяме паролата си като я променим набързо, без нужното внимание – независимо от причината поради която сме го направили.

Едва в 8% от случаите, загубата на достъп до пощата се дължи на външна намеса: тривиална парола; фишинг; представяне за друго лице; използване на паролата за имейла при регистрации в други интернет сайтове;

Помогнете си сами, за да Ви помогнем и ние:

 • Ако ползвате приложението на АБВ проверявайте Пощата си и през компютър от време на време за да не забравите паролата.
 • Въвеждайте паролата си ръчно вместо да я записвате в браузера, където е уязвима от зловреден софтуер.
 • Измислете си силна парола. Не споделяйте паролата или sms кода за Забравена парола с никого – никога не може да сте 100% сигурни с кого комуникирате през интернет.
 • Въведете и поддържайте актуални мобилен номер и алтернативен имейл адрес в „Профил“-а си в АБВ.
 • Никога не използвайте паролата за имейла си на друго място.

149 Коментара

 1. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 2. Относно горния коментар. Моля да ми върнете отговор на мейл anna_p@mail.bg

  Разчитам на бърза реакция

 3. Здравейте,
  От няколко дни не мога да използвам абв пощата си,
  тъй като ми излиза следното съобщение

  Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен.

  И ми дава тук-да опиша проблема си. Три дни подред описвам и пиша , а отговор и решение на проблема няма , а пощата си ми трябва

 4. Здравейте , не съм си сменяла паролата , а не мога да си вляза в пощата ., попълних формати за контакт , но нямам никакъв отговор .

 5. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 6. Здравейте!

  Както виждам и други хора, освен мен в последните няколко дни, не могат да осъществят достъп до пощата си. При опит за връзка с вас, не получавам никакъв отговор, изпратила съм няколко пъти попълнен формуляр с проблема си. Моля да ми върнете отговор.
  Благодаря.

 7. Хора, преглеждайте си редовно история на влизанията във вашата пощенска кутия. През месец октомври случайно хвърлих едно око и установих, че ежедневно през POP3 се опитват да се логнат от различни IP-адреси (от цял свят). Веднага смених паролата си с надеждна такава, и сега поне съм спокоен, че няма шанс за случайно уцелване. Опитите са влизане не секнаха, но все пак.

 8. Здравейте,имам огромен проблем.Моя ФБ е хакнат /предполагам от самата система,защото имам достатъчно сложна парола там и т.н/ Дотук добре,обаче единствената връзка със света е поща при вас,която лично аз не съм ползвала години.Даже се очудих че потребителското име е „заето“,за парола няма да казвам че не помня.Искам да попитам някакъв шанс да възтановя връзката с тази поща?

 9. Христина Чепилева

  дек. 12, 2020 at 18:28

  Здравейте, попълних формуляра Ви за възстановяване на имейл, но нямам отговор. Пощата ми беше разбита, чрез фб. Фб профилът ми също се използва в момента от друг човек, който разпраща имейли за кражба на лични данни на всички фб приятели. Моля за съдействие!

 10. Здравейте. Опитвам се да си вляза в пощата, но всеки път ми излиза съобщението : „Няма достъп до този сайт“. Какъв може да е проблема?

 11. Здравейте!
  По-рано получих мейл от „abv“ , в който ми съобщават,че трябва да си защитя информацията си, но най-отгоре ми излезе предупреждение, че в имейла има фишинг и да не отварям линковете в него. Аз маркирах писмото като фишинг и го изтрих. След това неколкократно използвах пощата си (и през телефона, и през стационарен компютър, и през лап топ)- нямаше проблем. До този момент,в който нямам достъп по информцията в пощата си. В алтернативния ми имейл влизам, без проблем. Въпреки това всичката важна за мен информация е в тази поща , до която нямам достъп сега. Има ли начин да оправим това и да разполагам отново с работния си мейл , който имам от много години?

 12. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 13. Йорданка

  дек. 10, 2020 at 17:53

  Здравейте, не мога да си влезна в пощата от доста време, не мога да се свържа с Вас , защото ми изписва, че съм въвела грешен имейл.
  Dany_nik2004@abv.bg

  Имейл за връзка
  Danasabot@hotmail.com

 14. Здравейте.
  В средата на ноември бе изтрита цялата ми входяща кореспонденция в електронната ми поща в ABV до дата 02.11.2020г. Това са хиляди писма от 2000г. насам. В тях има изклюително важна информация, кореспонденция и адреси.
  Писах на посоченият адрес, но не получих никакъв отговор. След това се свързах и по телефона с поддръжката, от където ми казаха, че ще направят проверка и ще ме уведомят, но отново нямам никаква обратна информация.

  Използвам тази електронна поща за опорна в много услуги и регистрации, поади което паролата за акаунта ми се актуализира периодично с много силни пароли.
  До сега не е имало проблеми с ABV, но след тази ситуация сериозно се замислям дали да продължа да ползвам услугите им.

 15. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 16. От 1 седмица съм с блокирана от моя ФБ профил и всичко ми е сменено. Не мога да си вляза в Абв пощата защото е хакната и всичко е сменено и там!!
  Във фейсбук съветват да се свържа с имайл доставчика.
  Абв имайла който както разбирам, и на други е бил хакнат и имат същия проблем както ме.
  Трябва да помогнете с всички възможно, не да ни въртите в кръг!
  Това е толкова не професионално!!!

 17. Lilyana Ovardova

  дек. 06, 2020 at 17:43

  Здравейте!
  Постоянно ми изписва грешна парола, Не мога да се свържа с вас по-формата за контакти, понеже пък там ми изписва, че съм вавел неправилен мейл, за обратна връзка. 

 18. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 19. Димитър

  ное. 27, 2020 at 13:55

  Здравейте, от дълги години имам 4 мейла в Abv. Мога да влизам само в 1 от тях. Постоянно ми изписва грешна парола, Не мога да се свържа с вас по-формата за контакти, понеже пък там ми изписва, че съм вавел неправилен мейл, за обратна връзка. А този мейл ми е единственият работещ. Не мога да си направя и нов е мейл. Моля направете нещо. Имам ценна и важна инфо в тези мейли

 20. Владимир

  ное. 23, 2020 at 23:13

  Здравейте,

  И моят акаунт както и на доста други потребители коментирали тук е бил хакнат. Сменено е всичко в профила ми включително и тайният въпрос и имейлът за възстановяване. Попълних формата, към която е даден линк, но не получих потвърждение на имейла, че успешно е получен сигнал за моя проблем. Колко време би трябвало да отнеме преди да получа обратен отговор? Как да знам дали трябва да попълня форматя още веднъж? Благодаря.

 21. г-н 100янов

  ное. 18, 2020 at 15:00

  Здравейте!
  На съпругата ми е хакнат мейла, оттам съответно и фб профила. Имам вече над 10 познати със същия проблем в последната седмица. Явно е масово явление, не мога да твърдя дали се дължи на вътрешен проблем в сървърите на АБВ или „слаби“ пароли.
  Писах до https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form и очакваме връзка с администрацията за разрешаване на проблема, но бих бил благодарен ако го обсъдим и на посочения от мен имейл.

  Доколкото виждам са сменили телефона в профила в АБВ и е невъзможно да възстановим с смс достъпа.
  Благодаря.

 22. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 23. Мирослава

  ное. 16, 2020 at 17:37

  Здравейте, бихте ли ми помогнали? От четвъртък насам ми е блокиран достъпът до пощенската кутия . По съобщението, което ми излезе, подозирам, че е била хакната? Аз самата се намирам във Великобритания, не съм сигурна дали това е от значение или не.
  Но важни акаунти са ми вързани за нея, включително PayPal, документи, които ми трябват – притеснявам се Все не успявам да се свържа с Вас чрез онлайн бланката, не отговаряте. – много Ви моля, възстановете ми достъпа.

  Не мога да прикача изображение този път по някаква причина, но пише “Този потребителски профил е блокиран поради установено нарушение, попадащо в пписаните в чл.1, ал.3 от обявените общи условия. За въпроси и разрешавани на проблеми, моля обърнете се към екипа на АБВ.”

 24. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 25. Здравейте снощи ми хакнаха феиса и абв пощата как да си въстановя пощата не ползвам номера които на които трябва да ми пратят съобщение помощщщщ

 26. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 27. Росица Цветанова

  окт. 20, 2020 at 20:17

  Здравейте, имам проблем с достъпа до АВV пощата си.
  Какво ли не пробвах…… и май оплетох всичко….. Моля за съдействие.
  Сменях пароли, лаптопи, телефони и още какво ли не. И не , и не , и нееее.
  Телефон за връзка: 0886204980
  Росица Цветанова

 28. Гневен клиент

  окт. 20, 2020 at 10:17

  това, че пействате един и същи отговор изобщо не е професионално. Писал съм 15 пъти на контактната форма на която давате линк, и вече 40 дена никой не ме е потърсил. Да не говорим, че би трябвало да работите дистанционно, ако изобщо имате хора да работят в тази фирма. Ако до края на седмицата не получа отгворо от вас и някой не се свърже с мене на 0886270220 , ще се обърна към всички възможни институции.

 29. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 30. Елена Григорова

  окт. 16, 2020 at 6:47

  Здравейте. На 9.10 акаунтът ми в абв поща беше хакнат и от там ФБ профилът ми. Опитах се да Ви пиша, но ми дава – некоректно попълване (не приема абв пощата ми). Телефонът в Нетинфо не отговаря. Как изобщо мога да се свържа с Вас???

 31. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 32. Ралица Владимирова

  окт. 12, 2020 at 21:00

  Здравейте имам проблем с това,че пощата ми е създадена много отдавна и не помня паролата.Бихте ли ми дали други инструкции за потвърждение на самоличността ми с цел да ми отключите профила.Задавала съм алтернатива с мобилен телефон ,но съм с нов телефонен номер.Ако можете да ми помогнете пишете на този имейл ralicavladymiriva@gmail.com

 33. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 34. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 35. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 36. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 37. Здравейте!!
  Бих искала да Ви помоля за помощ, свързана с влизането ми в електронната поща. След опит за възстановяване на паролата изписва, че въведените данни не са точни. Профила е стар и в него имам важни неща. Моля за помощ, писах няколко пъти но към момента нямам отговор.

 38. Живко Николов

  окт. 02, 2020 at 11:26

  От 24 часа се опитват да ми открият паролата за пощата .. в последните 8 часа главно от IP 13.73.153.68 бихте ли направили нещо по въпроса !

 39. георги стефанов

  сеп. 29, 2020 at 16:57

  3 пъти пращам запитване защо не мога да си вляза в пощата и никой не ми отговатя
  пише че Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен. вече повече от 10 дни
  motorista22@abv.bg

 40. Калин Грозев

  сеп. 29, 2020 at 14:09

  Здравейте! Имам kalinsg1@abv.bg от супер много години. Не го ползвам попринцип, но от Instagram ми искат код който трябва да го видя през него изключително спешно. Не мога да влезна защото не си спомням отговора на тайния въпрос. Има ли и друг начин за възстановяване на патола и да мога да си влезна в пощата.

 41. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 42. Здравейте как мога да си оправя имейли в кутията показва ми най-старите отгоре а най-новите най-отдолу как да ми показва най-новите отгоре благодаря!

 43. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 44. Здравейте!
  Бих искала да Ви помоля за помощ, свързана с влизането ми в електронната поща. Преди известно време паролата ми беше променена и от тогава нямам достъп до профила си.След опит за възстановяване на паролата изписва, че въведените данни не са точни.

 45. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 46. Нямам достъп до пощата си в abv.bg . Забравил съм паролата си и не мога дапопълня формата за възстановяване на достъпа. Моля, да ми помогнете, писах ви но не получих отговор.

 47. Габриела Йорданова

  сеп. 14, 2020 at 9:54

  Здравейте, вече един път писах тук, като коментарът ми беше под номер 100. Сега не го виждам, предполагам , че е изтрит. Ще напиша отново. Нямам достъп до пощата си от един месец, казва ми -грешна парола, което не е възможно. Категорично съм убедена в това. Изпратила съм три запитвания с идентификатори: 2020090510001 2020090510001115 и 2020090510001195. Нямам никакъв отговор. Моля за адекватни отговори в най-скоро време.

 48. Здравейте !
  Имам същите проблеми, който описват по горе хората. Забравила съм си паролата и няма как да си вляза в нея .имам важна информация на нея и ми трябва . Писах ви вече няколко пъте , за сега нямам отговор . Моля свържете с мен на тоЗи имел javier@abv.bg

 49. Наталия

  сеп. 13, 2020 at 7:16

  Здравейте, аз също получавам това съобщение при опит за влизане в пощата ми :
  “”Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен.“
  Вече някоко пъти ви пиша, но до момента няма отговор от вала странс. Тази поща ми е безкрайно необходима. За пореден път ви моля да предприемете някакви действия . Попълнила съм вече 5 формуляра и до момента няма обратна връзка.

 50. На мен по същия начин ми се изгуби достъпа до пощата. Писах до екипа на АБВ,попълних формата,предоставих алтернативен имейл,отговориха ми,че искат електронен подпис……В крайна сметка я прежалих,нищо че я имам от много години. Просто си направих нова.

 51. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 52. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 53. Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен.
  Вече 2ри месец нямам достъп до пощата си.Пощата ми е на повече от 10г. Активна и имам много регистрации на тази поща. Сигурно ви пиша за 5-6ти път,но отговор не получавам. Искам накакви други данни или номера на които мога да се свържа с вас

 54. Нямам достъп до пощата си в abv.bg . Забравила съм паролата си и не мога дапопълня формата за възстановяване на достъпа. Моля, да ми помогнете, писах ви но не получих отговор.

 55. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 56. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 57. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 58. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 59. Здравеите от 3 седмици немога да си вляза във абв пощата.изписва ми грешен потребител и парола. Правих опит да си възстановя но не става имам абв профил от над 15 год и работя със него моля помогнете. Профила е :fanduko@abv.bg

 60. Как мога да променя част от името на мейла си?

 61. Елена Фенерски

  авг. 27, 2020 at 13:11

  Здравейте ,купих си нов телефон и не успявам да си вляза в пощата.А от стария си излезнах от пощата.В момента нямам достъп до лаптоп или компютър,а спешно трябва да си вляза в пощата.

 62. Пепа Аврамова

  авг. 24, 2020 at 20:55

  Нямам достъп до пощата си в abv.bg . Забравила съм паролата си и не мога дапопълня формата за възстановяване на достъпа. Моля, да ми помогнете.

 63. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 64. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 65. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 66. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 67. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 68. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 69. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 70. Здравейте, не мога да си вляза в пощата след като си направих регистрация в Тик Ток, поне след това забелязах че не мога да си вляза имейла! Не мога и да си сменя паролата защото ми изписва, че в имейла ми има неправилни символи!

 71. Здравейте, от две седмици ми е блокирана пощата като ми изписва, че е от съображения за сигурност. Попълних формуляра за забравена парола периодично няколко пъти и нищо – няма отговор. Как да си я отблокира?

 72. Здравейте,от две седмици имам проблем с абв ,не мога да си вляза в имейла, изписва ми грешен потребител или парола.Използвам имейла си само от телефона.Пробвах чрез забравена парола , но не мисля че като съм си правила имейла преди 15-16 г.,съм въвела алтернативен имейл и таен въпрос.Получавам всекидневно имейли и ще съм благодарна за бързо съдействие!!!

 73. Здравейте, защо изтривате коментарът ми? Ще ми откажете ли съдействие за поща aspirin_poli@abv.bg , която имам от както се помня или да забравя за нея? Защо не ми отговаряте, нито чрез формата за контакт,нито по телефона?

 74. Петър Пенев

  авг. 17, 2020 at 16:01

  Моля да ми отблокирате пощата, която не мога да ползвам вече повече от седмица!

 75. Мария Бечева

  авг. 17, 2020 at 14:48

  Има ли някой ,който все пак е успял да възстанови пощата си.Не знам каква е причината,изписва ми невалиден имейл,при положение ,че съм сигурна в изписването му.И кой е номерът,на който мога да се обадя.Формата,която сте дали за попълване не ми върши работа,тъй като в момента ,в който напиша потребителската поща с проблем ми дава ,че е невалидна

 76. Милена Николова

  авг. 15, 2020 at 10:35

  Здравейте. От около 3 седмици не мога да си вляза в пощата. В началото ми изписваше грешно потребителско име или парола. Нито е грешно,нито съм ги забравила. След това, че е засечено необичайно действие. Сега ми дава опция да напиша последните имейл и теми ,които съм получила или написала. Моля,Ви това е абсурдно. На ден получавах толкова имейл и.. Как да помня или от къде да знам кой ми е писал последно…Пощата ми е на повече от 10г. И с тези алтернативи мейли… Моля за съдействие. Имейла на ,който може да ми пишете е mnikolova3101@abv.bg
  Благодаря предварително

 77. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 78. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 79. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 80. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 81. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 82. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 83. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 84. Георги Минчев

  авг. 13, 2020 at 6:38

  Здравейте, вече повече от десет дни не мога да си вляза в пощата/minchevvarna@abv.bg/, изписва ми това съобщение: /Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен./ Три пъти ви пусках попълнен формуляр с друг имейл на който да ми отговорите каква е причината и кога ще може да се оправи този проблем. Моля ви за съдействие и очаквам бърз отговор от вас! Алтернатижен имейл: joro_beatstreet@abv.bg

 85. От 2 дни се опитвам да вляза в профила си, 1-вият ден ми изписваше , че има засечена необичайна дейност и профилът ми е временно ограничен, а сега изписва че паролата ми е грешна. Нямам алтернативен имейл или телефонен номер, а тайният ми въпрос от преди 15 години просто няма как да си спомня. Опитах какво ли не, пратих 20 съобщения до техническа поддръжка на АБВ Поща опитвайки се да получа помощ и нищо! Има ли някаква вероятност някой да ми помогне или да забравя за тази поща изобщо?

 86. Здравейте!
  От няколко дни не мога да си вляза в пощата.
  Опитвам се да възстановя профила си чрез „Форма за възстановяване на достъпа до АБВ профила“ ,но не получавам отговор на посочения от мен имейл адрес.
  Моля за вашето съдействие!

 87. Здравейте. Не мога няколко дни да си влезна в пощата.Моля за помощ ,ако може чрез sms

 88. Не мога да си обясня защо въпросите, които задавам тук се изтриват. Това е поредния ми пост, който вероятно също ще бъде изтрит. Опитвам се да призова ако има някой компетентен от поддръжката на АБВ да възстанови достъпа до пощата ми. Правя този опит за незнам кой път но резултат няма. Няма и обяснение. Нищо, никаква обратна връзка. Абонат съм от създаването на АБВ и никога не съм очаквал такова унизително отношение!

 89. Zdraveite.Molq za pomo6t.Predi vreme mi pratiha pismo 4e ako ne platq v srok ot 12 dni. 6te mi haknat po6tete.Estestveno ne povqrvah.No sega ne moga dasi vlezna v po6tata.

 90. Здравейте, моля някой да се свърже с мен, нямам достъп до пощата.

 91. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 92. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 93. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 94. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 95. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 96. Благодаря Ви за бързото разрешаване на проблема, относно достъпа ми до пощенската кутия!
  Желая Ви здраве и успехи!

 97. Евелина Христова

  юли 16, 2020 at 11:27

  Здравейте, тази сутрин си влизах в пощата, а 2 часа по-късно вече не мога. Какво се случва. Ако ми пишете на пощата аз не мога да прочета отговора. Попълвам наново формата, но не си спомням какъв е бил тайния ми въпрос преди 17 години и сега ми изписва, че данните не съвпадат с данните на профила, в който се опитвам да вляза? Какво да правя?

 98. Здравейте!
  От 15 минути получавам следното известие при опитите да вляза във всичките си адреси в АБВ поща
  HTTP статус 404 – не е намерен
  Въведете отчет за състоянието

  Съобщението не е намерено

  Описание Сървърът за начало не намери текущо представяне за целевия ресурс или не желае да разкрие, че съществува.

  Apache Tomcat / 9.0.22

 99. Моля ви посочете някакъв телефон за връзка! Имам проблем с пощата ми и от повече от година се опитвам да я възстановя а вие не помагате въобще! Няколкото пъти в които съм говорил с ваш служител той се е държал изключително арогантно и не ми предостави никаква информация!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧАКАМ!

 100. Димитров

  юли 02, 2020 at 9:09

  Защо само български телефони могат да се вкарат .. Много вече не живеем в България но си ползваме пощата.

 101. Чавдар Чавдаров

  юли 01, 2020 at 7:25

  Здравейте, в последно време има доста атаки към имейл-а, основно през POP3 ! IP-адресите са различни, най-често от България, от София през А1 ! Координатите дават източник сградата на БТВ !

 102. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 103. Бистра Денева

  юни 30, 2020 at 9:52

  Здравейте! Не мога да изпращам имейли. Получавам съобщение , че ми е проникнато в пощата и трябва да си сменя паролата но не успявам да я сменя. Моля, кажете ми как да си сменя паролата , за да пускам имейли.
  Благодаря!

 104. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 105. Здравейте! Има ли начин да се върне изтекла абв поща със забравена парола? С този имейл се бях регистрирала във фейсбук и сега не мога да вляза и там. Моля Ви, помогнете ми. Благодаря!

 106. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 107. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 108. Здравейте.Много имам нужда от вашата помощ.Моя приятелка загуби достъпа си до профила си в фейсбук които е много важен за нея защото има много снимки лекции и тн.Неможе да възтановиме паролата защото емейла който е използвала преди години явно не е активен вече и е регистриран от друг потребител или просто не му знаем паролата.Опитахме се възтановяване но не се получчи.Писахме,говорихме по телефона и няма как.Моля ви дайте ни някаква възможност да си върнем емейла за 1 час поне за да си възтановим паролата от фейсбук.Писах мейл на загубената поща и го получава но никой не връща отговор иначе щях да ги помоля да ни изпратят кода за рестартиране на паролата.

 109. Деян Петков

  май 11, 2020 at 14:04

  Здравейте не мога да вляза в пощата си. Моля за съдействие .Не мога да се свържа с вас нито по телефона нито по електронен път

 110. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 111. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 112. здравейте забравих си абв името на потребителят и не мога да си влезна в абв пощата може ли чрез телефонен номер?

 113. Здравейте ,не ми позволява да вляза в моята abv поща , когато натисна “вход“ ,ме отпраща в сайт който не зарежда.
  https://nm80.abv.bg/email/login?s=7DAB0CA5DF5B8BD62C66E740941C360D.passport1
  това е линка на сайта!

 114. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 115. Любомира Цанева

  май 02, 2020 at 13:35

  Здравейте,забравила съм си паролата,а ми е важно да я възстановя!!!Има ли вариант чрез СМС през телефона ми???Моля за помощ!!!Ако ми изпратите меил няма как да влезна да го прочета!!!

 116. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Или на адрес support@netinfo.bg
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 117. Фантазий Фантазиев

  апр. 22, 2020 at 19:57

  ЗДРАВЕЙТЕ!
  Имам няколко проблема с пощата ми:
  1. От месец или повече, папките ми „Кутия“ и „Изпратени“ и др. не ми дават достъп до повече от 35 бр. архивирани писма в папка там?!
  2. Изчезнаха маркировките/флагче/ на писмата, на които съм поставил флаг, а и не ми дава да поставя?!
  3. Изчезнаха опциите за „удебелен шрифт“ и следващите в панела?!
  4. Пред датата на получаване или изпращане на писмо се появи „пътния знак“ „Забранено“?! Как да разбирам това?!
  5. В бланката в раздел „Помощ“, не мога да попълня/не откривам или няма/ прозорец за „Антиспам верификация“!? И по тази причина не можах да изпратя това мое писмо там! За което се извинявам!!!
  Моля за Вашата помощ и намеса за справяне с тези проблеми!
  БЛАГОДАРЯ!!!
  „Христос воскресе!“…
  За отговор или връзка: fantasy2_bg@abv.bg

 118. Здравейте!
  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  или на адрес support@netinfo.bg
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 119. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 120. Александра Вълева

  апр. 22, 2020 at 11:28

  Как да попълним антиспам верификацията, като не излиза такава въобще? И не мога да си задам проблема на този посочен от вас имейл, многократно: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Какво да направим? Молим за насоки и указания!

 121. здравейте не мога да си влезна в пощата дава ми невалидна парола или потребител това няма как да стане , защото тя ми е от дълго време като вляза на забравена парола и попълня бланката ме пита за имейл за обратна връзка нито този който искам да възтановя нито друг ми допуска да изпиша моля помогнете

 122. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 123. – Здравейте от няколко дни не мога да вляза в профила на пощата си abv. bg страницата не се зарежда изобщо. Моля помогнете! Чакам важен имейл.. Поздрави!

 124. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 125. Елена Ортиз

  апр. 01, 2020 at 18:17

  Здравейте,
  От няколко дни се опитвам да вляза в пощенската си кутия от компютър МАК и не успявам. Всеки път ми изписва едно и също съобщение: Сафари не може да отвори страницата, защото не може да установи сигурна връзка със сървъра (може би преводът от испански не е съвсем точен). Успявам да вляза само в профила си, без проблем, и днес забелязах, че статусът на Включени услуги Поща и Докс е СПРЯН. Не зная дали има нещо общо с невъзможността да вляза в пощенската кутия… Засега успявам да вляза в абв пощата си само от мобилния си телефон.
  Опитах се да попълня и изпратя формата за връзка с абв, но когато се стигне до Антиспам верификация, то там няма нито текст, нито поле, което да попълня или потвърдя.
  Влязох в Историята на профила си, и видях, че само през последния месец има 5 опита от САЩ и Турция да влязат в пощата ми. Моля за съдействие.
  Предварително Ви благодаря,
  Сърдечен поздрав,

 126. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 127. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 128. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 129. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 130. Здравейте!
  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 131. Здравейте!
  За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 132. Гергана Ангелова

  мар. 15, 2020 at 4:08

  Здравейте, поради забравена парола направих опит чрез Формата Ви за възстановяване да я сменя, но всеки път излиза съобщение, че въведените данни не съвпадат с тези на профила, до който се опитвам да възстановя достъп. Тъй като акаунта е създаван отдавна, не си спомням какви данни съм попълнила първоначално. Какви са възможните варианти?

 133. Как да се свържа с хората на АБВ нямам достъп до емейла дава ми не съществуващ емейл грешна парола грешен потребител не съществуващ емейл

 134. Немога да си вляза в профила bo4ka79@abv.bg какъв е проблема

 135. Радостина Стоянова

  февр. 16, 2020 at 16:17

  Здравейте днес смених паролата си но не я запомних.Имейла на който не помня паролата е r_angelova_stoianova@abv.bg. Моля Ви за помощ

 136. Радка Hиколова

  февр. 14, 2020 at 22:01

  Здравейте !Казвам се Радка Николова и се обръщам към екипа ви за помощ.
  Лаптопът ми се счупи , а заедно с него и твърдия диск , поради което техниците не бяха в състояние да възстановят данните ми. Преди всичко ми е важен моят имейл , защото там получавам важна информация от работодалетя си , от училището , в което правя обучение , а също сметки .Опитах се да следвам стъпките , които горе сте описали , но нямам никаква идея какъв допълнителен имейл мога да предоставя- защото от години не съм ползвала такъв.
  Молбата ми е да ми помогнете да получа достъп до сегашния си имейл ,защото информацията ми е много нужна. Оставям и телефона си за връзка-0049 15115208154. Живея в Германия и съм готова да заплатя стойността на всеки проведен разговор. Имейлът е rada1819@abv.bg.
  Благодаря предварително ! С уважение : Р.Николова

 137. Въвеждам правилно имейл адреса си, но пише, че не съществува такъв! Изтриват ли се адреси и как е възможно такъв да бъде възстановен?

 138. Samo jeni hahaha

 139. Здравейте!

  Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 140. Янчо Петков

  авг. 19, 2019 at 17:52

  Здравейте,
  От вчера не мога да си вляза в пощата. Не ми приема паролата.
  Моля за помощ и евентуална консултация!

 141. Здравейте!

  За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 142. Ирена Дикова

  юни 25, 2019 at 11:29

  Здравейте,
  от вчера не мога да си влезна в пощата abv. !

  Имам важни неща там и не ми приема паролата!

  Поздрави

  Дикова

 143. Здравейте,

  Проверете дали часовника на компютъра ви показва точно време и ако не е така го сверете в съответствие с текущата часова зона. Ако използвате по-стара версия на Google Chrome обновете я до най-новата, която е пусната за изтегляне. Препоръчваме Ви да използвате последните версии на всички Интернет браузъри, които използвате. Почистете бисквитките(cookies) и кешираните страници на Google Chrome. За да достигнете до настройките за почистване на кеша и бисквитките в Google Chrome и Mozilla Firefox можете да използвате клавишната комбинация ctrl+shift+del
  Ако имате други въпроси или срещнете нови затруднения, пишете ни отново от формата за връзка на адрес:
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form?

  Поздрави,
  Екипът на АБВ

 144. Людмил Вълков Беров

  юни 20, 2019 at 21:24

  И аз работя с Гугъл хром, но от няколко месеца пощата ми не се отваря. Изписва ми невалидна сесия и се показва друг имейл. В същото време на Музила се отваря, но е доста неприятно да се местя ту в Музилата , ту в Гугъл хром.

 145. Здравейте,

  Можете да видите детайлни инструкции как да смените парола си тук

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 146. Живка Златева

  юни 17, 2019 at 19:44

  Работя с Гугъл хром, но от няколко месеца пощата ми не се отваря. Изписва ми невалидна сесия и се показва друг имейл. В същото време на Музила се отваря, но е доста неприятно да се местя ту в Музилата , ту в Гугъл хром.

 147. Галина Попова

  юни 17, 2019 at 11:39

  Моля, да ми обясните как да си сменя паралота.

 148. Невзие Ахмедова Арифова

  юни 16, 2019 at 12:25

  Здравейте! Не мога да отворя файловете!

 149. Невзие Ахмедова Арифова

  юни 16, 2019 at 12:23

  nez_57@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*