ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

Как можем да възстановим достъпа до имейла си в abv.bg?

Ако загубите достъп до Вашата АБВ поща отидете на страницата „Забравена парола“, въведете имейл адреса, чиято парола сте забравили, изберете „Не съм робот“ и кликнете „НАПРЕД“.

  • Най-лесно и бързо можете да възстановите достъпа до имейла си от „Забравена парола“ чрез мобилен телефон.

Изберете „Изпращане на SMS с код за проверка до мобилен номер“, потвърдете номера си, въведете кода от получения SMS и натиснете „НАПРЕД“. Следва да въведете желаната нова парола два пъти и натиснете „ЗАПИС“. Паролата Ви е сменена успешно.

  • Ако не сте въвеждали или не можете да ползвате мобилният номер, но предварително сте посочили алтернативен имейл адрес, системата на АБВ ще ви го предложи като възможност за възстановяване на достъпа.

Изберете „Изпращане на писмо с код за проверка до имейл адрес, изпишете целият адрес и натиснете „ИЗПРАТИ КОД“. Въведете кода който сте получили на алтернативния имейл и натиснете „НАПРЕД“. Въведете и повторете избраната нова парола и натиснете „ЗАПИС“. Паролата Ви е сменена успешно.

Попълнете задължителните полета в нея и Екипа на АБВ ще изпрати отговор на имейл адреса за обратна връзка, който сте посочили.

Ако е нужно допълнително уточняване или проверка на коректността на личните ви данни, ще получите телефонен номер за връзка с нас.

След положително потвърждаване на личните ви данни по телефон ще получите инструкция за следване на процедура по възстановяване на достъпа посредством КЕП за физическо лице или покана за посещение в офиса на АБВ.

258 Коментара

  1. Iveta Volšíková

    юли 10, 2023 at 23:23

    моля да ми бъде възстановен достъп до пощата volsik@abv.bg

  2. Yonka Mladenova Mladenovska Zlatareva

    юни 11, 2023 at 9:10

    Не мога да си вляза в пощата, какво става?

  3. как можем да въстановим имейла си

  4. Мартин Терзиев

    ян. 14, 2023 at 12:28

    Здравейте,

    Бих искал да съдействате за възстановяване на достъпа до имейла ми martin0499@abv.bg. Имейлът беше хакнат 2019 година и от тогава нямам достъп до него. Мислих, че ще бъде изтрит поради неактивност, но изглежда това още не е станало. Писах ви преди, но тъй като не мога да се идентифицирам (въпреки че съм създателят на този имейл през 2009 година), бих искал по GDPR да бъде изтрит и освободен за нова регистрация. Ако някак си мога да се идентифицирам и достъпа да бъде възстановен, съдействайте ми!

  5. savi_84@abv.bg
    Не мога да вляза в пощенската си кутия от 2 месеца.
    Излиза грешен потребител/парола
    Моля помогнете

  6. Николета Илиева

    дек. 20, 2022 at 12:31

    Здравейте!
    Ел.ми поща е блокирана поради злоумишлени действия! С нея осъществявам достъп до лични акаунт и и съдържа важни за мен документи! Моля да ми бъде възстановен достъпа до нея! Емайла е nikolet3@abv.bg

  7. Пламен Петков

    дек. 19, 2022 at 23:09

    Здравейте,не мога да възстановя профила си baili@abv.bg ,тъй като не помня последния изпратен имейл ,камо ли получен ,имам важна информация до която нямам достъп,телефонния номер който съм оставила е от преди 10г,а имейла за обратна връзка и възстановяване е от преди 13,та въпросът ми е има ли друг начин да се възстанови ,ако може свържете се с мен на petkovplamen86@gmail.com

  8. Мария Костадинова

    дек. 12, 2022 at 16:28

    Защо не мога да си вляза в АБВ пощата

  9. Серпил Али

    дек. 10, 2022 at 9:13

    здравейте…Не получавам майлове имам проблем… Мога да изпращам но не получам.. apileketo1@abv.bg

  10. Imam problem s dostapa do emaila mi: stanislava_asparuhova@abv.bg
    Mojete li da mi pomognete?

  11. Здравейте.Дава ми грешка със сървъра и не мога да вляза!

  12. Грешка при установяване на интернет връзка. Това е съобщението и не мога да вляза в пощата си, моля помогнете. blagovest_90@abv.bg

  13. Здравей немога да вляза в пощата си защо смених си паролата Сичко е точно моля помогнете

  14. георги димитров

    дек. 04, 2022 at 22:03

    Моля да ми бъде изтрит предишния коментар . Възтанових пощата си …

  15. георги димитров

    дек. 04, 2022 at 19:18

    Здравейте! как да възтановя паролата си ? Това което е дадено не се получава опитах и по трите начина но не се получава 0877 678091 ми е сегашния тел . на имеила ми Georgi 6422@abv.bg съм забравил паролата и не мога да я възтановя

  16. Борислав

    ное. 30, 2022 at 21:03

    Хакнаха ми пощата

  17. Genoveva Gancheva

    ное. 23, 2022 at 21:13

    Zdraveyte. Nemoga da vliaza v poshtata si a imam vajni dokumenti svirzani s rabotata mi. Parolata ne ya birkam no me izhvirlia direktno . Tayniat vipros nego pomnia i telefona neznam kakiv sim pisala zashtoto emeila mi e sigorno ot 15-16 godini. Molya vi dami bide viztanoven emeila. Za vrizka mi pishete na emeil gevagabi@abv.bg

  18. Здравейте,
    Имам проблем с влизане в новосъздаден АБВ потребител. Веднага след създаването на потребителя опитах да вляза в пощата и не успях. Изписа неуспешна верификация, грешен потребител/парола и до там. При опит да създам нов потребител със същото име системата изписва, че това име съществува. При опит да изпратя e-mail от друг потребител на новосъздаденият в АБВ потребител изписва „Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table (in reply to RCPT TO command)“ и т.н.
    При опит за възстановяване на парола не ми дава да избирам опции мобилен телефон или алтернативен мейл (и двата са въведени при регистрацията), а ме препраща във формата за имена, измислен таен въпрос (който не съм задавал), последен имейл, който не може да се получи и …. до там.

    Вече трета седмица се опитвам да
    възстановя паролата, комуникирайки през страницата която сте оставили за контакт https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form, с разни екипи на АБВ поща и ….. НИЩО, само заучени фрази, а проблемът си стои …
    Оправете си стъпките за възстановяване на парола, като дадете избор между алтернативен мейл или мобилен телефон или променете указанията за възстановяване на парола на https://blog.abv.bg/kak-mojem-da-vyzstanovim-dostypa-do/.

  19. Христо Атанасов

    ное. 12, 2022 at 11:55

    Здравейте! Имам проблем с влизането в пощата си! При опит да възстановя паролата си ми излиза непознат за мен номер и непозната алтернативна поща,а що се отнася до Таен въпрос…..пише го на арабски,а и отговора не го помня.Това с последните имейли и папки също не върши работа,защото не съм ползвал абв от много време!Помогнете

  20. НЕ МОГА ДА ИСПРАЩАМ ИМЕИЛИ

  21. Александър Бакалов

    окт. 21, 2022 at 7:39

    Здравейте! От известно време не мога да получавам съобщения . Каква може да бъде причината?

  22. Ана-Мария Джиндоли

    окт. 15, 2022 at 20:40

    Здравейте,не мога да възстановя профила си anica93@abv.bg ,тъй като не помня последния изпратен имейл ,камо ли получен ,имам важна информация до която нямам достъп,телефонния номер който съм оставила е от преди 10г,а имейла за обратна връзка и възстановяване е от преди 13,та въпросът ми е има ли друг начин да се възстанови ,ако може свържете се с мен anamariadzindoli@gmail.com

  23. Марина Бановска

    сеп. 25, 2022 at 21:29

    Здравейте изглежда през телефона изстрих или изчезнаха от профила си в абв ,цял ден се опитвам да вляза но пише ,че е грешно потребителско име и по никакъв начин не мога да възтановя

  24. Sofia Dimitrova

    сеп. 18, 2022 at 17:49

    Имам проблем! Немога можеби 2години да възстановя паролата си! Не съм дала телефон а тайния въпрос не го помня! Имам важен документ който ми трябва. sisa_2013@abv.bg
    Ако може някой да ми помогне свържете се с мен на sise19891@gmail.com

  25. Георги Икономов

    авг. 21, 2022 at 11:37

    Изобщо не ми помагате! Каквото и да правя не мога да възстановя паролата си! В каква форма трябва да въведа тъпя телефонен номер за да ми изпратите съобщение?

  26. Милена Станова

    авг. 12, 2022 at 6:50

    Здравейте,нямам достъп до пощата си от компютър , а през телефон няма проблем. Какво става?

  27. Цвета Вълкова

    авг. 04, 2022 at 13:32

    Здравейте! Имам проблем с влизането в пощата си! При опит да възстановя паролата си ми излиза непознат за мен номер и непозната алтернативна поща,а що се отнася до Таен отговор…как да го помня от преди мноогоооо години!
    Моля, за Вашето съдействие, защото в пощата има много важни неща за мен!
    Благодаря предварително!

  28. Елена Тодорова

    юли 23, 2022 at 20:20

    Здравейте,
    Не мога да изпращам писма от пощата си.
    Получавам писма, но не мога да изпращам.
    Какво да направя?

  29. Здравейте нямам достъп до имейла си тъй като забравих паролата но не съм посочил телефонен номер на имейла и алтернативния емайл е същия като този в който се опитвам да вляза емайла е: netko120@abv.bg отговора на тайния въпрос не го помня тъй като емайла е правен преди около 8 години бих искал обратна връзка защото емайла е свързан с много важни за мен неща и ще съм благодарен ако получа обратна връзка!

  30. Станимира Колева

    юли 20, 2022 at 8:10

    Здравейте, имам проблем със служебен e-maill cdg_slaveyche_aytos@abv.bg , който е много важен. Не съм сменяла паролата, а ми дава грешна. Начините на възстановяване не се получават, дава непознати за мен номера, e-maill, таен въпрос?! Моля, помогнете ми! Благодаря, Ви предварително!

  31. Бонка Шаркова

    юли 15, 2022 at 18:35

    Здравейте. Не мога да си вляза в имейла, какво става?

  32. Mima Bahchevanova

    юли 05, 2022 at 19:07

    Пощата ми е блокирана .моля помогнете ми да я възстановя

  33. Здравейте!
    Изгубих достъпа до e-maila си stef_d@abv.bg. Помня паролата и потребителското си име, но не й отговора на тайния въпрос. Пощата е създадена преди 2010 г и нямам идея какъв е отговорът.
    Също така ми прави впечателние, че когато се опитам да възстановя акаунта си – ми дава възможност да посоча друг мейл m…..@excite.com, но аз такъв мейл нямам.
    Пощата е свързана с няколко мои лични акаунти, до които в момента нямам достъп.
    Моля, помогнете ми!
    Email за връзка:

  34. Emilia Vodentcheva

    юни 12, 2022 at 21:11

    Здравейте АБВ поща
    Аз живея в Дания и от няколко дни нямам достъп до вашите услуги-т.е не мога да си отворя емейла, нито ДОХ,дори не мога да си отворя профила.Може ли да Видите какъв е проблема,защото това ми е офицялния емайл и цялата ми документация преминава през него!
    Благодаря предварително!

  35. Здравейте имам достъп до имела си но немога да пращам съобщение излизаме че временно е блокирано но това премено е вече месеци какво да направя пощами трябва?

  36. Александра Терзиева

    май 28, 2022 at 23:10

    Здравейте, за поред път с вашата поща е отказан достъп на майка ми до имейла и. Моля да помогнете с възстановяването му, защото тя има много важни кореспонденции в него. Имейла и при вас е lale1127@abv.bg
    Алтернативен имейл за връзка aterzieva88@gmail.com
    Благодаря

  37. Ивайло Велков

    май 28, 2022 at 18:25

    Изгубих достъп до Имейла си. Ползвам го всеки ден. Паролата не съм сменявал и е знам отлично. От вкъщи, през лаптоп не влиза като връзката е вид мобилна връзка. През мобилния телефон /собствена мобилна връзка на същия оператор/ не влиза. Опитах от друг лаптоп от вкъщи – влиза. От друг компютър /в библиотека/ НЕ влиза. Като цяло странно поведение!

  38. ГАЛИНА ПРОДАНОВА

    май 04, 2022 at 17:42

    Здравейте!
    Изгубих достъпа до e-maila си the_pearl_92@abv.bg. Помня паролата и потребителското си име, но не й отговора на тайния въпрос. Пощата е създадена преди 2010 г и нямам идея какъв е отговорът.
    Също така ми прави впечателние, че когато се опитам да възстановя акаунта си – ми дава възможност да посоча друг мейл m…..gmail.com, но аз такъв мейл нямам.
    Пощата е свързана с няколко мои лични акаунти, до които в момента нямам достъп.
    Моля, помогнете ми!
    Email за връзка:
    gal92@abv.bg

  39. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  40. Проблемният имейл е този: nurhanchoto@abv.bg

    ..и все още не мога да си го взема!!

  41. По никакъв начин не ми помогнахнте.. каквото и да направя, и каквито и данни да дам пак нищо..

    Екипът ви изобщо не ми помогна!!

  42. Павлина

    апр. 21, 2022 at 11:40

    Здравейте немога да изпращам съобщения.Какво да направя?

  43. Здравейте имам проблем при възстановяване на паролата
    Полетата за самоличност мога да възстановя ,но всичко останало не защото не си спомням .Моля за помощ.Как мога да се свържа с вас?

  44. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ

    апр. 03, 2022 at 17:08

    Здравейте, получих съобщение, че не мога да изпращам съобщения от имейла си, тъй като е констатирано нерегламентирано влизане в него. Не констатирах нищо такова. Моля да ми бъде възстановен достъпът

  45. Krasimir Byalchev

    апр. 02, 2022 at 7:47

    Zdraveyte imam mnogo seriozen problem otnosno moq email. V momenta akaunta mi e blokiran v efbet.com i za da mi bude otblokiran trqbva da im pisha ot emaila s koito e registriran . Emaila mi e : w3ss7y123@abv.bg , no problema e che ne si spomnqm tainiq otgovor – molq vi za asistirane ako obichate . Shte vi buda bezkraino blagodaren

  46. Николай Боянов

    мар. 24, 2022 at 16:33

    Ами какво да направя ако не помня какво съм въвел като таен отговор а телефонния номер за смс не го използвам вече?
    А имейла е i-love-seoky@abv.bg

  47. Румиана

    мар. 04, 2022 at 23:22

    Здравейте, имам проблем с достъпа си до пощата, но не мога да се свържа с вас чрез формата за контакт, която сте посочили, изписва ми „Възниква проблем при обработка на заявката“ или нещо подобно, какво да прав?

  48. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  49. Лилия Цветкова

    фев. 17, 2022 at 17:43

    Здравейте, получих съобщение, че не мога да изпращам съобщения от имейла си, тъй като е констатирано нерегламентирано влизане в него. Не констатирах нищо такова. Моля да ми бъде възстановен достъпът.

  50. Здравейте!
    От няколко дни не мога да си вляза в пощата.
    Не съм променяла нищо, не знам какъв е проблема.
    Не успявам да си подновя паролата. За съжаление не помня какъв алтернативен имейл съм въвела преди години.
    Моля за съдействие! Оставям имейл за връзка: diana26atanasova@icloud.com

  51. Атанас Ботев

    фев. 16, 2022 at 16:56

    Здравейте,
    Два месеца и повече вече се опитвам да възстановя пощата си безуспешно. Знам и паролата, но не мога да вляза с нея. Имам посочения алтернативен имейл но той не се ползва от години. Не помня никакви получени имейли за съжаление. Единственият начин да си възстановя паролата е чрез телефонен номер. Мога да дам личният ми телефон +359886874052 или друг алтернативен имейл за контакт – atanasbotev0101@gmail.com
    Моля помогнете тъй като мейлът ми е свързан с почти всеки един друг акаунт който имам.

  52. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  53. Здравейте,
    Месец вече се опитвам да възстановя пощата си безуспешно. Знам и паролата, но не мога да вляза с нея. Нямам посочения алтернативен имейл. Не помня никакви получени имейли за съжаление. Единственият начин да си възстановя паролата е чрез телефонен номер. Мога да дам телефон 0898712234 или друг алтернативен имейл за контакт – ageorgiewa@hotmail.com
    Моля помогнете.

  54. Валентина Ангелова

    фев. 03, 2022 at 13:39

    Фейсбук профилът ми беше хакнат Сменена е не само паролата, но и абв пощата с която се бях регистрирала, т.е. нямам никакъв достъп до профила си. Докладвала съм го над 10 пъти, но нищо. Мога ли да си върна старото абв? Не помня таен въпрос и отговор, нито алтернативен имейл който съм оставила преди толкова години. Не съм въвеждала също и телефонен номер.може ли да ми напишете сегашната парола на това абв

  55. Даниел Василев

    ян. 28, 2022 at 10:56

    Защо при попълване на формата за връзка с вас относно възникнал проблем, се получава известие,че е възникнала грешка при обработката?
    Моля да се свържете с мен на имейл vordani@gmail.com .

  56. Здравейте,
    имам проблем с два имейла,мисля,че ми бяха откраднати паролите и не мога да ги възстановя….. дори на страницата която сте оставили за контакт…https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

  57. Петя Мирчева

    ян. 14, 2022 at 15:17

    Здравейте!
    От седмица не мога да влезна в АБВ пощата си.
    Сигурна съм,че паролата ми е вярна.
    Имам важни регистрации с този имейл и ми е много нужен.
    petia.mir4eva@abv.bg
    0887008422
    Опитах със „Забравена парола“,но не се получава.

  58. Мирослав Крумов

    ян. 11, 2022 at 18:22

    Здравейте, искам да ви попитам напълно изтрита поща може ли да се възтанови?

  59. Здравейте, при смяна на апарат, не мога да си спомня паролата за пощата. не намирам начин как да си възстановя паролата чрез телефонен номер. Мога да дам телефон и алтернативен мейл за контакт – 0897916015

  60. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  61. Красимир

    дек. 28, 2021 at 16:45

    Постоянно виждам опити от други държави да ми влезнат в пощата, има ли начин да се ограничи входа да бъде само от България, за да се предпазя от тези случайни „атаки“.

  62. Стилиана Димитрова

    дек. 21, 2021 at 10:15

    Здравейте! Продължавам да имам проблем с АБВ пощата, въпреки че съм изпълнила всички стъпки по възстановяване на достъпа от писмото Ви. Дала съм нова парола и нов алтернативен имейл, но не го приема. Имейлът, с който имам проблем е – steliana_dimitrova@abv.bg , а алтернативният е – ou_gnovo@abv.bg

  63. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  64. Здравейте, немога да си вляза в пощата по никакъв начин
    dimitar_va4kov@abv.bg

  65. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  66. Гергана

    ное. 19, 2021 at 11:53

    Здравейте, нямам достъп до пощата си – togy.1971@abv.bg, излиза ми съобщение – Влизане отново, и при опит за повторно влизане не ми разпознава паролата, правих опит чрез Забравена парола да ми изпрати код, там също изписва Грешен потребител/ парола

  67. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  68. Стефани Христова

    сеп. 13, 2021 at 16:14

    Здравейте, хакнаха фейсбук профила ми и съответно имейла, с който съм регистрирана. Какво мога да направя при положение, че телефонния номер и втората поща са сменени?

  69. Кремена Иванова

    авг. 30, 2021 at 15:54

    Здравейте, закупих пакет, но ве още не е активиран.
    каква е причината за това.
    Върнах имейл с платежното нареждане, но няма промяна.
    Не можем да получаваме имейли.
    Моля да се свържите с мен на тел. +359885538636

  70. Даниела

    авг. 25, 2021 at 20:26

    Здравейте, забравих си паролата….въпреки това мога да използвам пощата си, но само от мобилния телефон. За съжаление при мобилната версия не откривам опция за смяна на парола. Телефонния номер, който съм посочила при създаването на профила е вече неактивен……

  71. Димитър Манолов

    авг. 18, 2021 at 10:09

    Каква е причината да не може да се изпрати на този адрес запитване https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form след попълване на всички задължителни полета и оставяне на реален мейл ?

  72. Елица Галева

    юли 27, 2021 at 12:44

    Здравейте,

    Как да получа възможност за възстановяване на парола чрез СМС, попълних формуляра, но саътът казва, че данните ми не съвпадат, което хич не е вярно. Трябва ми спешен достъп до пощата ми.
    След колко време мога да очаквам отговор от вас?
    Блгодаря предварително!

  73. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  74. Антоанина

    юли 18, 2021 at 16:35

    Здравейте не си помня паролата и не мога да си вляза в пощата си – amaara@abv.bg,много ще съм ви благодарна ако ми помогнете

  75. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  76. Ангел Ангелов

    юли 06, 2021 at 16:42

    Здравейте. Не мога да изпращам писма. Блокираха ме след много неуспешни влизане в пощата ми. Влизам в нея, получавам емайла но не мога да отговарям. Моля свържете се с мен. Емайла ми е a4kata_67@abv.bg.
    Поздрави!

  77. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  78. GEORGI PETROV HRISTOV

    юни 11, 2021 at 19:27

    NE MOGA DA VLEZNA V MOQ E-MAIL ORION66@ABV.BG MOQT NOMER E 0897246099 MOLQ ZA VRAZKA S VA6 TELEFON

  79. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  80. Евелина

    юни 01, 2021 at 9:49

    Здравейте, мога ли да получа паролата на пощата на починалия ми баща?

  81. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  82. Александър

    май 14, 2021 at 12:31

    Здравейте,имам въпрос-по приницип как е по добре-имейл адресът ми да бъде по-дълъг,тоест с повече символи или по-къс?

  83. Аделина

    май 13, 2021 at 19:43

    Здравейте не си помня паролата и не мога да си вляза в пощата си – tifani97@abv.bg, много ще съм ви благодарна ако ми помогнете , понеже ми е много важен!

  84. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  85. moliq pomognete. nqkoy mi e haknal emaila, nito moga da si smenq parolata nito da se svarja s vas. vlizali sa v emaila mi ot mnogo razlichni darjavi. molq svarjete se s men – keri@click-clean.co.uk

  86. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  87. Здравейте ,получих съобщение от „ABV,BG“ за потвърждаване на имейла ,в противен случай щял да бъде изтрит .Имейла ми е активен,ползва се всеки ден ,на този който ползвам по-рядко нямам такова съобщение .Какво да правя

  88. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  89. Здравейте !
    За втори път ви пиша, не мога да си отворя пощата вече 3 дни, а аз работя с нея !
    Намирам се в чужбина, пише ми , че има грешка в интернета !
    Имейла ми е :
    sonini @abv.bg
    Може да ми пишете на друг имейл
    sonya64dimitrova@gmail.com

  90. Тчериту

    апр. 05, 2021 at 7:49

    Какво се случва с abv.bg, та от няколко дни нямаме достъп, като изписва ‘изтекла сесия’? Не се отварят и формите за попълване, които рекламирате….Някакъв бъг, тотален стоп или хакерска намеса???
    Точно преди около семица си мислех от колко много години го имам този адрес и ни веднъж не ми е изписало, че паметта ми е на привършване, докато с чуждестранните за 2-3 години само официална комуникация /без спам, фишинг и рекламни мейли, както в абв, които пък идват заради Фейсбук/, ми препоръчват да трия или да плащам…Само паролата ми беше хакната веднъж /след повече от 10години безпроблемно ползване на същите цифри/, но то бе след като писах до Евро Парламента да обърнат малко внимание на нашата потънала в мафия и корупция страна преди още да съм убедена, че всъщност благодарение на техния и ко контрол сме на тва дередже…ама си налучках отговора на тайния въпрос и я смених.
    Чудя се, май хартиен носител е най-сигурен явно…докато не пламне къщата…
    Може ли толкова дни да оставяте абонатите си без комуникация, без изявление дори някакво, че примерно работите по възстановяването?
    Благодаря за вниманието…аз само наминавах, но все пак имам нужда от проверка за нови получени имейли 🙁

  91. Мария Зубева

    апр. 04, 2021 at 18:40

    Здравейте, нямам достъп до един от имейлите си- mimi_n89@abv.bg Моля да се свържете с мен на имейл mariq.zubeva@abv.bg , защото нямам връзка с формата за контакти.

  92. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  93. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  94. Здравейте моля помогнете ми да си вляза в имейла great_95@abv.bg защото не мога да си сменя паролата в фейса заради този имейл, пратени са кодове на него ,а аз не мога да вляза в него преди 9 години съм го ползвала само за да си направя фейзбук и сега имейла е като праймари и не може да се махне

  95. Здравейте,къде ми отиде пощата,защо не мога да влезна,изписва ми „изтекла сесия“.Имам доста важни неща за получаване,а не мога да ги видя.

  96. Цветомила

    мар. 27, 2021 at 8:06

    Здравейте от вчера сутринта не мога да си вляза в двата имейла пише или грешка няма връзка с интернет /аз пробвах и с мобилния и с лайфая у дома/ или че ми е изтекла сесията. По никакъв начин не мога да ги отворя а на мен всичко цялата ми работа е свързана с имейлите ми! Благодаря!

  97. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  98. Добрина

    мар. 02, 2021 at 12:24

    Здравейте!
    Днес видях публикациите свързани с възстановяване на поща в ABV и реших да направя запитване. Преди доста години се опитах да променя паролата на пощата си и не знам какво направих и повече не можах да вляза в нея. Опитах се да възстановя паролата по известния начин, но така и не се получи нищо. Тя съществува още от самото начало на вашата услуга. В нея се намират много важни и сантиментални за мен писма. Пощата е …….. Създадох нова, …………, която ползвам и до днес, поради изключителното доверие към вас и Вашата дейност. Ако можете да ми помогнете, бих била изключително щастлива! С уважение, Д. Радева /поради факта, че се публикуват писмата не съм изписала пощите. При интерес от Ваша страна, ще ги запиша в лична кореспонденция/

  99. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  100. Помогнете да си влезна в пощата todor_wiki@abv.bg

  101. Николай

    ян. 20, 2021 at 17:48

    Здравейте аз също имам проблем с пощата си,и също както другите потребители се опитвам да се свържа с Вас вече от няколко дни и съм Ви изпратил не един имейл от друга поща но никакъв отговор…. Моля очаквам отговор от Вас,на този имейл nikievity@gmail.com

  102. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  103. Aleksandar Ivanov Aleksandrov

    ян. 20, 2021 at 10:14

    Dobar den,opitvam se da se svarja s vashiyat ekip, veche 3-4 pati! Vsr oshte nqmam odgovor od vas!
    Imam nujda od speshen dostab do imeil poshtata mi!majete da mi odgovorite na renomeganebg@gmail.com
    Nemoga da vlqza v poshtata mi,poneje si zabrqvix parolata! Megana1@abv.bg

  104. Здравейте!Аз също имам същият проблем като другите потребители дори и чрез формата за контакти.Искам да попитам в този случай какво правим ,как можем всички ние след като не можем да си влезем в пощите по нито един от посочените начини какво следва?След като не можем да се свържем с Вас напишете ни туккак да влезем в пощите си.Всички имаме един и същ проблем и въпрос към Вас,но нямаме отговор.Моля Ви от иметона всички да ни отговорите,защото ни е важно.Благодаря предварително

  105. Здравейте, имам проблем с абв пощата си, пиша ви от няколко дни, но отговор от вас все още не съм получила моля обърнете внимание на проблема ми! mira_stoichkova02@abv.bg там чакам отговор от вас !

  106. Йорданка Йорданова

    ян. 13, 2021 at 15:13

    Добър ден! Не мога да възстановя достъп до профила си чрез формуляра за забравена парола тъй като не помня детайлите – вече попълних формуляра на https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form преди няколко седмици но не съм получила никакъв отговор от вашия екип. Моля за помощ, важно е ! имейлът който се опитвам да възстановя е d_to6kova@abv.bg

  107. https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form Формата за контакт с вас нещо не се изпраща и вече от доста време не мога да си ползвам пощата. Преди малко изпратих отново сигнал.
    Бихте ли посочили друг начин за връзка с Вас, тъй като пощата ми е необходима.

    user: t5556@abv.bg

    Имам достъп и до двата алтернативни емейла който са свързани с него от гугъл както и фейсбука с който този акаунт беше и все още е свързан.

  108. Мартина Христова

    ян. 07, 2021 at 16:46

    Здравейте,
    няколко пъти писах във формата за контакт, но не получавам отговор. Някой е променил паролата ми и нямам достъп. Изпращах снимки на последната информация, която имам от приложението, но отново без отговор. Изобщо има ли шанс да се свържа с вас и да си върна достъпа до пощенската си кутия.

  109. Соня Тонева

    дек. 30, 2020 at 8:51

    Здравейте, от около месец не мога да си влиза в пощата. Опитвах по указаните начини,но не успявах, все ми изписва, че нещо не е както трябва, а аз не виждам причина. Моля Ви, помогнете ми да си възстановя имейла, защото ми е важен. Toneva_s@abv.bg

  110. Геновева

    дек. 29, 2020 at 23:55

    Здравейте,

    Няколко пъти Ви писах, тъй като не мога да вляза в АБВ пощата си. Причината била, че не е използван имейлът от много време. Какво е нужно да направя и колко време отнема този период. Виждам, че изпращане автоматичен отговор при всяко подобно запитване. Надявам се на бързо съдействие!

    Поздрави

  111. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  112. Здравейте! От известно време нямам достъп до пощата! Когато въведа имейла ми изписва че е грешен потребител.

  113. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  114. Здравейте.
    Повече от 2месеца нямам достъп до имейла си. Вие сте го ограничили…достъпа…
    Писал съм няколко пъти до екипът ви,но нямам абсолютно никакъв отговор.
    Моля да се вземе отношение
    Имейла е totishish@abv.bg

  115. Здравейте,
    В Петък ви писах подробно обяснение на проблем с моята абв.поща чрез формата ви за контакт. Никакъв отговор от вас !Вчера отново ви писах напомнително съобщение и отново описах накратко проблема и отново нищо от вас. На телефоните на НЕТ ИНФО за подръжка никой не отговаря, освен постоянно записано съобщение че „всички оператори са заети“. Надявам се на някакво логично обяснение за липсата на отговор от ваша страна, защото за тези почти 18 години от както имам тази поща в АБВ. не съм срещал подобни проблеми с липсата на съдействие от вас. Надявам се да не е просто демонстрирано безхаберие, защото ще е разочароващо.
    Ще очаквам ваш най скорошен отговор.
    Благодаря предварително. Поздрави. Иво

  116. Мартин К. Найденов

    дек. 14, 2020 at 12:25

    Няколко пъти попитах. Откраднаха ми профила

  117. Цветелина Христова

    дек. 11, 2020 at 21:00

    Здравейте, има ли някакъв проблем с абв, или е само при мен? От часове не успявам да вляза в пощата си.

  118. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  119. Здравейте, стар мой профил в abv беше откраднат и съответно с него чеше хакнат профила ми във Фейсбук. Проблема е, че вероятно профила вече е бил деактивиран поради дълъг период на не използване. Към настоящият момент мела ми се ползва за достъп до профила ми във фейсбук и не мога да си го върна. Може ли да бъде направено нещо в случая, предвид че се злоупотребява с него? Може ли да бъде блокиран или деактивиран? Посочвам ви мейла който е взет.

  120. Извинявайте,
    попълних формата няколко пъти и още не съм получил отговор?

  121. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  122. Велислав

    дек. 03, 2020 at 21:42

    И аз съм си загубил паролата, а също така не си спомням тайния въпрос и отговор дословно. Звънях на телефонните Ви номера за технически съпорт. Никой не вдига. Писах на посочената форма за контакт. Посочих друг имейл за връзка с мен, но никой от вашият екип не ми пише.

  123. Здравейте, нямам достъп до пощата си, попълнил съм формуляр, но няма обратна връзка. Пощата ми е dako_at@abv.bg

  124. Здравейте!Не мога да вляза в профила си поради забравена парола.Не мога и да я сменя,защото не помня данните и на „тайния въпрос“

  125. Здравейте хакнаха ми пощата pileto_2@abv.bg. Изпратих запитване, но не получавам отговор. Моля за съдействие. Благодаря!

  126. Здравейте, хакната ми бе пощата,писах Ви за възстановяване на пощата , но вече 4 дни нямам отговор? Дали ще получа?

  127. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  128. Здравейте,
    Пощата ми е хакната тази сутрин – didi_hv@abv.bg
    Всички данни са променени и не мога да генерирам нова парола. Попълних формата няколко пъти, но до момента нямам никакъв отговор! Във формата съм посочила алтернативен Е-mail адрес, който давам и тук отново;
    Моля Ви за бързо съдействие !

  129. Здравейте, хакната ми е пощата, попълних и формуляр който ми изписва че нещата които съм написала на формуляра не съотвествали на нещата в пощата, как да си я върна ?

  130. Гергана Йорданова

    ное. 25, 2020 at 18:42

    Здравейте. Попълвах 3 или 4 пъти формата за контакт…Моля обърнете внимание, защото пощата ми е много важна! Благодаря предварително!

  131. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  132. николай

    ное. 21, 2020 at 9:11

    здравейте не мога да влияза в профила си на този имел antoniasimeonova@abv.bg

    знам и паролата но нещо не ме пуска

  133. Здравейте!

    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  134. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  135. Здравейте, нямам достъп до акаунта си(vancheto07072@abv.bg). Попълних Ви „Формата за възстановяване на достъпа до АБВ профила“, но нямам отговор до колко дни да очакам?

    Благодаря предварително!

  136. Здравейте,
    какъв е срока на отговор на пуснато запитване към вас. Вече 3-то такова pускам и никой не ми отговаря. Моля за съдействие, тъй като имам проблем с достъпа до мейла, а той е свързан с още 5 приложения , които не мога да възстановя , ще съм благодарна за обратна връзка.

  137. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  138. Елизабет

    ное. 10, 2020 at 22:21

    Здравейте,

    мой стар акаунт, който няма алтернативен имейл или телефон, е бил компрометиран и чрез него и фейсбук профилът ми. Човекът, който има достъп е направил невъзможна смяната на фейсбук паролата по какъвто и да е друг начин, освен чрез компрометирания abv имейл и е злонамерен – опитва се от дни да иска имейли и пароли от контактите ми, като се представя за мен.

    Моля ви помогнете ми да си възстановя профила, ще осигуря всякакви необходими документи за самоличност. Също така помня отговора на тайния въпрос на компрометирания акаунт.

    Бих била изключително благодарна при съдействие от ваша страна!

  139. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  140. Пепа Димитрова

    окт. 28, 2020 at 20:12

    Забравих паролата си, не помня отговора на тайния въпрос. Пощата ми е нужна, искам да възстановя достъпа си. Моля за съдействие! Оставям телефонния си номер 0887411186, Пепа Димитрова,fustuchko@abv.bg е потребителското ми име.

  141. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  142. Здравейте, профилът ми беше хакнат тази нощ. Не успявам да го възстановя чрез формата с таен въпрос, тъй като не помня данните. Пиша няколко пъти до поддръжката, но не получавам обратна връзка.
    Не само е хубаво, но смятам и задължително да оказвате съдействие в такива случаи, още повече че излагате много лични данни на риск и не предоставяте алтернатива за възстановяване и защита.
    Как мога да се свържа с отдела по поддръжка и никакви действия ли няма да бъдат предприети?

  143. Ели Русева

    окт. 18, 2020 at 3:25

    Здравейте! Не мога да вляза в АБВ профила си понеже не помня паролата,опитах по двата възможни начина на „забравена парола“,но не успявам да вляза. Някой знае ли как да вляза…???

  144. Глория Йорданова

    окт. 16, 2020 at 14:06

    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form Формата за контакт с Вас постоянно дава грешка и не моге да изпратя сигнал.
    Бихте ли посочили друг начин за връзка с Вас, тъй като пощата ми е необходима. Имам важни документи на нея.

  145. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  146. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  147. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  148. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  149. Здравейте, 1 седмица 4-5 емайла на без резултат. Не мога да си вляза в пощата изписва ми „Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен. “

  150. Здравейте,
    Имам проблем с достъпа фо пощата си. Мисля, че съм хакната.
    Днес уж моя приятелка ми писа, с молба да изпрати чрез моя мейл документи, тъй като тя няма мейл. Предоставих и паролата си, след което, започнах да получавам съобщения от други приложения, които използвам с този мейл.
    Опитвам да възстановя паролата си, но ми излизат грешни данни.
    Моля за съдействие.

  151. Здравейте, имам проблем с достъпа до емайла си. Мисля, че ми хакнаха профила. При избор за начина на възстановяване на парола, изписва телефон, който аз не съм посочвала.
    glorsii@abv.bg

  152. Иван Делчев

    окт. 12, 2020 at 17:25

    Здравеите.Немога да вляза в пощата си пише нерегламентиран достъп и е временно спрян.Попълних формуляра но никакъв отговор.какво трябва да направя

  153. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  154. Павлина Минкова

    окт. 10, 2020 at 10:32

    Здравейте имам проблем с това,че пощата ми е създадена много отдавна и непомня тайния отговор,а без него немога да си направя промяната.Бихте ли ми дали други инструкции за потвърждение на самоличността ми с цел да ми отключите профила.Не съм задавала алтернатива с мобилен телефон и поща.Ако можете да ми помогнете пишете на този емаил. pavlinaminkova89@abv.bg

  155. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  156. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  157. Georgi Velichkov

    сеп. 25, 2020 at 11:24

    Много ми е спешно да си вляза в пощата в абв. А не си спомнян паролата, и съм с нов номер, и не си спомням какви детайли съм дал за лична информация, и формоляра не мога да ползвам. Мога да дам инфорамция какви послдените емайли.

  158. Georgi Velichkov

    сеп. 25, 2020 at 11:06

    Здравейте писах 2 писма до АБВ и никой не ми отг.

  159. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  160. Zdraveitee imam problem s feisbyka mi i s abv poshtata mi i na dvata profila neznam parolite siii eto emaila mi na feisbyka mi (monika_georgieva12346@abv.bg) parolata beshe 9604080975monito

  161. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  162. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  163. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  164. Борислав

    сеп. 16, 2020 at 18:04

    Здравейте забравил съм всичко свързано с достъпа си,но знам последните мейли моля помагайте

  165. Мартин Балев

    сеп. 12, 2020 at 9:47

    Имам проблем с моята поща balev.m@abv.bg когато тръгна да въвеждам имеиладреса във вашата форма изписва некоректно въведен
    Нямам възможност да направя никаква връзка с АБВ и немога да си възстановя пощата.Надявам се някой да ми обърне внимание оставам тел за връзка 0898556424 ПОМОЩ.
    Отдавна е създаден имеила и не се сещам за отговора на таиния въпрос.Не съм създавал папки и не изпращам имеили но получавам информация на този имиеладрес.

  166. Пощата ми pepi.1.boy е хакната преди около месец. Там имам много важни за мен регистрации. Писах ви няколко пъти – отговор няма. Вече се съмнявам че изобщо някой потдържа тази поща.

  167. Теодор Джелепов

    сеп. 08, 2020 at 11:17

    Добре де, колко пъти да пиша.
    Само с автоматични отговори ли работите?
    Попълнил съм формата над 5 пъти и нямам никакъв отговор от Вас?

  168. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  169. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  170. Теодор Джелепов

    сеп. 08, 2020 at 10:08

    Здравейте,
    Пощата ми е хакната преди повече от 10 дена – teodor_djelepov@abv.bg
    Всички данни са променени и не мога да генерирам нова парола.
    Попълних формата Ви над 5 пъти, но до момента нямам никакъв отговор!
    Ползвам този мейл вече 20 години и очаквам много важни писма.
    Във формата съм посочил алтернативен Е-mail и телефон.
    Моля Ви за съдействие!

  171. Теодора

    сеп. 04, 2020 at 14:45

    Здравейте!
    Нямам достъп до имейла си. Опитах всяка една опция за неговото възстановяване, но не се получава (част от информацията, която трябва да посоча, не си я спомням, тъй като мейлът е създаден много отдавна). Изпратих запитване към вас, но още не съм получила отговор.
    Ще се радвам на Вашето съдеййствие!

  172. Имах този проблем до преди малко . Опитвах цял месец да го реша и не успях – с програмата на АБВ поща за забравена парола стигах до изискването за попълване на „Антиспам верификация“ – и до тук ! Намерих случайно телеф. 02 / 9603198 – админ. – не запомних май на нетинфо или нещо подобно – момчето , с което говорих беше много любезно и търпеливо – обясни ми , че почти всички с такъв проблем – блокирана поща , имат стар формат браузъри – посъветва ме да опитам MOZILA . Опитах на компютъра с Windows , но пак същия проблем . Тогава – на телефона с Android и mozila , стигнах до опцията „не съм робот“ , попълних и акаунта ми в АБВ поща се възстанови ! Дано това , което описах , да помогне и на други закъсали като мен .

  173. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  174. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  175. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  176. Здравейте , моят мейл също беше хакнат, както и Фейсбука ми и не мога да вляза по никакъв начин в пощата. Сменена е паролата алтернативния мейл както и тайния въпрос. Писах ви с молба за помощ но няма отговор. Моля ви за мен е важно да си възтанвоя пощата. Имам я близо от години !

  177. Здравейте, Писах и във формата Ви ,но все още нямам отговор.
    Профилът ми е хакнат и не мога да вляза
    Моля за съдействие

  178. Орхан шабан нух

    авг. 26, 2020 at 10:54

    Здр те, смених номера си, и сега немога да вляза в абв, изписва ми че ще ми прати смс но аз със със друг номер, моля помогнете

  179. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  180. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  181. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  182. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  183. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  184. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  185. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  186. „Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен. “
    От две седмици попълвам формата и няма никаква реакция от ваша страна!
    Моля направете нещо!

  187. Бисер Иванож

    авг. 19, 2020 at 17:17

    Благодаря!
    След 3 седмици и 12 попълвания на формата, най-накрая получих писмо в алтернативни си имейл и успях да вляза в пощата си.
    Близо 20 години ползвам този имейл и никак не ми се искаше да се отказвам от него.
    Смених паролата и вече се надявам на безпроблемна работа.
    Приятен ден на всички!

  188. Петър Пенев

    авг. 18, 2020 at 10:40

    Моля да ми отблокирате пощата, която не мога да ползвам вече повече от седмица!

  189. dinamoto90@abv.bgГоспода,въпреки многократните молби за възтановяване на пощата ми не ми обърнахте никакво внимание.Разочарован съм от прехвалената Ви поща.Дадох новия ми номер на мобилния си номер.Дадох адрес на алтернативен адрес на моята дъщеря.Опитах всякакви комбинации за да вляза в пощата си и да променя паролата.Не съм хакер за да напрявя невъзможното,но Вие не ми помогнахте с нищо.Пълно разочарование от Вас!пове1е никога няма да ползвам Вашите услуги….

  190. Антоанета Тончева

    авг. 17, 2020 at 16:43

    Отговаряйте на хората, те са Ваши клиенти и Ви изкарват заплатите!!! Има важна информация в тези профили!!!

  191. От 1 седмица не мога да вляза в пощата си.Следвах всички ваши стъпки,но с нищо не помогнахте. Как тогава да възстановя мейла си и към кого още да се обърна,че да мога да го ползвам.Очевидно е хакнат.

  192. Здравейте! От няколко дни немога да си влезна в пощата. Нищо не е променяно нито забравено. Писах ви и от три дни никакъв отговор. Получавам известия за получени имейли и немога да ги видя.

  193. Здравейте,
    И аз като много други не мога да си влезна в пощата, а със сигурност въвеждам правилната парола. Абсолютно всички акаунти, които съм създавал са направени с този имейлм който е и единственият ми имей, и е изключително важно за мен да влезна в пощата си. Абв акаунта ми е създаден преди много години, като дете, и нито номера нито имейла който съм позвал там са валидни, а информацията която трябва да се попълни е повече от забравена. Проблемът е че си знам паролата, но нямам достъп до абв пощата си. МОЛЯ свържете се с мен на абв акаунта на жена ми – dichi_1949@abv.bg или на номера ми 0883368246.
    Абв пощата ми е assas1n@abv.bg

  194. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  195. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  196. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  197. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  198. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  199. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  200. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  201. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  202. Здравейте,
    не мога да се свържа с посочените телефони за контакти вече 2-ра седмица!
    Пощата ми е хакната, променени са парола и таен въпрос.
    Не мога да си вляза в електронната поща. Изпробвал съм всички начини.
    Искам връзка с човек от поддръжката.
    Съществува ли такава?

  203. Asen Georgiev

    авг. 13, 2020 at 6:19

    Здравейте,

    Преди няколко дни писах, че не мога да си влезна с паролата, която никога не е сменяна, от нито едно устройсвто било то компютър, телефон, таблет – в пощата gelu84@abv.bg.

    Ни вопъл, ни стон! Написах също, че моля за бърза реакция, тъй като работя с тази поща – НИЩО! Какво трабва да направи човек за нормална и адекватна реакция от ваша страна. Вече 3 ден никой не се свързал с мен или е предложил вариант за решение на проблема. Горе споменатите варианти не свършиха работа.

  204. От една седмица немога да си влеза в пощата .пиша ви всеки ден. Моля направете нещо

  205. Теодора

    авг. 12, 2020 at 17:07

    Здравейте, профилът ми беше хакнат и информацията на профила ми е променена и не мога да го възстановя от опциите за забравена парола, моля за съдействие и то спешно!!!

  206. Здравейте, не мога да вляза в пощата си от около две седмици!
    Моля, за начин да се свъзжа с екипа на ABV!

  207. Нямам достъп до пощата си,пробвах с забравена парола но ми изписва грешен емел и парола и не става .направих си нов профил и на другият ден същата работа

  208. Здравейте, има ли някакъв начин да се свържа с екипа на АВV? Не мога да вляза в пощата си, а не си спомням алтернативния e-mail!

  209. Здравейте!
    От няколко дни не мога да си вляза в пощата.
    Не съм променяла нищо, не знам какъв е проблема.
    Не успявам да си подновя паролата.
    Моля за съдействие!

  210. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  211. Здравейте,профилът ми беше хакнат, и информацията на профила ми е променена както и номера и не мога да го възстановя от опциите за забравена парола, моля за съдействие и то спешно!!!

  212. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  213. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  214. „Възстановяване на забравена парола чрез алтернативен имейл
    Изпратено е писмо до имейл адрес a**********@abv.bg
    Моля въведете кода зa проверка от писмото“
    Вече 5-ти път се опитвам и нищо!!!
    Работи ли поддръжката изобщо???
    Освен това съм атакуван непрекъснато и на двата мейла с руски фишинг!!!
    Каква ви е защитата???

  215. Добринка

    юли 02, 2020 at 14:03

    Здравейте!Получавам в пощата си заплахии изнудвания за пари!

  216. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  217. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  218. Ели Димитрова

    юни 23, 2020 at 23:04

    Здравейте, имам проблем с пощата си нямам достъп до нея за съжаление, подозирам че е хакната или някои друг е сменила паролата ,просто съм сигурна в това.За съжаление отдавна не живея в България и нямам български номер ,а за да попълня формата изисква информация която не зная отговорите за съжаление, просто съм е правила преди повече от 10години ,много ви моля ако има начин за ми съдействате ще съм безкрайно благодарна, има инфо в нея която е много важна за мен.

  219. Мария Топчева

    юни 23, 2020 at 6:21

    Здравейте,преди няколко дни си смених паролата и сега (явно нещо греша) не мога да вляза в пощата си. Опитах да попълня формата за забравена парола, но там ми искат алтернативен имел, който аз не помня.Благодаря Ви предварително.

  220. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  221. Здравеите има ли някакава вероятност по някакав начин да се сваржа с екипа на абв поща ? Имам проблем с паролата не помня алтернативния емаил ! Някакав телефон просто много е важно да вляза в пощата

  222. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  223. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  224. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  225. И аз не мога да си вляза в пощата,забравила съм паролата,а за възстановяване ми искат неща които незнам и немогат да си вляза в нея

  226. Весела Етова

    май 19, 2020 at 12:07

    Когато си вкарам името на пощата, ми пише попълнено некоректно.моля за помощ

  227. Здравейте имам проблем с пощата казва ми че имейла ми е невалиден съответно не мога да се свържа и с екипа по поддръжка защото в полето където трябва да посоча имейла с който имам проблем ми казва че този имейл не съществува . Как да постъпя ?

  228. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  229. Не мога да си влезна в пощата от седмица. Моля за помощ … Благодаря

  230. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  231. Здравейте, искам да се свържа с човек от екипа ви за да обясня проблема с възстановяване на парола. Моля да ми пишете на sladkish16@abv.bg
    Благодаря!

  232. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  233. Пиша на адреса който сте дали при проблем и възниква грешка не мога да се свържа с вас. Моля ви помогнете ми пощата ми е изключутелно важна.

  234. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  235. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  236. Станимир Спасов

    мар. 31, 2020 at 8:17

    Здравейте, не мога да си влезна в пощата забравил съм си паролата.
    Пощата е стара има няма сигурно 5 години да не е и повече, та искам просто да си възстановя пощата защото повечето работи са ми свързани със нея. Моля помогнете ми защото много работи ще загубя.

  237. Zdraveite,blokira mi se elektronnata poshta.Sqkash vaobshte ne sashtestvuva.Pri opit da vlqza mi izpisva che v potrebitelskoto ime ima nedopustimi simvoli.

  238. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  239. Иван Иванов

    мар. 29, 2020 at 13:59

    Здравейте!От 2 дни не ми се отваря карето за да влезна в пощата си-излиза ми връзката беше прекъсната при зареждане на страницата.Не мога да разбера на какво се дължи това.Благодаря ви!

  240. Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  241. Благой Цветанов

    мар. 20, 2020 at 10:01

    2 седмици не мога да си вляза в пощата.

  242. Здравейте!
    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  243. Здравейте!
    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  244. Марийка

    фев. 21, 2020 at 19:17

    Здравей те имам поща в която не мога да вляза многократно пробвах но без успех може ли телефон за връзка

  245. Успях да си възстановя достъпа до моята поща с помощта на тази статия, благодаря Ви!

  246. Здр. Имам поблем при въстановяването на паролата…
    Полетат за въстановяване на

  247. митко цингилев

    окт. 07, 2019 at 9:48

    винаги се затруднавам

  248. Много съм доволен от пощата, нямам никакъв спам и ползвам я от години, успех на екипа !

  249. Здравейте!

    За да разгледаме проблема Ви в детайли е необходимо да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  250. Защо не мога да си влезна в пощата – имам няколко -?????
    Всички имейли са ми верни както и паролите .
    Пишете ми тук защото не мога да си ползвам личния имейл .

  251. Здравейте,

    Всички методи за възстановяване на достъп са описани във видеото. Да да се сдобиете с личния си код е необходимо да влезете в пощата си в абв, ние нямаме достъп до Вашата лична кореспонденция.

    Поздрави,
    Екипът на АБВ

  252. Здравейте!

    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  253. здравейте,от известно време много трудно влизам в пощата си.

  254. Здравейте,
    не мога да се свържа с посочените телефони за контакти вече 2-ра седмица!
    Не мога да си вляза в електронната поща. Изпробвал съм всички начини.
    Искам връзка с човек от поддръжката.
    Съществува ли такава?

    Поздрави

  255. Здравейте, бях си направила профил в инстаграм с абв имейл, обаче забравих потребителското си име на имейла и сега не мога да вляза в инстаграм профила си, защото ми трябва личен код, който е изпратен до имейла ми, как мога да се сдобия с него, има ли възможност?

  256. Veska_5608@.abv.bg

    юли 07, 2019 at 21:24

    Запазете емейла но не го показвайте на

  257. Здравейте!

    Молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  258. Здр. Имам поблем при въстановяването на паролата…
    Полетат за въстановяване на самоличноста ги знам, като
    ‘– име фамилиа
    – дата на раждане
    – таен вапрос. И таен одговор

    ………НО….> не знам и не съм създала ПАПКИ …..
    ПОСЛЕДНИ ИМЕЙЛА КОИТО САМ ПОЛУЧАВАЛА
    това ме затруднява и не мога да направя нищо … Conflicta13@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*