ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

Над 20 хиляди българи в 85 държави

Повече от 20 хиляди потребителите на АБВ Поща в 85 държави, 56 столици и 1274 града доказаха колко голяма е българската общност по света, като се отбелязаха в специалната дигитална „АБВ Карта”. С посланието „АБВ Поща ни помага да останем заедно“, кампанията предизвика огромен интерес сред сънародниците ни по цял свят, които приеха предизвикателството да превърнем картата на света в карта на България.

Според резултатите, след България най-голям е бил интересът на сънародниците ни във Великобритания, Германия, Белгия и САЩ. Близо 88% от българите са се отбелязали от Европа, а сред най-интересните локации в „АБВ Карта” са Парагвай, Северна Корея, Еквадор, Кот д’Ивоар, Гана, Виетнам, Канарските острови, Мароко и Тайланд. На дигиталната карта са се отбелязали още потребители от Австралия, Индия, Китай, Япония, Бразилия и Исландия.

След края на кампанията на случаен принцип изтеглихме десетима потребители на АБВ Поща, оставили своята следа на картата.

Късметлиите печелят специални награди – iPhone 8, таблети, слушалки и пуфове виж ги тук.

Без значение къде се намираме – в България или извън страната, АБВ Поща ни помага да останем заедно и е един от най-сигурните начини да не губим връзка със своите близки и приятели.

Екипът на АБВ Поща ви благодари, че помогнахте да превърнем картата на света в карта на България. Тази, която не показва територията ни, ами нас като общност!

 

1 Коментар

  1. Разраствате се 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*