ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

АБВ Съвети: Всичко за имейл мениджър в АБВ Поща

Последното издание на поредицата „АБВ Съвети” за тази година е посветено на „Имейл мениджър” в АБВ Поща, а новото видео ще покаже как можете да управлявате всичките си контакти и имейли във вашата АБВ Поща.

1. #ОРГАНИЗИРАЙТЕ: Можете да преместите контактите си от предишен или служебен имейл, както и да пренасочите важната за вас кореспонденция в АБВ.

2. #СЛЕДЕТЕ: Проверявайте само една електронна поща, вместо да посещавате няколко различни кутии, а в нея можете да получавате всички писма.

3. #ИЗПРАЩАЙТЕ: Използвайте вашата АБВ Поща, за да изпращате писма от името на другите си имейли, все едно, че сте влезли в тях.

Как се случва това?

1. За да добавите адрес, от който можете да изпращате писма, изберете „Настройки”, „Други имейл адреси”, a след това „Адреси, от които можете да изпращате писма”. За да финализирате процеса е нужно потвърждение от страна на конкретния имейл, който искате да включите.

2. За да добавите адреси, които се изтеглят във вашата поща, попълнете формата „Имейл мениджър”. Необходимо е електронната поща, която искате да добавите, да поддържа POP3 протокол

3. Можете да използвате настройките за „Филтри” на АБВ Поща, за да сортирате писмата от отделните си кутии в различни папки.

Дали да получавате писма от предишен имейл в новата си кутия в АБВ Поща или пък да използвате служебната си поща в АБВ? Решението е ваше, а преди това съобразете дали пространството, с което разполагате ще бъде достатъчно.

Още АБВ Съвети очаквайте и през 2018 година, а дотогава, следете блога ни.

7 Коментара

 1. Щеми бъде полезен много

 2. Тихомир Горнишки

  дек. 28, 2018 at 21:29

  Незнам дали тук е мястото за този коментар, но ще го напиша. Когато рекламата ми закрива началната страница и колкото и пъти да натискам бутона „Затвори“ тя се показва отново и отново как се нарича? „Спам“, „джънк“ или някоя друга модерна „българска“ дума. Неколкократно писах и молих това да престане, ама „Тц“. Получавам единствено отговор:“Благодарим за мнението ви, то е важно за нас“. Какво да направя за да престане.

 3. Полезна статия! Благодаря за нея. Доста е полезно особено, когато си с няколко акаунта.

 4. Пишете къде е грешката, колко да изчакваме ? Няма как да ми отговорите по имейл защото не мога да вляза.

 5. За технически въпроси към екипа ни можете да пишете тук:https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

 6. габи атанасова кръстева

  дек. 29, 2017 at 18:12

  super e

 7. Искам да попитам дали е възможно да бъдат показани всички имейли,които са били направени от определен ip адрес?

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*