ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

Приятно допълнение за потребителите на новата версия на АБВ Поща!

Здравейте,

С удоволствие ви представяме новите цветови теми, които можете да настроите, ако използвате новата версия на АБВ Поща. Обещаваме ви, че те няма да са последните и ви очакваме в нашето ново приложение.

Поздрави,

Ева

81 Коментара

  1. Здравейте, добавих си приложението на АБВ за Google Chrome, което да ме известява на десктоп, че имам нов мейл. Нито ме известява звуково, нито ми изскача прозорец за уведомление! Опитах да го оправя от настройките на приложението, но няма резултат!!!

  2. Аександър

    юни 15, 2013 at 9:04

    Моля Ви най-учтиво,покажете ми как да се върна на стара версия на abv-то поща!Не ми навирайте нещо,което не желая,а и новата поща има доста хаос,Няма защо да удължавам разговора!Не ви желая новата поща!Пак повтарям-върнете ми старата поща!И без това стана ясно,че мейлите са всеобщо достояние.Но никой не ви дава право да влизате в управлението на компютрите ни!

  3. Здравейте, може да се върнете към старата версия като отидете в настройки, още настройки и избирате версия на пощата… стария интерфейс, при мен се получи.

  4. Ивелина

    юни 03, 2013 at 9:39

    Здравейте, искам да знам как да се върна в старата поща? Пробвах това, което сте обяснили, но не става! Никъде не ми се появява да се върна към старата поща. Не знам дали има значение, но току що си направих нов акаунт и може би има значение, защото с тази регистрация не съм имала стара поща и за това не ми пише, че има такава. Дано греша?

  5. Не мога да върна старата версия. не ми излиза прозорец „версия на пощата“, нито линк „към старата поща“.
    Моля кажете ми как да я върна, новата ми е много неудобна.

  6. Здравейте, и аз искам да си върна стария интерфейс на пощата, много ви моля да ми кажете, как да стане, защото съм незряща и не мога да я използвам по предназначение.

  7. Трябва ли периодично да си изпразвам кутията от пощата?

  8. Тинка Иванова

    дек. 07, 2012 at 17:14

    Как да се върна на старата абв поща ? Изчезна надписа „към старата абв“.

  9. теодора

    мар. 17, 2012 at 12:18

    здарвейте неяо се случи и не мога да прикачвам файлове нито в word нито в power point какво да правя

  10. Веси Тодорова

    ное. 21, 2011 at 16:54

    Ивелина, все още ли имате този проблем? Ако да, проверете дали не сте си изключили изпълнението на JavaScript. Може да пишете и на нашата Техническа поддръжка – https://passport.abv.bg/j/form_help.jsp?from=abv.bg

  11. от настройки не ми пада никакво под меню,каквото и да натисна нищо не функционира,какво да правя-немога да си прочета писмата

  12. Веси Тодорова

    окт. 13, 2011 at 11:25

    За да се върнете в старата версия на пощата, трябва да посочите с мишката линка Настройки, след което да изберете от падащото меню „Още настройки“. Има поле, наречено „Версия на пощата“, от където може да управлявате коя версия да ви се вижда.

  13. Ивелина

    сеп. 28, 2011 at 12:16

    моля наистина помогнете как да върна старата версия,така както е обяснено на мен никъде не ми излиза това-към старата версия

  14. Здравейте !
    Имали начин когато получа поща да ми излезе някаква сигнализация на екрана нещо придружено със звуков сигнал – с Windows 7 съм ??

  15. o6te sam malik za tova………………………………

  16. електроната ми поща-абв-поща не се какво да правя.аз начинаещ по компютора и неразполагам със средства за курс.никаде няма елементарно ръководсво за работа с компютъл

  17. На мен пък хич не ми харесва новия дизайн, благодаря ви, че споделихте как да си върнем старата версия!!

  18. Новия дизайн е хубав.

  19. Здравейте, в бутон настройки може да намерите линк към „старата“ версия на пощата

  20. Костадин

    дек. 28, 2010 at 10:12

    Как точно да върна старата версия на АБВ пощата. Преди време имаше „… върни ме обратно в старата…“ Защо не сложите пак тази опция та да не се мъчат хората. Има една мъжка приказка „… той ще ми каже как да си сайдисвам жената…“ Ами тъй де!

  21. male male nqmam komentar

  22. Здравейте!
    От доста време използвам новата версия на пощата. В началото ми беше малко неудобна, но после свикнах. Имам обаче следния въпрос: какво стана с опцията „Потвърждение за отваряне“. В новата версия не мога да видя къде е мястото, от което да мога да я (де)активирам. Когато се върна в старата поща, опцията е активна и активирана (както и трябва). Направих опит да изпратя писмо между две мои регистрации, за да видя дали въпреки че не е дадена, функцията действа. Както и очаквах – не действаше. Дали и кога ще бъде възстановена тази толкова полезна опция?
    Надявам се на скорошен отговор.
    Благодаря предварително.

  23. Кога най-накрая ще направите работещ спам филтър за abv? Текущата ви „защита“ е на същото ниво, на което беше преди 10 години. Буквално. Не виждам как блокиране на писма по домейн се окачетвява като спам защита През 2010 година?!
    Новият ви AJAX интерфейс не предоставя НИКАКВА нова функционалност в сравнение със стария. Просто изглежад по различен начин.
    DOX предоставя възможност за безплатно съхранение на файлове, но изисква компютър+браузър. Замислете се за отделно desktop приложение, за Android, Iphone приложения за синхронизация и т.н. (подобно на Dropbox).
    Имате голям потенциал за развитие, имате и ресурсите, но десетилетие тъпчете на едно място. Защо?
    Всъщност, не случайно от години ползвам GMail, и от малко по-скоро Dropbox – това са услуги, за които на драго сърце бих платил.
    Но има хора които продължават да ползват abv. Някои от тях дори ви плащат за pop3 и други подобни услуги (които ЧУЖДИТЕ пощи дават безплатно).
    Така че се замислете – нищо не е вечно.

  24. aa az cyknax za novata poshta toest sega bi trqbvalo da sym s novata versiq no neshto se obyrka i ne iska da mi vlezne v poshtata kogato vyveda imeto i parolata i otnovo mi izliza nachalnata stranica

  25. Kremena Gencheva

    авг. 05, 2010 at 21:32

    Imam problem ot skoro,molq vi kajete mi kak moga da popravq tova.Kogato vlezna v po6tata si,tq e novata versiq i mi se poqvqvat reklamni kareta,ot koito nemoga da vkaram E-maila si i parolata,tova mi pre4i,a i drygo me drazni,v desniqt agal ima 4asovnik i kalendar,4asovnikat nemoga da go sverq,a datata nemoga da popravq vapreki,4e pravq opiti.Ima problem i sas sporta na glavnata stranica,predi vseki den se obnovqva6e,a sega i s tova imam problem.6te vi bada blagodarna,ako mi otgovorite i posavetvate kakvo da napravq,blagodarq vi za sadeistvieto Gencheva

  26. Светлана

    юли 28, 2010 at 10:07

    Здравейте,
    От известно време icq ми предлага да инсталира новата версия, което отказвам, защото използвам abv icq 6.5. Обаче при това положение проверката на пощата през icq и известяването спря да работи. Пише „Услугата е временно недостъпна“. Това временно се проточи вече месец. Мога ли да отстраня проблема с някакви настройки?
    Благодаря ви предварително,
    Светла

  27. Здравейте, за да изчистите папките Кошче и Спам е необходимо само да застанете с курсура на мишката над съответната папка и да кликнете с десен бутон върху нея. Ще се появи меню „Изпразни папка“, което замества функицята на „х“ бутона.

  28. Ако вече имате регистрация в АБВ Поща е необходимо само да влезете в пощата си и да кликнете върху оранжевия бутон „Заведи ме в новата АБВ Поща“ в десния ъгъл на страницата.

  29. За да влезете в новата поща, кликнете на оранжевия бутон „Заведи ме в новата АБВ Поща“, който се намира началната страница на АБВ Поща, веднага след като сте се логнали.

  30. Здравейте, за да се върнете към стандартната АБВ Поща отидете на меню „Начало“ в долния ляв ъгъл на пощата ви. След като се зареди началната страница в горния и ляв ъгъл ще видите линк „Към стандартната АБВ Поща“. Кликнете върху него и изчакайте. Това е 🙂

  31. към мениджърите на АБВ – хора, спрете да вмъквате реклама, към всяко изходящо съобщение. Малко е тъпичко, не мислите ли? Уж сте „едра“ поща, а правите „дребни“ тарикатлъци. Айде със здраве !

  32. e dobre de sega neznam v koia po6ta sam nova stara

  33. KAKVO DA KAJA? ZA PARVI PAT MI E:))))))

  34. BEZ KOMEHTAR

  35. mnogo mi haresva viziya na novata poshta, no za syjalenie ujasno neudobna za polzvane i se vyrnah na starata

  36. как мога да върна стария изглед на пощата?Сега като се опитам да вляза в пощата си ми дава бял екран???

  37. MNOGOOOOOOOO E QKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  38. zdr da haresami novata verisiq nopak 6temikajeteli kak dase registriram

  39. Малоумна работа е това как се ползва как се добавя как се настройва

  40. как да активирам новата поща

  41. zashto na men ne mi se poqvqva??

  42. syper sa i v sa mnoo sladinki

  43. новата поща на abv е наи удобната в градът

  44. super gotino

  45. Отначало се зарадвах за новия интерфейс на пощата. Изглежда по-добре, прибрано и изчистено, но после си се върнах към старата версия.. прекалено много съм свикнал изглежда и трудно се ориентирам 🙂 Все пак продължавайте в същия дух.. Успех!

  46. Михаела

    юли 09, 2010 at 12:31

    За какво ми е вашето абв, като си имам вече Gmail? Нещо по-талантливо измислихте ли, докато ги копирахте най-безочливо? Дано се намери някой да съди до дупка такива като вас, вместо да ми затварят Читанка за нарушаване на права!

  47. Много добре сте изкопирали и откраднали от Gmail. Хубава работа, ама българска! Хванете измислете нещо ново, вместо зле да копирате и крадете чуждото!

  48. знам, че няма нищо общо но как да си направя регистрация в новата абв ? :-/

  49. Новата версия е по-неудобна от старата, и аз се насочих към старата версия.

  50. Румяна Иванова

    юли 08, 2010 at 23:08

    От както се преместих в новата версия не мога да си отвора пощата.

  51. Много са свежи, харесват ми. Защо не подобрите опцията за изпращане на по-големи файлове, наложи ми се да си направя друг акаунт заради това.

  52. Новата версия ми харесва , но малко не е удобна…

  53. Кога ще направите SMS известяване или поне да излиза на монитора получаването на писмо

  54. Interfasa na novata poshta mi dopada, novite cvetni shemi naistina sa priatno dopulnenie, no moga da kazha che pregleda na emaila e dosta neudoben(prozoreca e mnogo malak). Kato cialo bravo!

  55. nowata wersiq e mn p0 qKaa.. ;]]

  56. Старата версия ми е по-удобна от новата.

  57. НОВИ ЦВЕТОВЕ ОК. ОБАЧЕ НА МЕН НАПРИМЕР МИ СА МАЛКО СИМВОЛИТЕ НА ПОДПИСА -МОЖЕТЕ ДА ГИ РАЗШИРИТЕ .

  58. абе нещо,като нищо,уж да сте оригинални,но новият вариант е много неудобен.

  59. Слав Николов Колев

    юли 08, 2010 at 10:16

    С новата версия пощата ми спря да работи.

  60. Нов дизайн, добре. Но кога ще може да се отговаря на писма и да се прикачват файлове от мобилно устройство Iphone например? Цветничкото да се съчетае с ефективното? Мерси!

  61. Хубава е новата поща но това с директното изпразване на кошчето липсва както и бутона на спама направо да се трие или поне да отива в коша.Иначе сте супер.

  62. Мен пък много ме радва пощата. Началната страница е страхотна и промените вътре също са страхотни! 🙂 Браво на екипа на АБВ 🙂

  63. много е яка!

  64. Готина е новата версия,НО има неща за дооправяне. като например защо вече не е възможна опцията“копи-пасте в полето я за получател или подател“?Във старата версия беше възможно..докато зареди за новата поща зарежда малко по-бавно..Скинът не е от голямо значение,но няма да е зле да има много по-вече+всеки сам да си го прави;)

  65. Даниела

    юли 07, 2010 at 21:08

    Изключително съм очарована и доволна от новия вид на abv.bg.

  66. Za sajalenie ne otkrivam kak da sloja visok prioritet, kogato izprashtam vajno pismo.

  67. Mnogo qko e napraveno.Bravo 🙂

  68. много е удобна новата версия..:))
    и много симпатична..:))

  69. Защо не добавите опция чрез която ние сами да си правим дизайн на E-Mail страницата?

  70. A za6to ne slojite opciq nie da si dobavqme designs ?

  71. mnogo ste qki

  72. tazi abv po6ta e mnogo qka i kartinkite mi haresvat az sam si slojila da sarce

  73. Новата версия ми е меко казано неудобно. След ден си се върнах на старата версия

  74. А опцията „известяване“ кога ще оправите?

  75. Маже да са помисли и за емблеми на футболни клубове, предвид протичащото световно.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*