ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

Нова версия на АБВ Поща

Нова АБВ Поща

Здравейте,

През последните 2 години екипът на АБВ работи усилено над създаването на една уникална нова версия на АБВ Поща. Тази версия на пощата използва нова платформа и технология, благодарение на която всяко действие отнема много по-малко време на потребителите. След първоначалното зареждане на интерфейса работата с пощата е много по–лека, защото не изисква презареждане на цели страници. Зарежда се само информацията, която е поискана от потребителя.

Новата АБВ Поща предлага редица усъвършенствани и полезни функции, които целят да улеснят използването на пощата, като например автоматична проверка за нови писма, прозорец за предварителен преглед на писмо и др. Не са малко и новите функции в интерфейса – drag and drop функция, контекстни менюта, нови разнообразни цветови теми.

Екипът на АБВ започва постепенно пускане на новата услуга на своите потребители, като до няколко седмици опцията да използват новата поща ще бъде активна за всички АБВ потребители.

Важно е да отбележим, че новата версия няма да бъде задължителна. Всеки, който предпочита да ползва стандартната (текуща) версия на АБВ Поща, може да бъде спокоен, че екипът ще продължи да поддържа и развива и двете версии на продукта.

Поздрави,
Екипът на АБВ

45 Коментара

  1. admin

    сеп. 23, 2020 at 9:32

    Здравейте!
    За да Ви бъдем максимално полезни молим Ви, да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес:
    https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
    Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
    Поздрави,
    Eкипът на АБВ

  2. Цветелина

    сеп. 19, 2020 at 12:25

    Здравейте! Новата верси изобщо не ми допада. Искам да мога да използвам старата, но не виждам линк към нея.

  3. zashto niama na abv vrushtane kum predishnata standartna versia,pisete che ne zaduljavate novata versia a vsushtnost go pravite opitvate se da nalojite novata

  4. ne mi haresva novata versia opitvam se da si vurna starata prosto natisnah po greshka kua novata.kak da si vurna starata

  5. Здравейте, за съжаление трябва да кажа, че новата версия не ми допада, а е невъзможно да се върна в старата, защото нито в средата на страницата съществува линк “ към старата поща“, нито в падащото меню има опция за връщане. На нейно място излиза “ Help „. Не е коректно да ни лъжат по този начин!

  6. Преди ползвах новата версия на пощата с браузър Интернет Елсплорер, а сега не мога. Къде е проблема?

  7. Здравейте!
    Имам проблем с новата поща. От нея не е възможно активиране на услугата известяване . Не мога да презаредя, за да получавам известия в телефона си за получени писма. Изписва ми, че тази функция не се поддържа все още в новата поща и трябва да се върна в старата, а това от известно време е невъзможно. Линковете са изчезнали.

  8. Здравейте, при регистрация на нов мейл адрес в abv.bg се появява автоматично новата версия, но никъде не виждам опцията „услуги“, където да активирам смс-известия. При съществуващ мейл адрес имаше опция за прехвърляне към старата версия и нещата се получаваха, но тук май не е така. Как да процедирам в случая?

  9. az iskam da wte primorsko

  10. nikolay ivanov

    апр. 08, 2012 at 13:19

    ne moga da vliaza v kutiiata s pisma izpisva mi vlezte otnovo abv ima nov interfeys

  11. Динка Жекова

    ян. 28, 2012 at 16:00

    Здравейте!
    Днес влязох в новата версия на АБВ поща,но искам да се върна обратно и да ползвам отново старата версия. Как мога да се върна обратно в старата версия?

  12. Веси Тодорова

    окт. 13, 2011 at 16:25

    Здравейте, ще добавим тази функционалност много скоро.

  13. Росалина

    сеп. 29, 2011 at 14:05

    Здравейте,
    Новата версия ми допада в много отношения,но не мога да разбера защо, когато разпечатвам мейли,прикачените файлове не се покзват никъде? Виждат се само в самата поща,на разпечатан мейл въобще не се вижда има ли прикачени файлове и кои са те.
    Има ли настройка , чрез която да се виждат? Ако да, моля , кажете какво да направя….

    Благодаря.

  14. Анна Тодорова

    юли 12, 2011 at 7:55

    За да преминеш на новия дизайн е направено лесно и удобно,а за да се върнеш към стария трябва да търсиш помощ……Лично на мен новата версия не ми харесва.
    Три дена се опитвам да намеря как да се върна към стария дизайн.Пиша на съпорт и никой не си прави труда да отговори……

  15. Здравейте,

    можете по всяко време да превключвате между двете версии. От новия интерфейс на пощата можете да се върнете към стария като отидете в меню „Настройки“ и изберете „Още настройки“ -> „Версия на пощата“.

    Поздрави.

  16. Моля кажете как да се взрна на старата версия.Новата много ме затруднява,а и се появи сама.Много прича на Yahoo, но не е същото.Например много трудно се отварят контактите,избраният контакт не се изписва на бланката за писмото както преди и др.Моите почитания към екипа на abv.bg,Николай

  17. kristiqna koleva

    фев. 04, 2011 at 9:02

    kak da si napraq abv po6ta????

  18. mnogo e qko trqbva da probva6

  19. agati qkata e starata postha a novata neq biva epten napravih golqma greshka 4e vlqzoh tam

  20. Можете ли да ми кажите как да си я активирам тази нова версия? много ви се умолявам!!!!!!

  21. Не, не са оправени. Все още не мога да влизам в пощата си с Opera 10.53, стои си входната страница и цикли като замаяна! Пробвах какво ли не – забранявах Java script, настроих Opera да се идентифицира като Firefox и IE – същата работа. От Opera 10.10 Portable си влизам без проблеми, но ако продължават от abv.bg с недоизпипаните версии, съвсем сериозно обмислям да мина към mail.bg

  22. Здравейте,

    повечето проблеми при използването на новата поща с Opera 10.53 са поправени. Вече можете да отваряте писмата си безпроблемно.

  23. След преминаване към новата версия не мога да влизам в пощата си.
    Не може да се зареди и ме връща в началната страница на АБВ.

  24. Има доста проблеми по най-новата версия на Opera …. Моля ако можете да ги отстраните

  25. Иванова

    май 14, 2010 at 18:38

    След преминаване към новата версия не мога да влизам в пощата си изобщо.
    Не може да се зареди и ме връща в началната страница на АБВ.

  26. Здравейте,
    Сестра Ви, може да Ви изпрати покана за новата версия на АБВ Поща. Това става от бутона “Покани приятел”, който се намира в долната лява част на страница “Начало” в новата версия на АБВ Поща.

    Поздрави,
    Ева

  27. Постепенно всички потребители на АБВ Поща ще получават покани за новата версия. Ако някой Ваш приятел е получил покана, а Вие не сте, той може да ви изпрати такава от бутона „Покани приятел“, който се намира в долната лява част на страница „Начало“ в новата версия на АБВ Поща.

    Поздрави,
    Ева

  28. Филтрите са вече тук 🙂

    Поздрави,
    Ева

  29. Не виждам съобщението и не мога да активирам новата версия. А искам да мина на нея! Видях я и ми хареса!

  30. GWT – 10x! Определено по-добър дизайн и функционалност!

  31. И защо ми изтрихте коментара, че и на телефона ви все заето дава???

  32. Сестра ми я получи и много и хареса. Показа ми я и на мен също ми допадна, така че ще се радвам да се сдобия с нея. Пък и старата (стандартна) версия не е за отхвърляне. Адмирации за проекта и се надявам до няколко дни да получа запитване дали я искам.

  33. Само неразбрах всеки ли може да я активира вече, или е привилегия само за някои?

  34. В началото си предпочетох старата, но вече съм на новия вариант. Прилича на Yahoo, което е хубаво. Вече не е нужно да рефрешваш, за да видиш дали имаш писмо. Но не знам кога ми изтича потребителската сесия – в старата си го отчиташе. Не виждам и колко файла могат да се добавят, в старата бяха 15. Тук няма потвърждение за изтриване на писмата, което е малко кофти.
    Но като цяло е по-добра от старата, само трябва да се свикне.
    Защо обаче като се задават въпроси към екипа никой не ти отговаря…?

  35. Петър Марков

    апр. 29, 2010 at 20:00

    Палец! 🙂 Верно БЕТА, но да се надяваме, че скоро време „екипа“ ще ни зарадва и с филтриране!

    Браво момчета! 🙂

  36. На мен не ми го изпратиха. Незнам защо но от мой друга я видях. Беше много хубава

  37. Доротея

    апр. 24, 2010 at 8:15

    Вече няколко пъти се „забавлявам“- в очакване на пускането на филтрите и в новия вариант на пощата. А съобщението, че мога да ги променя само в старата направо ме разби. Ами не видях никъде знак, че новата е БЕТА, а да не можеш да си наместваш автоматично новата поща по потребителски папки е тооооооооооооооооооолкова старомодно.
    Засега си оставам със старата, все пак предпочитам удобството

  38. Петър Филчев

    апр. 23, 2010 at 23:22

    Отлично замислено, особено за възможността при писането на текстове да предложите повече начини за съставянето на прилични страници. Например, мои приятели няма да използват gmail, сяма зя тавя, че там има цветове…

  39. Не стават ли много версиите? Ако сте сигурни, че ТОВА е мейлът на бъдещето пускайте го с една версия и това е. Иначе издавате несигурност.

  40. mnogo po dobre e novata versia. haresva mi

  41. До екипа на АБВ Поща
    Поздравявам ви за усилията да обновите възможностите на една от най-предпочитаните поенски кутии. Аз лично от много години я ползвам, не смятам да си сменям нито името, нито доставчика на електроннта поща. А това, че скоро ще ни зарадвате с нейното обновяване, аз лично очаквам с нетърпение. И непременно държа да получа опциите за промяна. С пожелание за нови успехи, Таня Стоянова

  42. Stefan Drehemov

    апр. 23, 2010 at 14:20

    Super e ! ochakvam q s netyrpenie

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*