Нова версия на АБВ Поща

Нова АБВ Поща

Здравейте,

През последните 2 години екипът на АБВ работи усилено над създаването на една уникална нова версия на АБВ Поща. Тази версия на пощата използва нова платформа и технология, благодарение на която всяко действие отнема много по-малко време на потребителите. След първоначалното зареждане на интерфейса работата с пощата е много по–лека, защото не изисква презареждане на цели страници. Зарежда се само информацията, която е поискана от потребителя.

Новата АБВ Поща предлага редица усъвършенствани и полезни функции, които целят да улеснят използването на пощата, като например автоматична проверка за нови писма, прозорец за предварителен преглед на писмо и др. Не са малко и новите функции в интерфейса – drag and drop функция, контекстни менюта, нови разнообразни цветови теми.

Екипът на АБВ започва постепенно пускане на новата услуга на своите потребители, като до няколко седмици опцията да използват новата поща ще бъде активна за всички АБВ потребители.

Важно е да отбележим, че новата версия няма да бъде задължителна. Всеки, който предпочита да ползва стандартната (текуща) версия на АБВ Поща, може да бъде спокоен, че екипът ще продължи да поддържа и развива и двете версии на продукта.

Поздрави,
Екипът на АБВ

3 Коментара

  1. Здравейте, за съжаление трябва да кажа, че новата версия не ми допада, а е невъзможно да се върна в старата, защото нито в средата на страницата съществува линк “ към старата поща“, нито в падащото меню има опция за връщане. На нейно място излиза “ Help „. Не е коректно да ни лъжат по този начин!

  2. ne mi haresva novata versia opitvam se da si vurna starata prosto natisnah po greshka kua novata.kak da si vurna starata

  3. zashto niama na abv vrushtane kum predishnata standartna versia,pisete che ne zaduljavate novata versia a vsushtnost go pravite opitvate se da nalojite novata

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*