ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

АБВ Поща: Помага ни да останем заедно!

През април тази година ви разказваме две много близки до всеки от нас истории, а те са обединени от едно общо послание – „АБВ Поща ни помага да останем заедно”!

Кои са нашите герои и какво искат да ни споделят, гледайте във видеото.

А знаете ли колко точно са потребителите на АБВ Поща и къде по целя свят са? Много скоро, заедно с вас, ще разберем това. Очаквайте подробности!

 

 

 

5 Коментара

 1. Здравейте!

  Бихте могли да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form

  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.

  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 2. Здравейте, имам проблем с влизането в пощата с адрес tzvetana.1958@abv.bg . Пощата е свързана с образователна институция – Средно училище „Васил Левски“, гр. Роман . Аз съм педагогически съветник и ползвам адреса от 2010 година – имам ценни за мен и училището продукти на съхранение, ш т.ч. контакти с МОН, РИО – Враца и други институции и сдружения. Помогнете ми да вляза!
  Цветана Иванова Кръстева – алтернативен мейл: sisilia1958@abv.bg

 3. Здравейте!

  Молим да се свържете с екипа по поддръжка, като попълните формата за контакт на този адрес: https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Колегите ще се свържат с вас при първа възможност.
  Поздрави,
  Eкипът на АБВ

 4. Светлозар Стефанов

  ное. 02, 2018 at 13:32

  Здравейте, имам проблем с влизането в пощата с адрес dimiat_2012_ood@abv.bg. Пощата е фирмена на фирма Димят 2012 ООД и е дадена за контакт с НАП. Помогнете ми да вляза!
  Светлозар Стефанов – алтернативен мейл snstef@mail.bg

 5. Мерси , много полезна информация.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*