ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

„Нетинфо“ и ICQ прекратяват партньорството си и поемат в различни посоки.

Здравейте,
Днес със съжаление трябва да ви съобщим, че след 5 години успешна съвместна работа е време да се разделим с партньорите ни от ICQ. През последните 2 години забелязахме, че броят наши потребители, които използват АБВ*ICQ намалява и смятаме, че този продукт не успява да задоволи в достатъчна степен нуждите ви. icq
Как ще се отрази прекратяването на партньорството на потребителите на АБВ*ICQ:
1. Бутоните АБВ*ICQ ще изчезнат от АБВ Поща и няма да има връзки от АБВ поща към АБВ*ICQ.
2. Ако до момента сте използвали АБВ*ICQ, при инсталиране на версия ICQ 7.0 или по-висока, АБВ*ICQ вече няма да бъде достъпно за Вас. Ще можете да ползвате единствено версия ICQ 7.0 (или по-висока версия) на български език.

Благодарим на нашите партньори и приятели от ICQ за пълноценната съвместна работа. Надяваме се, че заедно сме успели да ви осигурим една интересна и полезна услуга, която вие ще продължите да използвате, както досега.

„Нетинфо“ стана стратегически партньор на ICQ в средата на 2005 г., като това бе първото подобно сътрудничество в страната. Малко по-късно стартира и версия на български език, като от медийната компания разработиха емотикони, звуци и други екстри специално за българските потребители.

“Благодарни сме, че работихме с „Нетинфо“ 5 години и сътрудничеството ни беше много плодотворно. Българските потребители на ICQ са част от нашата общност и ние ще продължим да развиваме услугите си“, каза Шрага Мор, вицепрезидент на ICQ.

С уважение,

Ева

3 Коментара

  1. az imam ICQ no nqmam programata i se logvam ot edin sait..
    mojete da namerite saita v koito se logvam i chatq mojete da go namerite v http://www.icq.com i ot tam startirane na internet Icq i vi izliza edin prozorez i tam se logvate i si chatite ili mu prashate sms-i

  2. Не съм очуден, това се очакваше. Отдавна не ползвам ICQ, както и много други хора, facebook (за съжаление) и Skype успяха да откраднат огромна част от потребителите на ICQ…..

  3. Е, нищо де. Нали има скайп и фейсбуук, да си копат фермите и т.н. Шантав виртуален живот 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*