ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

Новите възможности в АБВ


Здравейте,
Този последен месец бе изключително ползотворен за екипа на любимата на всички ни поща АБВ. Днес ще ви зарадваме не с една, а с цели четири нови възможности, които ще улеснят използването на пощенската ви кутия.

10 GB пространство

Увеличихме обема на пощата Ви от 6 GВ на 10 GВ, разпределено както следва: 7 GB Кутия, 3 GB в DOX – така спокойно бихте могли да съхранявате дългогодишанта си кореспонденция.

Увеличеното място ще ви позволи по-лесно да управлявате пощенската си кутия.

Безплатен POP3 и SMTP достъп

Вече може да използвате POP3 и SMTP достъп абсолютно безплатно. Повече информация какво представляват те може да намерите в секция „Помощ„.

Повече папки, филтри и блокирани адреси

Вече имате още по-големи възможности за създаването на повече папки, филтри (автоматично сортиране на получаваните писма в избрани от вас папки) и по-голям брой блокирани адреси или домейни, от които не желаете да получавате писма.

По-големи прикачени файлове

Увеличихме големината на прикачените файлове от 10 МВ на 25 МВ, като чрез Dox.bg можете да прикачвате и по-големи файлове.

На последно място, но не по значение:

Информационен бюлетин

Стартираме изпращането на информационен бюлетин, който ще ви осведомява регулярно за новите неща, които се случват с АБВ. Може би вече някои от вас са получили и първата порция новини.

Надяваме се, че всяка една от тези нови възможности ще ви бъдат от полза и ще улеснят работата ви с пощенската кутия на АБВ.

С пожелания за един безоблачен петък и слънчев уикенд!
Веси

24 Коментара

  1. Тъкмо смятах да си създавам нова АБВ поща по причина,че постоянно и безпрепятствено бивам заливан от спам.Дотук добре,но условията ви са никакви.Какво е това 180 дни старата поща ще съществува?Ами като имам много адреси,които искам да са ми на лице,пак ще ползвам старата.И какво излиза?180дни ще се превърнат в безкрайни и…ще си имам две пощи!Що за недомислие?!

  2. Защо се изтрива пощата след 180 дена? Изгубихме информация от много години…

  3. Това е добре, но за мен в абв най – много внимание трябва да се обърне на сигурността на самите имейли.

  4. Абв е най-масово използваната пощенска услуга в България, така че това е гарант за добре свършената от вас работа!

  5. Успешна година на всички!

  6. Хубаво е българските емайл доставчици да се развиват. Не може всичко да е в ръцете (и сървърите) на американски компании. Поздравления на netinfo, че поддържат abv.bg

  7. Толкова много въпроси, а отговори няма…

  8. tazi stranica e super

  9. Планирате ли изработване на приложение за Андроид?

  10. Дайте ми старата абв поща моля ви! Също така и старата Нетлог моля ви.

  11. Здравейте

  12. Веселин Димитров

    окт. 18, 2012 at 7:34

    Здравейте. Как мога да възстановя изпратено от мен писмо с прикачен файл, което съм изтрил дори от кошчето и за което дори не съм сигурен че съм изпратил успешно,след като не е получено на адреса.? Благодаря.

  13. Определено имаше нужда от увеличаване!

  14. Марина Рашкова

    юни 28, 2012 at 20:51

    Как мога да блокирам адрес?

  15. Чудесно е ,че pop3 и smtp са вече безплатни,но не могат да се използват от чужбина за iPhone 4s. Десетки пъти въведох данните за изходящ сървър (SMTP: smtp.abv.bg ,potrebitelsko_ime@abv.bg, pаrola, SSL-да).Единствено получавам поща, но не мога да изпращам.Къде греша-не разбирам?!Въвеждам всичко точно,а ми дава съобщение за грешна поща или парола(моите),или че сървъра отхвърля получателя,дори и ако е с АБВ адрес.
    Моля, помогнете ми да реша този проблем!
    Четох по форумите ,но не намерих нищо по- различно от това което знам и правя безрезултатно.

    Благодаря предварително

  16. Веси Тодорова

    мар. 09, 2012 at 11:43

    Тук може да прочетете какво може да направите в случай, че ви е блокиран Facebook акаунта – https://www.facebook.com/help/?page=203265519710759

  17. stoian dimitrov

    мар. 09, 2012 at 10:35

    здравейте!аз имам голям проблем профила ми във fasebook е блокиран някакви идеи!

  18. POP3 не е нещо за което може да се похвалите, при условие че gMail поддържа IMAP. Не вярвам потребителите да се увеличат драстично.
    Недостатък на АБВ е IMAP, по отношение съхранението на изпратената кореспонденция и организацията на писмата в папки с имейл клиент.
    Но предполагам че вие това си го знаете.
    Иначе услугата ви е супер.

  19. Страхотна новина, от кога чаках да направите POP3 и SMTP безплатна услуга, сега ще мога да проверявам пощата през мейл клиента на телефона си.
    Благодаря!

  20. Веси Тодорова

    ное. 04, 2011 at 10:51

    Здравейте, проверихме при Техническа поддръжка. Не са получавали писмо от Вас. Може да им пишете тук

  21. Здравейте АБВ,
    Добре е, че увеличавате мястото за съхранение и т.н. но новия интерфейс на пощата постоянно забива и трябва да го рефрешвам за да продължа работата си. Няма ли да направите нещо по въпроса. Писах и на екипа ви, но няма нито отговор, нито промяна.
    МНОГО ТЪПО, ако мога так да се изразя.

  22. Определено имаше нужда от увеличаване на обема:) Така поне няма да се налага да трия периодично част от кореспонденцията си

  23. ЗДРАВЕЙТЕ!!!!:):):):)

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*