ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

АБВ-то на България

Днес президентът Георги Първанов официално обяви създаването на своето политически движение, чиято абревиатура е „АБВ“, а в медийното пространство все по-често ще срещаме АБВ-то на Първанов.

Уточнението „на Първанов” е нужно, защото АБВ по принцип не е на президента Първанов. АБВ е на България. Това са първите 3 букви от българската азбука и името на най-популярната българска интернет поща, която познават всички български интернет потребители.

Ние, екипът на АБВ-то на България ясно и категорично се разграничаваме от каквото и да е сдружение, партия или организация с политически стремежи.

АБВ вече единадесет години е в българския онлайн живот и в ежедневието на милиони българи.

Към момента се радваме на повече от 3 100 000 активни акаунта, а никоя политическа партия или движение не може да се похвали, че има доверието на толкова много българи. 

По никакъв начин не желаем да бъдем свързвани с популяризирането или депопуляризирането на движение, имащо политически амбиции. АБВ е ясно разпознаваемо име сред българите благодарение на продукт, който е заслужил доверието Ви с качеството, сигурността и стабилността си.

7 Коментара

  1. Всеки в България знае какво е АБВ поща,но след 2-3 години,никой няма да си спомня за абв-то на Първанов!

  2. kakvo da vi kaja politicite vinagi polzvat imeto na ve4e gotovi raboti shtoto sa sa idioti i ne mogat da izmisliat drugo megdo drugoto ostana li niakoi v balgaria da go lagat

  3. И по-добре, че няма нищо общо. Абв-то си е пощата, а онова другот си е чисто политическо лицемерие.

  4. Здравейте, не би трябвало да имате проблеми с това. Най-вериятно се дължи/ се е дължало на проблеми с интернет доставчика ни. Ако все пак продължават – моля, пишете до support@netinfo.bg и колегите ще ви помогнат.

  5. Пенко Рисков

    ян. 14, 2011 at 10:06

    Здравейте!
    Напоследък прикачването и свалянето на документи в пощата Ви, особено сутрин до към обяд става много трудно, а и ако нетът не е бърз – невъзможно! Това да не е от 3-те млн. потребители 😉

  6. Кръстина

    дек. 20, 2010 at 6:12

    И аз се радвам, че нямате нищо общо!
    Късмет и успех:)

  7. Честно казано статията е съвсем навременна, защото на мен, а сигурно и на мн други ххора първото нещо, което ми изникна в съзнанието е абв пощата :). И даже се замислих дали нямате някаква договорка за ползване на името ви и дали не сте включени в подобна кампания, защото сте масивни.

    Наистина се радвам, че не е така и мога спокойно да си ползвам пощата. Имам я от 5 години и не ми е изневерила нито веднъж! :)))

    Поздрави и успехи за в бъдеще!

    P.S.: Пуснете някой и друг дизайн на пощата- забавно е да може да ги сменяш повече пъти :)))

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*