ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

АБВ с рекорден брой активни пощенски кутии

Ние от екипа на АБВ Поща можем да се похвалим с нов рекорд. През изминалата седмица активните пощенски кутии в АБВ достигнаха повече от 3 600 000. Това число ни радва много и е своеобразен начин да получим потвърждение за това, че вървим в правилната посока, както и да получим доказателство за вашето доверие към нас.

Възползваме се от възможността да повдигнем леко завесата и да Ви кажем какво ново ще се случи в АБВ Поща през второто тримесечие на 2013 г.

След като направихме промяна на началната страница на АБВ, подготвяме още много промени, които вярваме, че ще направят ползването на всички тези 3 600 000 пощенски кутии много по-удобно и ефективно.

Съвсем скоро ще бъдат пуснати новите потребителски профили в напълно обновения им вид.

Предвиждаме да подготвим и място, на което потребителите на АБВ Поща да могат да се информират как по-добре да защитят пощенската си кутия, как да подбират по сложни и сигурни пароли и тайни въпроси и отговори, както и какво е необходимо да направят, ако ги забравят.

Подготвяме и допълнителни опции за сигурност, които ще осигурят още по-голямо спокойствие и неприкосновеност на писмата и информацията, съдържаща се в пощенските Ви кутии.

За всичко това очаквайте новини съвсем скоро.

 

Поздрави,

Екипът на АБВ

 

7 Коментара

 1. Супер сте АБВ! Най-добрата поща! 🙂

 2. Нормално да сте номер едно. От 2005 позлвам АВБ и не мисля да ги сменям. Успех приятели!

 3. Поздрави, за пореден път показахте, че сте най-добрите!

 4. Никога не съм ползвал друга поща освен АБВ. Все пак трябва да подкрепяме и българското. Успех и занапред.

 5. Stamen Metodiev Stoichkov

  май 24, 2013 at 16:00

  Приемете моите искрени поздравления и пожелания за успехи.Ако е по силите и възможностите ви подскажете на авторите на спортни и др.анализи да се въздържат от възторжени излияния за грандиозни или исторически
  постижения, тъй като Фактите ги опровергават и се изпада в неудобно положение както при някогашните пленуми и конгреси за които не стигаха прилагателните

 6. Идеално! Поздравления за рекордния брой потребители! Цифрата е стряскащо голяма за малка България! Поздравления и успехи!

 7. Браво, поздравления. Винаги сте били най-добрата уеб поща и така ще си остане. Сигурен съм, че подготвяте още нови функции за потребителите си, с които да ги зарадвате 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*