Здравейте,
Този последен месец бе изключително ползотворен за екипа на любимата на всички ни поща АБВ. Днес ще ви зарадваме не с една, а с цели четири нови възможности, които ще улеснят използването на пощенската ви кутия.

10 GB пространство

Увеличихме обема на пощата Ви от 6 GВ на 10 GВ, разпределено както следва: 7 GB Кутия, 3 GB в DOX – така спокойно бихте могли да съхранявате дългогодишанта си кореспонденция.

Увеличеното място ще ви позволи по-лесно да управлявате пощенската си кутия.

Безплатен POP3 и SMTP достъп

Вече може да използвате POP3 и SMTP достъп абсолютно безплатно. Повече информация какво представляват те може да намерите в секция „Помощ„.

Повече папки, филтри и блокирани адреси

Вече имате още по-големи възможности за създаването на повече папки, филтри (автоматично сортиране на получаваните писма в избрани от вас папки) и по-голям брой блокирани адреси или домейни, от които не желаете да получавате писма.

По-големи прикачени файлове

Увеличихме големината на прикачените файлове от 10 МВ на 25 МВ, като чрез Dox.bg можете да прикачвате и по-големи файлове.

На последно място, но не по значение:

Информационен бюлетин

Стартираме изпращането на информационен бюлетин, който ще ви осведомява регулярно за новите неща, които се случват с АБВ. Може би вече някои от вас са получили и първата порция новини.

Надяваме се, че всяка една от тези нови възможности ще ви бъдат от полза и ще улеснят работата ви с пощенската кутия на АБВ.

С пожелания за един безоблачен петък и слънчев уикенд!
Веси