АБВ Поща с ново мобилно приложение

Тъй като сме доста натоварени, не ни остана време да ви кажем, че вече имаме мобилно приложение на АБВ Поща за Андроид и iOS. С него вече имате възможност да водите своята кореспонденция навсякъде и да не изоставате със служебните и личните си ангажименти.

АБВ Поща е една от първите онлайн услуги в България, които започват да предлагат мобилна версия на своите потребители. Първата версия на m.abv.bg се появява през 2006 г., а днес е една от най-посещаваните мобилни страници.


Именно заради това създадохме мобилното приложение, което да улесни достъпа до пощата и да направи e-mail комуникацията още по-лесна и удобна. Както и при десктоп версията, така и с мобилното приложение можете да проверявате новите си писма, да пишете мейли в движение и да сте в постоянна връзка със своите приятели и бизнес партньори.

Писането на писма става много лесно – само с един клик на иконата в горния десен ъгъл, а бутонът вляво е за достъп до всички останали папки.

Приложението поддържа и т.нар. „push notification”, благодарение на което веднага получавате съобщение за всяко ново писмо.
Можете да свалите приложението тук:

Android-app-on-google-play.svg     available-on-the-app-store-1345130940

page2_inbox_big (1) page3_read_big (1) page5_write_big (1)

10 Коментара

 1. не мога да си отворя пощата и не ми дава даже и с отговор на въпрос или с алтернативен мейл !!!!!!
  val8305@abv.bg това е мейла които не мога да отворя вече

 2. Мила Бабачева

  ян. 25, 2016 at 14:52

  Здравейте,
  Получих следния мейл и се усъмних, че е от Вас:

  Уважаеми потребителя,
  Вашият профил ще бъде блокиран
  Вашата сметка ще Изтичане сряда януари 27/2016
  Ако искате да продължите да използвате вашия имейл акаунт АБВ,
  ъпгрейд Вашият профил сега
  Вие ще загубите своя имейл адрес АКО НЕ кликнете на линка по-горе за задействане.
  Активирането се БЕЗПЛАТНО
  благодаря
  АБВ мейл отбор
  © 2016. Всички Права Запазени

  Моля да потвърдите дале този мейл е от Вас или е спам.
  Предварително благодаря.
  Поздрави
  Мила Б.

 3. Защо изисква най-малко iOS 8.1? Тези които притежават iPhone 4? Тя се актуализира до iOS 7!!!

 4. Здравейте, не зная дали причината да не ми работи мобилната версия е новата Ви версия, но от 09.12.2015 ми изчезна от м.т.( Нокия Е52) електронната ми поща – много удобно и полезно нещо. Днес от ВиваКом ми направиха отново обновяване на преноса на пакет данни, но няма промяна. Направих всички инсталации съгласно Вашите препоръки ( РОР3 и входящ и изходящ сървър ), но отново нищо не се случва. Моля, помогнете, това е много важно за мене и работата ми. Благодаря Ви предварително. Румен

 5. До Янинка Йорданова
  На кой браузър си си запомнила паролата?
  Ето съвет за най-често използваните браузъри:
  Mozilla Firefox
  От меню Tools избирате Options(а ако сте с Linux – Edit>Preferences) и от там Security. Ако отметката за запомняне на пароли за сайтове е активирана, кликнете върху бутончето „Запаметени пароли“ (Saved Passwords).
  –––
  Google Chrome
  От менюто изберете Settings>Advanced Settings (ако сте с Linux – Edit>Preferences>Settings>Show advanced settings). От секцията Passwords and Forms изберете Manage saved passwords. Появява се списък на всички сайтове, за които има запаметени потребителски имена и пароли.
  ––––
  Internet Explorer
  С помощта на тази програма:
  http://www.nirsoft.net/utils/internet_explorer_password.html
  Ето и източника на информацията,
  http://questona.com/view_saved_passwords/
  тук е другия
  http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=38128

  Дано да си решиш въпроса 🙂

 6. zdraveite moje li da mi obqsnite kakvo stava sas slujebniq mi email,s telefona moga da vlqza v poshtata a ot lap top,komp.tablet mi dava greshna parola.MOLQ ZA OTGOVOR….

 7. Здравейте,
  Как можем да Ви изпратим предложения за включване на функции в мобилното приложение(за операционна система Андроид)?Аз като потребител на приложението на АБВ Поща за Андроид операционна система имам предложения,които искам да Ви изпратя по ел.поща.

 8. От няколко месеца ползвам мобилното приложение на ABV и съм много благодарен за възможността!
  Просто исках да изкажа позитивното си мнение 🙂

 9. Само аз ли нямам проблеми с мобилното приложение. Имам го инсталирано на смартфона, а от няколко месеца и на таблет с 3G. Освен това ми прави впечатление, че преди с вградения в Android мейл клиент, писмата не се синхронизираха. Сега като изтрия някое писмо през апликацията, после си проверявам писмото през лаптопа и то наистина е изтрито. Така че имате браво от мен и благодаря за улеснението.

 10. Здравейте,
  Можете да изпращате коментарите и предложенията си от формуляра за помощ на адрес
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form . Изберете „Мнения и предложения“ от спускащото се меню и съответния продукт и напишете предложението си в полето текст. Не забравяйте да оставите имейл адрес за обратна връзка!
  Поздрави,
  Екипът на АБВ

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*