АБВ Поща с нова мобилна версия !

АБВ Поща, най-големият български сайт, вече е с нова мобилна версия. Можете да я ползвате на адрес : https://m.abv.bg .

Тя е с по-лек и приятен дизайн а навигацията е лесна и интуитивна.

Новата мобилна версия е съобразена със специфките на мобилните телефони и техните операционни системи, като в същото време работи с много по-висока скорост.

За улеснение на потребителите е имплементирана т.нар. „Remember-me“ функционалност, която позволява на потребителите да проверяват пощата си, без да се налага всеки път да попълват потребителско име и парола.

Вижте как изглеждат основните страници на обновената ни мобилна версия:

Входящата кутия е изчистена и всеки може бързо да прегледа мейлите си

Четенето и писането на писма е лесно и интуитивно:

В началото на годината екипът на АБВ Поща пусна нова версия на пощата с нов дизайн и нови фунционалности. Възможността за персонализация, бързината и по-голямото пространство за съхранение на писма и файлове са само част от предимствата, от които се възползват потребителите. Обновяването и на мобилната версия на сайта е в унисон с цялостното развитие на продукта и грижите, които ежедневно се полагат за него.

АБВ Поща има над 305 000 000 преглеждания на страници за един месец, а 13% от тях са през мобилни устройства. Реалните потребители на сайта са 2 093 021, а близо 600 000 от хората проверяват редовно пощата си през мобилни устройства.

8 Коментара

 1. zabravena parola

 2. До краят на годината дали ще получа одобрение?-Едва ли.

 3. Желязко Михайлов

  Дек. 24, 2015 at 15:14

  Не знам кави промени сте направили, може би са удачни за някой. Но за мен не са – от месец близо не мога да вляза в пощата си през мобилният си телефон. Имам Нокия Е66 със Симбиян операционна система. Фейсбук ме допуска, а не мога да си проверя пощата.

 4. Искам да възстановя забравена парола чрез алтернативен имел адрез ,няма указание къде да се въведе този адрез

 5. Едва Ли Е Това Дали Ще Има Абв Поща ден,

  Отдавна се пробвам да си направя e-mail account на телефона си Huawei 7G на АБВ пощата. На другите мейли съм направил без проблем.Когато давам настройките на сървър: pop3.abv.bg, na Port: 995, след това излиза това съобщение:

  Cheking incoming server settings…
  След 1 минута излиза това:
  Couln’t open connection to the server.

  И това съм го пробвал периодично от половин година. Пробвал съм го с wi-fi връзка и с мобилен интернет. Без промяна. Искам да имам бърз достъп да абв пощата си. Сега използвам едно приложение от маркета, но бих искал да ползвам продукт на абв. Не ми е удобно всеки път да влизам в браузър, от там в абв.
  Лек

 6. вече няколко дни не мога да си вляза в пощата Изписвам си потребителя и паролата и ми казва грешна парола или потребител Опитах чрез забравена парола за да получа нова парола чрез алтернативен имеил адрес но никъде не ми се показва място за да го изпиша . И така ,как да си вляза в пощата?

 7. Имате ли версия за по-стари телефони, тази на зарежда на Windows Mobile

 8. Здравейте,
  Можете да изпращате запитваниета си от формуляра за помощ на адрес
  https://passport.abv.bg/app/profiles/sendtosupport/form
  Добре е да бъдете по-конкретни при специфични запитвания като вашето. В случая е необходимо да се уточни версията на windows mobile както и уеб браузера който се използва на устройството.
  Поздрави,
  Екипът на АБВ

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*