ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

АБВ и Internet Explorer 8 – заедно за вашето удобство!

Сега АБВ и Internet Explorer 8 ви предоставят АБВ Акселератор, който ви помага бързо и лесно да споделяте всяко вълнуващо нещо в интернет с приятели през своята АБВ поща.

Акселераторът на АБВ можете да използвате, ако отидете на www.abv.bg през браузерът Internet Explorer 8. Бутонът за добавяне на акселератора ще се визуализира в горната част на екрана ви.

Веднъж добавен към вашия браузер, ускорителят ви позволява да маркитате даден текст, линк или url и да го изпратите директоно през пощата си в АБВ.

Ако в момента на маркиране на желания обект (текст, линк, url), не сте в пощата си, IE8 ще отвори страницата за вход в АБВ и, след като влезете, ще ви бъде заредено готово за изпращане писмо с маркирания от вас текс в него. За вас остава единствено да добавите адрес на получател.

Ако сте влезли в пощата си, ускорителят ще постави маркирания от вас обект директно в готово за изпращане писмо.

Надявам се тази нова функционалност да ви бъде полезна.

Поздрави,
Ева

13 Коментара

  1. Хипермаркет

    юни 23, 2014 at 12:29

    Няма да е лошо да направите добавка която известява ако има получено писмо в лентата с тоолбара някъде.

  2. Веси Тодорова

    мар. 09, 2012 at 11:39

    Може ли да ни изпратите по-подробно описание на проблема, като използвате формата за контакт – https://passport.abv.bg/j/form_help.jsp

  3. При мене май не работи а версията е 8.Какво да направя?

  4. При мене май не работи а версията е 8

  5. Според мен Internet Explorer 9 е доста по-добър от 8.

  6. От тази сутрин ABV-то не ми работи добре. Само при едно кликване с мишката, където и да е по страницата, се оказва, че изчезва маркера в полето за „име“. Така нямам НИКАКВА възможност да си отворя пощата! Естествено проблем нямаше да има ако се появяваше този маркер отново при следващо кликване в същото поле, но това НЕ се случва! Маркера изчезва напълно.

  7. Хехе то няма как да ми изпраща такава информация без това да се разбере веднага, защото всеки желаещ може да разгледа сорс кода на https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/files/browse/53049 след проста регистрация.
    Включително и екипа на ABV, които можеха не да се оправдават че не носят отговорност за странични разработки, а да си направят собствено разширение. Все пак на тях им се плаща за такава работа, а аз моето го направих ей така – за да направя сгода на себе си 🙂

    А който е запознат достатъчно, не би се съмнявал в намеренията на lokster…

  8. Този тул който е направил lokster е прекрасен, нп хората които ще поискат да си го инсталират, как да бъдат сигурни за паролите си и сигурността на пощите си? Т.е. че този add-on за Fire Fox не изпраща името и паролата на пощата, на човека който го е направил.

  9. Готово, вече има и Firefox разширение за проверка на пощата чрез лентата на състоянието: http://skss.learnfree.eu/archives/931

  10. Позволих си свободата да създам разширение за Firefox което да работи по същия начин като това за IE8. Подробно описание има на http://skss.learnfree.eu/archives/915

  11. Наистина би било добре да има добавка и за Firefox, още повече че не само че не всички ползват IE8, а и не всички ползват Windows (и то не са малък процент).

    Добра идея би било ако се направи добавка за firefox, подобна на gmail manager или gmail checker.
    Но… предполагам че няма да я направите никога, защото с една такава добавка няма да трябва да гледаме и рекламите на началната ви страница за да си проверим пощата…

  12. Маринов

    апр. 27, 2009 at 13:10

    Това изглежда като една изключителна удобна добавка към браузъра, но до колкото разбирам ускорителя е само за IE 8, дали ще има разработка и за други браузъри като Firefox или Opera например ? Ще се съгласите че една огромна част от потребителите използват тези браузъри и така те в частност и аз сме лишени от тази функция. Благодаря Ви.

    Поздрави,
    Маринов

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*