ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

Малките-големи промени в DOX

Здравейте,

Както не малка част от вас са забелязали в DOX беше променен максималният размер на файловете, които могат да бъдат качвани.

Тази промяна се изразява в следното:
1. Регистрираните ни потребители, които съхраняват файловете си в DOX, могат да качват и съхраняват в DOX файлове с максиламен размер на един файл от 50MB. Общото им пространство за съхранение онлайн обаче остава 3GB.

2. Споделянето на файл без регистрация остава с максимален размер на файла до 1GB. Имайте предвид, че файловете, споделени без регистрация са активни в рамките на 7 дни, след което биват изтривани.

Знаем, че тази промяна представлява неудобство за вас, но тя се налага поради технически причини, които ще се опитаме да отстраним с времето. Опитахме се да предложим алтернатива, която няма да засегне твърде много от нашите потребители. Пресметнахме, че едва 2% от файловете в DOX са над 50MB, а по-малко от 1% от файловете са над 100MB.

Тъй като за нас е най-важно да можем да ви предоставим една качествена и удобна услуга, запазихме квотата за споделяне на големи файлове БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ и тя е с максимален размер на файла до 1GB.

Надяваме се да не сме ви създали твърде голямо неудобство.

Поздрави,

Ева

14 Коментара

  1. Къде ми са адресите? Искам си старата форма.

  2. Да, но в скайп може да го правите само когато и приемащият файлове е онлайн. Ние Ви предлагаме да го правите по всяко време, без да се интересувате дали другия отсреща е онлайн 🙂

  3. Аз ако искам да споделям малки или големи файлове, най-лесно ще е да го направя по скайп.

  4. Потвърждавам по-горния коментар!

  5. Иван Иванов

    авг. 27, 2010 at 13:33

    Кога отново ще можем да качваме файлове до 1 гб без да бъдат изтривани през 7 дни?

  6. Изминаха 3 месеца… Още ли имате технически проблеми…

  7. Здравейте, можете да качите файлове и папки с размер до 1GB в DOX, ако използвате формата за споделяне на файлове без регистрация.

  8. Подкрепям напълно Христо Димитров – 50МБ, в 21-ви век… смешно малко… Преди малко се опитах да си кача снимките от сватбата ми, като за целта даже им намалих резолюцията и след компресирането им станаха към 60МБ, и реших да ги споделя с приятели чрез dox.bg, и ето ти проблем!!! Не мога да ги кача!!! А сега де?! Че то в днешно време, едни снимки като не мога да споделя, какво под 50МБ ще споделям?! Текстови файлове ли?! Даже трябва да е обратно, не регистрираните – до 50МБ, а регистрираните – 1ГБ. Все пак нали за това се регистрираме, за да ползваме повече привилегии от останалите! А то – обратното тука! Регистрираш се и хоп – орязват ти размера за качване! Нещо куца тука!

  9. Здравейте!
    Искам да изтрия файлове,които са ми изпратени и се намират в DOX,но няма такава опция.Може само да бъдат копирани или свалени,но не и изтрити.Не желая тези файлове,как мога да ги премахна от пощата си и най-вече от DOX?
    Предварително благодаря!

  10. „1. Регистрираните ни потребители, които съхраняват файловете си в DOX, могат да качват и съхраняват в DOX файлове с максиламен размер на един файл от 50MB.“
    50 MB в сегашните условия са просто смешен размер… Добре беше, когато можеше до 1 ГБ, дано скоро пак се върне тази възможност, за да ползвам пак услугата.

  11. Новите промени много ми допадат! Друго си е 1 GB за споделяне

    Поздрави и успехи

  12. Здравейте,

    Можете да споделяте файл с големина до 1GB от формата за споделяне на файл без регистрация. Имайте предвид, че файлът ще е достъпен за даунлоуд 7 дни, след което ще бъде изтрит.

    Поздрави,
    Ева

  13. Здравейте,

    Все още стои рекламата, че мога да споделям до 1Gb файл. Най-вероятно мога да го споделя ако го имам от преди промените, но след промените не мога да кача такъв файл. Мисля, че поне може да промените рекламата на чекмеджето.

    Или ако аз греша и не съм разбрал нещо, ще се радвам да ми поясните 🙂

    Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*