ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

Допълнения в новата версия на АБВ Поща

Здравейте,

Както знаете, ние се стрeмим постоянно да развиваме и обогатяваме предлаганите от нас услуги, за да можете вие, нашите потребители, да сте доволни.
Сега отново се постарахме да ви изненадаме приятно и добавихме няколко чудесни функции в новата поща.

Много от вас ни писаха, че им липсва възможността за маркиране на писмата с флаг. Всички потребители на новото АБВ вече ще могат да се възползват от тази функция.

Всичко, което трябва да направите, е да натиснете върху иконката с флагче, показана след всяко писмо, или да използвате контекстното меню.

Освен това, за да е по-шарено и приятно лятото, добавихме и три нови цветови теми, които да донесат настроение в профила ви:

Поздрави,
Йордан

15 Коментара

  1. Преди време преминах на новата поща и я ползвах успешно. После почнаха проблеми, да увисва. И от няколко месеца не мога да ползвам новия вариант на пощата и се върнах на стария. Не знам какъв ми е проблема?

  2. Az pyk vyob6te nz kak da si sloja novata po6ta…:( molq pomognete mi !

  3. Могат ли да се слагат изображения в АБВ чата? 🙁

  4. Искаше ми се да имаше повече тапети за АБВ пощата си… 🙁

  5. За мен основният проблем с новата версия е,че когато получа писмо с прикачен файл,не мога(или аз не знам как) само да го видя(файла),а трябва или да го запазя в DOX или да го сваля в компа.

  6. Аз пък нямам проблеми с пощата си.незнам защо вие имате:)

  7. Novata versiq e dobra.Ima na mesta zabelejki no za vseki problem ima re6enie.

  8. Novata versiq e dobra.Ima na mesta zabelejki.Nqmam problemi s vlizaneto na po6tata si.Za vseki problem ima re6enie.tehni4eska podrajka i pro4ie.

  9. Свържете се с Техническа поддръжка на support@netinfocompany.bg, за да проверят какъв би могъл да е проблема с пощата ви.

  10. За да се върнете в старата поща, трябва да отидете в секция „Настройки“. От падащото меню избирате поле „Още настройки“, а след това трябва да изберете „Версия на пощата“.

  11. Гергана

    юли 11, 2011 at 20:10

    Привет, незнам къде затова Ви пиша тук.
    От известно време мои познати ми казват, че не могат да влязат в ABV профила си… Изписва им грешна парола и до там…. Правят нова или нов мейл, което коства много, защото малко или много вече е отвърден и използваем постоянно! Всъщност Ви пиша, защото и на мен ми се случи. Повярвайте ми ужасно е… Надявам се да може да помогнете по някакъв начин. Правила съм си профила преди години, не мога да помня 100 неща, искам ми отговора на тайния въпрос, еми не го помня.. Какво да правя сега? Означава ли, че губя пощата си?

  12. Калинка

    юни 22, 2011 at 7:42

    Един момент! А замислихте ли се обаче за другия проблем? Замислихте ли се колко хора използват старата версия или по-точно класическата? Къде е флагчето там? Няма го. Тъй че, ще ви помоля да опитате да направите нещо и по класическия вариант. Поздрави, Калинка

  13. Iskam si standartnata po6ta, molq, varnete mi q!

  14. Альонка Гошева

    юни 05, 2011 at 9:25

    От цяла седмица нямам достъп до пощата си!!!!! Има ли някой с подобен проблем и как да се справя с него?

  15. Альонка Гошева

    юни 05, 2011 at 9:17

    Приветствам всяко ново и положително въведение, но се питам дали това не е причината, поради която пощата ми е блокирана вече цяла седмица?! Има ли някой с подобен проблем и как да се справя с него?

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*