ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

АБВ POP3 и SMTP през защитен канал (SSL)

Здравейте,
Радваме се да ви съобщим, че вече е възможно да използвате предлаганите от АБВ услуги – POP3 и SMTP през защитен канал (SSL).

Тази дългоочаквана от вас промяна ще допринесе за още по-голяма сигурност и защита на вашата електронна кореспонденция.

Подробности и упътване за използване на услугата ще намерите ТУК.

Поздрави,

Ева

9 Коментара

  1. Веси Тодорова

    окт. 17, 2011 at 15:15

    Здравейте, обърнахте ли се за помощ към Техническа поддръжка? Може да изпратите запитване до колегите ни тук.

  2. А, ми то най-скорото време май дойде – получих „АBV Информационен бюлетин“ днес, в който се рекламира безплатния POP3 и SMTP достъп за ABV.bg!?!? Е, настроих си мейл-клиента според указанията на ABV.bg и се указа, че това е лъжа – сървърът отказва заявката за достъп!!!

  3. Веси Тодорова

    окт. 13, 2011 at 11:21

    В най-скоро време 🙂

  4. Здравейте!

    Кога АБВ ще направите РОР3 безплатно?

  5. Здравейте,
    Бих искал да попитам защо връзката е само 128 bit криптирана, а когато ми е включена приставката https everywhere или се опитам да ползвам 256 bit криптиране за достъп до пощата, изобщо не преминава процесът на логването.

  6. Здравейте,
    Бих искал да попитам защо криптирана връзка е само 128 bit криптирано, а и когато ми е включена приставката https everywhere или се опитам да ползвам 256 bit криптиране за достъп до пощата, изобщо не преминава процесът на логването.

  7. Поне да го бяхте направили с възможност до 3 мейла. Пращаш смс за 4.80, което е активация за 1 година и да можеш да добавиш 3 мейла. Не стига, че сървърите са гола вода ако се праща мейл извън границите на България ами и pop услугата е платена и то за един акаунт. Е мерси…… По-добре да си ползваме други пощи, които работят много бързо с мейлите навсякъде по света и да ни е безплатен, отколкото да се влагат пари в абв. Жалка работа пък и коментарите над мене ме натъжават двойно….

  8. Станислав Стоянов

    юни 29, 2010 at 8:20

    Здравейте, аз също се прецаках. Пратих един път SMS. Отчете, че е неправилно подаден и аз внимавах за латиницата. Втори път пратих и пак същото съобщение и днес гледам, че е отчело 2 SMS – 4.80. Това си е чист пладнешки обир, и доверието ми се срина към тази услуга.

  9. Симо Симов

    ное. 29, 2009 at 21:33

    А към кого да се обърне човек, когато нещо се прецака?
    Пратих SMS за активация (с текст POP6, още го пазя на телефона, не бъркам латиница и кирилица). Проверих, има го и в сметката, ето (Copy & Paste):

    16.11.09 10:57:31 01916 Изходящ SMS Допълнителни услуги-специална тарифа 1 2.00

    (Нулата явно само си я добавя, а 1 означава бройка)

    Не че съм за 2.40, ама услугата ми трябва, а щом веднъж са се прецакали нещата нищо не пречи и при втори опит за плащане да се получи същото.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*