ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

АБВ Уведомител версия 0.9.8

Здравейте,

От няколко дни е онлайн нова версия на АБВ уведомителя за Firefox версия 0.9.8.  В нея папка „Чернови“ е изключена от папките, за които се получава нотификация. Освен това от версия 0.9.7 се поддържа защитена връзка при влизане в пощата. Можете да го свалите директно от https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/13946

Поздрави,
Боян

16 Коментара

  1. И на мен ми върши добра работа 🙂 Благодаря!

  2. Много полезно! Уведомителя работи супер. браво за добрата работа. 🙂

  3. Ползвам Mозила, Г.Хром и Опера. На първите два браузъра имам уведомител за пощата и е голямо удобство, дали има версия и за Опера? Ще Ви бъда много благодарен за евентуален отговор.

  4. Ползвам го от около месец и съм силно впечатлен. Поздравявам целия екип за перфектната работа. Успех. 🙂

  5. Добавката е чудесна. Спестява ми доста усилия.

  6. Здравейте, уведомителят е супер, поздравления за тези които са се сетили да го направят. Имам въпрос, искам да си прикача външен звуков файл, да стане по забавно какъв формат трябва да е за да не стане някой гаф или няма значение?
    Ще съм много благодарен ако някой ми отговори, преди да направя някоя глупост.

    Поздрави,
    Иван Христов

  7. Свалих си представката, работи прекрасно. Много полезно. Основно полвам Firefox.

  8. Защо звуковият сигнал се пуска всеки път когато се прави проверка на пощата, дори и да няма ново писмо? Моля оправете го това.

  9. Много полезно! На момента след получаване на имейл, уведомителя ми сигнализира и си проверявам пощата! Поздравявам хората, които са го разработели!

    Успех и дано да ни радвате и за напред!

  10. Уведомителя работи супер. браво за добрата работа.

  11. А ще правите ли вече версия за FF 4 ? Защото баща ми я обновил, а сегашната версия не работи на 4-ката 🙁

  12. Версия за Opera?

  13. Как мога да активирам новата версия на АБВ ?

  14. Като го видях това взех че си направих едно AutoHotkey скриптче за целта което ми стои в Taskbar-а. Ползвам Opera, а и по принцим не смятам за подходящо тази проверка да е свързана с времето и честотата на ползването на браузъра.

    Само че бих предпочел да не изискваше действителната парола на пощата. Само създава неудобства свързани с безопасното запазване на парола и/или питане за парола. И съответно допълнителни рискове.

    Представям си като вариант да може като си влезна в пощата да получа отделен код който да се използва за целта. Така и потребителското име няма да е нужно. Струва ми се доста по-сигурно и по-удобно. Така потребителят сам ще реши доколко да защитава тази информация и съответно доколко удобно ще я ползва.

    А като по-прост вариант може в пощата да имам опция да позволя тази проверка само с потребителското име без паролата. Не смятам тази информация за особено важна и предпочитам удобен достъп до нея дори да не е защитена от чужд достъп.

  15. Здравейте,
    Виждам, че има интерес за версия на уведомителя за Google Chrome. Аз написах такова разширение и бих искал да попитам за разрешение да разпространявам защитени с авторски права елементи на АБВ Поща.

    За самото разширение, все още е в етап на разработка, но има работеща версия. Изглежда по този начин: http://twitpic.com/1ruskr . Ако ми разрешите да ползвам логото и името на АБВ Поща, ще дам линк към разширението. Междувременно съм отворен за коментари, можете да вземете контактите ми от този коментар.

    С уважение,
    Стилиян Стефанов

  16. А предвижда ли се версия и за Google Chrome?!

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*