ssssffff@abv.bg, qwsaszxc@abv.bg, hvfjeiwew@abv.bg sssssfffff@abv.bg zzzfff@abv.bg eueuwienw@abv.bg

АБВ – Любима марка на българите!

Здравейте,

Днес АБВ беше наградена за любима марка на българите за 2009г. в категория БГ сайт. Класацията „My Love Marks“ се организира от списание BG Business Review за втора поредна година и набира все по-голяма популярност. Характерно за тази класация е, че в нея няма жури. Победителите се определят единствено посредством гласуване на потребителите. Така вие наредихте АБВ до марки като Coca Cola, NOKIA и BMW. Това е изключителна чест за нас.

abv-nagrada

Благодарим ви за тази награда! Вие сте тези, които превръщат АБВ в специално и любимо място онлайн.

Поздрави,

Ева

12 Коментара

  1. tova e mnogo dobre koeto si izmislila .pozdravlenia

  2. Prresiyan, сори, ама няма как да ти гъкна на like бутона под публикацията.

  3. мар 23, 2010 в 16:48
    Поздравления
    Пожелавам на целия екип много късмет!
    Най-хубавата поща. Успех!

  4. e kogato nai mnogo ti triabva ne moje6 da si otvori6 po6tata.tova na ni6to ne prili4a

  5. Новата версия е уникална!Аз разчитам вече 2 / 3 година на нея и съм много доволна!Пожелавам на целия екип много късмет!

  6. Как да си направя нова папка \"NEDLOG\"?

  7. как да си настроя evolution да работи със абв.бг ?

  8. Това е така, защото пощата е многофункционална и опростена като цяло, някакси самата подредба на АБВ предразполага. Аз лично разчитам на АБВ от 3 години и досега не съм имал проблем с употребата на он-лайн пощата. Разчитам на нея за връзката си с приятели, роднини и дори писма, които изпращам поради дадени обстоятелства. На АБВ мога да препоръчам да не сменят стила си на работа, облика и усърдността си в работата.

  9. abv.bg sux big time

    вски който малко се занимава с компютърни неща и по скоро уеб знае че нестават

    иначе – хубаво че е пощата им \"abv.bg\" иначе цялата компания нетинфо нямаше и да я има.. от там тръгна всичко

  10. Коментирайте

    мар. 25, 2010 at 4:57

    Най-хубавата поща. Успех!

  11. Е то вече не се трае. Никога не съм крил, че abv.bg е най-жалката, тъпа, зле измислена, проблемна и смешна поща, която някой някога може да види. И за това не я използвам. Обаче много хора я. По каква причина? Не знам.

    Проблема е, че постоянно ми се случва да не получава писма, изпратени от gmail. Може да не е само с gmail, но аз ползвам само това. Нямам наблюдения за другите пощи.

    Какво точно стана. Водя си разговор с едни хора, които са в abv.bg понеже „фирменият“ им мейл е там (баси и жалкото нещо ама айде). Обменяли сме съобщения няколко пъти. Днес получавам поредното писмо от тях, и естествено отговарям. И какво получавам?

    Recipient address rejected: =
    User unknown in virtual mailbox table (state 14).
    Баси, това ми го праща ABV. Не може да си намери даже потребителя.

    Вместо да си губят времето в правена на шарени неща, да вземат да си обърнат внимание на правилната работа. Е каква е тая поща, която не може да получава поща. То това стана малко като таратора без краставици и сиренето без мляко.

    Супер пищисан съм, понеже не ми се случва за първи път. Тези проблеми ми изкачат откакто има gmail (аз реално от тогава ползвам поща).

    Реших да се поразгледам да видя защо толкова много хора я ползват. Какво толкова предлага, че даже при тези бъгове, ужасни спам филтри, ограничено дисково място, не функционален интерфейс хората я използват. Разглеждам се из хелпа и на какво попадам:

    Как мога да закрия адрес, който не желая да използвам повече?
    Не можете. Пощата щяла да се закрие сама ако 90 дни не влизате. Леле майо, леле простотия, леле. Чета и не вярвам на ушите си. А ако отида на околосветско, или не дай си боже влезна в болница или някоя от хилядите причини, които могат да ме възпрепятстват 90 дни да нямам интернет какво правим? Губя си пощата. Браво бе умове, велики сте. Тоя дето го е измислил това да отиде сам да си сложи метални стружки във вазелина.

    Защита от вируси
    И там виждаме „какво е вирус“ и NOD32. Сигурно Eset са им платили за тази „скрита“ реклама. Нещо не ми се вързва в частта „Помощ“ да имаш само една антивирустна за една операционна система. Можеше да напишат поне, че има и други, а не да вадят статистика, колко добра е NOD32. Вярно добра е, ама е платена. Има и безплатни със близко качество. Не съм сигурен дали комисията за защита на потребителите има нещо против това. Ако някой юрист го чете нека да изкаже компетентно мнение.

    Как да активирам POP3 чрез SMS?
    Това ме отрепа. Върна ме в детската градина да си играя на кофички в двора. 2010 и някой иска пари, за да получа POP3. А IMAP имат ли, защото аз искам да ползвам по-новият и функционален протокол, а не POP3, който реално е по-стар от мен. Ако не вярвате

    Поддържа ли АБВ Поща IMAP протокол?
    Това не е истина. бахти и пощата, която няма поддръжка на най-разпространения протокол в света. Дори и да си платиш, няма, щото тоя дето е трябвало да го направи сигурно цъка WoW или гледа vbox по 12 часа (8 му е смяната, ама още 4 остава за да се натяга на шефовете, колко много работи)

    Как да настроя Netscape Messenger за работа с POP3 протокол и АБВ Поща?
    Netscape Messenger? А защо не направите и туториал, как се проверява пощата през DOS 3. Няма thunderbirth, няма Evolution, няма нищо, което реално хората използват, освен аутлук (е то оставаше и него да го няма)

    Хей, хора осъзнайте се. Какво правите там. Това е някаква ненормална работа. Още не вярвам, че подобен пакет услуги и правила могат да превличат хора. За 0 пари може да си отворите къде къде по-качествени и сигурни пощи. Ще дам пример с gmail (понеже както казах, нямам опит с други)

    Цена на откриване 0 лева, евро, долара, шекели или виетнамски донги. 7GB (това са гигабайта) място за писма. За годините които я използвам спам филтъра е пуснал не повече от 3-4 писма (за всички години, не за ден). А водя сериозна комуникация. Имате uptime над 99.99%. Един куп екстри по интерфейса, които правят всичко не една идея по-добро, а направо го изстрелват на друга планета. Примерно лейбълите, цветните лейбъли, оцветяването и идентацията на последователнио разговори. А ако искате може да си пусните и други, като „Ако сте пиян не може да изпратите никакво писмо“. Това е съвсем сериозно, gmail има тази опция, да ви предпази от пращане на писма ако сте в „неадекватно“ състояни. Отделно имате интигриран чат (и аудио и видео) в нея, така че си чатите в реално време с други gmail потребители. Имате и IMAP и POP3 и мобилни версии за всякакви джиджавки (не само телефони) и от последните версии може дори да работите в ofline режим.

    Кво правите в тъпото ABV още, не мога да разбера.

  12. Поздравления

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде показан.

*

*